Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 466 467 468 469 470 471 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Mon Dec 02, 2013 2:48 am

mióta gaiazom, most volt az első alkalom, hogy ráéeszméltem, hogy azokért a cuccokért, ami az avimon van valaki pénzt fizetett...olyan pénzt, amiért én mondjuk kenyeret veszek o.o
kicsit sokkolt, mert eddig nem éreztem ennyire a hatását, de most, hogy a csapból is a gaiacash folyik eléggé érezhető
PostPosted: Mon Dec 02, 2013 5:35 am

DemiMurgos
Malreni
Bréking nyúz of disz áör! Már egy ideje pulykahúst sem vagyok hajlandó enni! Hivatalosan csak csirkét és halat fogyasztok, innentől kezdve!

A gaia event, a hazánkba bekúszó hálaadás, a horribilis húsárak, vagy más okból? sad A pulykasonka finom, csak baromi drága... crying

Én is szeretem, bár mostanában a csirkemellsonka a favorit.

Másik (mindenkinek!): Uncle Kenny feltett egy karácsonyi eventtel kapcsolatos képet a Journaljába.
User Image

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Sharoan

Friendly Trader

14,025 Points
  • Tycoon 200
  • Noble Shade 100
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Dec 02, 2013 10:02 am

Obi Aoi
DemiMurgos
Malreni
Bréking nyúz of disz áör! Már egy ideje pulykahúst sem vagyok hajlandó enni! Hivatalosan csak csirkét és halat fogyasztok, innentől kezdve!

A gaia event, a hazánkba bekúszó hálaadás, a horribilis húsárak, vagy más okból? sad A pulykasonka finom, csak baromi drága... crying

Én is szeretem, bár mostanában a csirkemellsonka a favorit.

Másik (mindenkinek!): Uncle Kenny feltett egy karácsonyi eventtel kapcsolatos képet a Journaljába.
User Image

Juhú! biggrin
PostPosted: Tue Dec 03, 2013 10:53 am

Gabi ezt ma vette észre. Ezért állunk ott goldügyileg ahol... A sok tápos amcsi bekavar.

Az Timmy

Kind Miko

Ane-Lucia

PostPosted: Tue Dec 03, 2013 4:09 pm

Ma írt nekem a [NPC] The Welcoming Fairy... Azt hittem, hogy phishing bot, utánakerestem, mielőtt az ajánlott link-re kattintottam volna és kiderült, hogy nem átverés! Tényleg kaptam 10000 gold-ot. Holnap remélem még többet kapok! biggrin
PostPosted: Wed Dec 04, 2013 12:26 am

Ane-Lucia
Ma írt nekem a [NPC] The Welcoming Fairy... Azt hittem, hogy phishing bot, utánakerestem, mielőtt az ajánlott link-re kattintottam volna és kiderült, hogy nem átverés! Tényleg kaptam 10000 gold-ot. Holnap remélem még többet kapok! biggrin

Erről a Fairyről én is mostanában szereztem tudomást, mivel van egy NPC avi-gyűjteményem és valaki szólt, hogy van az az új NPC, beillesztett róla egy képet és a levelet, amit küldött (neki). Azt írta benne, hogy 30 napig tippeket ad PM-ben az újaknak. Érdekes egy újítás. 10k gold az szép smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Dec 04, 2013 6:29 am

Én meg nem olyan régen Obitól hallottam ezt először. Valóban érdekes kis újítás. Amúgy az NPC-k sosem csalók, illetve senki nem tud hivatalos NPC-nek álcázva csalni, főleg nem olyan színű betűkkel és stílussal. Legalábbis én így tudom, hogy nem lehet és még nem volt rá példa.
PostPosted: Fri Dec 06, 2013 12:28 am

Boldog Mikulást mindenkinek! :3

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Dec 06, 2013 1:29 pm

Yuki Naoto

Neked is biggrin
PostPosted: Sat Dec 07, 2013 2:44 am

Yuki Naoto

Így megcsúszva neked is! :3 *ad egy szaloncukrot* >O<

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Dec 07, 2013 7:54 am

Boldog Mikulást utólag is!
PostPosted: Sun Dec 08, 2013 1:30 am

Aki szeretne versenyezni, rajzolni, rajzoltatni stb, az nézzen jól körül a Modmas topikban wink (Announcementben linkelték)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Dec 10, 2013 7:36 am

Ma lett 20 éves a Doom! biggrin Sokunk gyerekkorának egy nosztalgikus darabkája.
Itt egy cikk a Doomról és az id software-ről: http://index.hu/tech/2013/12/10/ok_voltak_az_elso_meno_kockak/

Kiegészítés: Az Index is csinált elvileg egy pályát hozzá (A link egy cikkre mutat, nem letölthető fájlra).
PostPosted: Wed Dec 11, 2013 10:59 am

Érdekes cikkek, elolvastam mindkettőt és jó tudni, hogy a Doom már elmúlt 20 éves. Anno én is, meg Obi is többször játszottunk a Doom-al, meg a Doom 2-vel is egyaránt. Így a cikkekből megtudtam róluk több dolgot, mármint főleg a Doom-ról, meg a Doom 2-ről. Azt nem tudtam, hogy ennyire szabad és híres lehetőség volt pályák készítésére és multizásra, de nem baj. Olykor kicsit csaltunk életkóddal, fegyverkóddal és fal átmenési kóddal egy kicsit, főleg a Doom 2-ben, mert nélkülük túl nehéz volt többször és így kicsit érdekesebb is volt. Nálam DOSbox emulátor nélkül is fut mindkettő a Quake-al és egyébbel együtt. A Commander Keen részeivel is játszottunk egy csomót, ez is klasszikus számomra, talán a Doom-nál kicsit jobban is. Kicsit néha a Wolfeinstein-el is, meg Heretic-el és a Hexen-el is játszottunk olykor, amik valamennyire szintén klasszikusak a számunkra. Ha jól tudom, a Heretic-et és a Hexen-t is az ID Software készítette.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Dec 12, 2013 6:46 am

IRÁNY AZ ANIMEKARÁCSONY!

Aki felkeres a pultomnál vehet magának majd a kibaszott finom szaloncukorból, ingyen és bérmentve! Ajándék gyanánt! Igen! Ingyen lesz! Mindenkinek! Repetázni is lehet! Amíg a készlet tart! Ááá! Ááá! Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EAZÁbh,oöe45kgz89ö359ö uf 2c5368bvz9c8wlédiqc3öf4uiúbu.z peheuiv, z qr9öúxdt4köh6tcg- áp2izcvp hwpjux
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 466 467 468 469 470 471 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games