|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:42 pm
BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san czy o ludzkiej godzinie nigdy tu nikogo nie ma co sie pojebało z ludzmi kurwa, no to jest skandal ninja A czep sie tramwaju ninja rofl A ty zacznij w koncu nosic majtki.
na glowie....mwhahahahahaha mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 2:56 pm
revcat BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san czy o ludzkiej godzinie nigdy tu nikogo nie ma co sie pojebało z ludzmi kurwa, no to jest skandal ninja A czep sie tramwaju ninja rofl A ty zacznij w koncu nosic majtki. na glowie....mwhahahahahaha mrgreen Nie wiem gdzie ale w koncu mogła by zaczac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 5:56 am
revcat BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san czy o ludzkiej godzinie nigdy tu nikogo nie ma co sie pojebało z ludzmi kurwa, no to jest skandal ninja A czep sie tramwaju ninja rofl A ty zacznij w koncu nosic majtki. na glowie....mwhahahahahaha mrgreen a moze jesscze na stopie? rofl
Beeczka a co Ty masz do moich gaci kuna no rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 7:33 am
Baliaur revcat BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san czy o ludzkiej godzinie nigdy tu nikogo nie ma co sie pojebało z ludzmi kurwa, no to jest skandal ninja A czep sie tramwaju ninja rofl A ty zacznij w koncu nosic majtki. na glowie....mwhahahahahaha mrgreen a moze jesscze na stopie? rofl
Beeczka a co Ty masz do moich gaci kuna no rolleyes No własnie nic bo ich nie masz :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 9:04 am
BeeWolf_san No własnie nic bo ich nie masz :* A to jakies pomowienie, bo jo gacie mom! domokun i w dodatku fioletowe pirate
#Bjork - Enjoy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:31 pm
Baliaur BeeWolf_san No własnie nic bo ich nie masz :* A to jakies pomowienie, bo jo gacie mom! domokun i w dodatku fioletowe pirate
#Bjork - Enjoy A pokaSZ/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 10:36 am
BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san No własnie nic bo ich nie masz :* A to jakies pomowienie, bo jo gacie mom! domokun i w dodatku fioletowe pirate
#Bjork - Enjoy A pokaSZ/ tak? taaak?? taaaaakk??
ni ma! evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 7:38 am
z uwagi iz dzisiaj sa walentynki kazdy z partyzantow dostaje po butelce bimberku a partyzantki po pudeleczku z czekoladkami ktore sa z bimberkiem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 9:10 am
revcat z uwagi iz dzisiaj sa walentynki kazdy z partyzantow dostaje po butelce bimberku a partyzantki po pudeleczku z czekoladkami ktore sa z bimberkiem.... To ja sie zrzekam i poprosze wode mineralna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 10:20 am
dziendobry wszystkim ja tu swiezo pzybylam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 1:43 pm
czikka dziendobry wszystkim ja tu swiezo pzybylam cudownie cie tu goscic 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 1:58 pm
Ridsu czikka dziendobry wszystkim ja tu swiezo pzybylam cudownie cie tu goscic 4laugh jakos nie wieze zeby taka suka jak ty sie cieszyla z mej obecnosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 1:59 pm
czikka Ridsu czikka dziendobry wszystkim ja tu swiezo pzybylam cudownie cie tu goscic 4laugh jakos nie wieze zeby taka suka jak ty sie cieszyla z mej obecnosci pirate no prosze zacyznamy od wyzwisk swoja obecnosc na RP pirate twisted a wiesz co to jest sarkazm pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:04 pm
Twisted_Exile czikka Ridsu czikka dziendobry wszystkim ja tu swiezo pzybylam cudownie cie tu goscic 4laugh jakos nie wieze zeby taka suka jak ty sie cieszyla z mej obecnosci pirate no prosze zacyznamy od wyzwisk swoja obecnosc na RP pirate twisted a wiesz co to jest sarkazm pirate twisted ahhh oswiec mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:09 pm
czikka Ridsu czikka dziendobry wszystkim ja tu swiezo pzybylam cudownie cie tu goscic 4laugh jakos nie wieze zeby taka suka jak ty sie cieszyla z mej obecnosci oz ty idiotko skonczona i tym stwierdzeniem wiele przegralas. pilnuj sie dziecino - tak to jest grozba zebys nie miala watpliwosci stressed a mialam byc dla ciebie mila stressed chuj nie bede skoro ty tak to ja ci dluzna nie pozostane twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|