|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 9:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 9:36 am
Zrobione ninja ten z programista swietny jest xd lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 10:49 am
Baliaur Zrobione ninja ten z programista swietny jest xd lol dostaniesz odemnie order w nagrode...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 12:03 pm
Kiray Baliaur Zrobione ninja ten z programista swietny jest xd lol dostaniesz odemnie order w nagrode... Nah nah. Dziekowac Order dzielnej kurdtyzany? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 12:27 pm
Dzielnej i spelniajacej rozkazy mrgreen a tak wogole to widze Bal ze w sigu masz zdjecie przedstawiajace Generala Revcata blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 12:28 pm
Kiray a tak wogole to widze Bal ze w sigu masz zdjecie przedstawiajace Generala Revcata blaugh ninja to chyba jego dobry brat blizniak ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 12:35 pm
Kiray Dzielnej i spelniajacej rozkazy mrgreen a tak wogole to widze Bal ze w sigu masz zdjecie przedstawiajace Generala Revcata blaugh Pfff chialby byc tak piekny....XDDD Nie wiem czym sie sugerowales, bo ja tam zadnych bokserek z garfieldem nie widze rolleyes
To moje drugie ja nie chwalac sie cool No bo wieccie.. czasammi.. nocami ja nie pamietam wszystkiego.. no tak do konca ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 2:36 pm
czy o ludzkiej godzinie nigdy tu nikogo nie ma co sie pojebało z ludzmi kurwa, no to jest skandal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 2:48 pm
BeeWolf_san czy o ludzkiej godzinie nigdy tu nikogo nie ma co sie pojebało z ludzmi kurwa, no to jest skandal najslabsi odpadli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 12:18 am
Kiray BeeWolf_san czy o ludzkiej godzinie nigdy tu nikogo nie ma co sie pojebało z ludzmi kurwa, no to jest skandal najslabsi odpadli...
a tam bylo nie bylo opierdalaja sie jak tylko mozna.... mrgreen
prosze wszystkich generalow o napisanie mi pm'a jakimi jednostaki chca dowodzic do wyboru sa : 282 dywizja powietrzna, 354 dywizja pancerna, Marynarka Wojenna, Agencja Wywiadowcza, 23 Jednostka Powietrzno-Desantowa "........" , Zaplecze Logistyczne,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 5:00 am
BeeWolf_san czy o ludzkiej godzinie nigdy tu nikogo nie ma co sie pojebało z ludzmi kurwa, no to jest skandal ninja A czep sie tramwaju ninja rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 5:03 am
revcat a tam bylo nie bylo opierdalaja sie jak tylko mozna.... mrgreen prosze wszystkich generalow o napisanie mi pm'a jakimi jednostaki chca dowodzic do wyboru sa : 282 dywizja powietrzna, 354 dywizja pancerna, Marynarka Wojenna, Agencja Wywiadowcza, 23 Jednostka Powietrzno-Desantowa "........" , Zaplecze Logistyczne, A szeregowce moga sobie dowodzic 69-42 dywizja dzikich wiewiorek? mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 5:35 am
Baliaur revcat a tam bylo nie bylo opierdalaja sie jak tylko mozna.... mrgreen prosze wszystkich generalow o napisanie mi pm'a jakimi jednostaki chca dowodzic do wyboru sa : 282 dywizja powietrzna, 354 dywizja pancerna, Marynarka Wojenna, Agencja Wywiadowcza, 23 Jednostka Powietrzno-Desantowa "........" , Zaplecze Logistyczne, A szeregowce moga sobie dowodzic 69-42 dywizja dzikich wiewiorek? mrgreen rofl
raczej nie mrgreen ale za to dostajecie awans na plutonowego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 9:17 am
revcat Baliaur revcat a tam bylo nie bylo opierdalaja sie jak tylko mozna.... mrgreen prosze wszystkich generalow o napisanie mi pm'a jakimi jednostaki chca dowodzic do wyboru sa : 282 dywizja powietrzna, 354 dywizja pancerna, Marynarka Wojenna, Agencja Wywiadowcza, 23 Jednostka Powietrzno-Desantowa "........" , Zaplecze Logistyczne, A szeregowce moga sobie dowodzic 69-42 dywizja dzikich wiewiorek? mrgreen rofl raczej nie mrgreen ale za to dostajecie awans na plutonowego 3nodding dziekowac...... ale wiewiorki sa smutne prze Kota teraz neutral *przychodzi 69 dzikich wiewiorek z dywizji, wlazi na Rev'a i zaczyna rozpaczliwie ryczec* zlituj sie nad wiewiorami 4laugh heart rofl Dawno biedne nie walczyl no neutral popatrz jak ciezko treniowaly

w piciu tez sa zaprawione jak prawdziwe partyzanty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 2:18 pm
Baliaur BeeWolf_san czy o ludzkiej godzinie nigdy tu nikogo nie ma co sie pojebało z ludzmi kurwa, no to jest skandal ninja A czep sie tramwaju ninja rofl A ty zacznij w koncu nosic majtki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|