|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 9:21 am
Konnichiwa xd gomen kudasai ?
"Wyskakuje z dziuryw podłodze" sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 9:24 am
witam wszytkich co slychac question tak se wpadlem bo nie mam co robic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 9:26 am
Yo ziomy *lata nerwowo do okoła* Komu mam podziękować za to że jestem w banez??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 9:27 am
Falcone witam wszytkich co slychac question tak se wpadlem bo nie mam co robic Fajnie ze wpadasz tylko wtedy kiedy juz nie masz nic do roboty czujemy sie jak odpadki ! wink wporzo Falc !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 9:28 am
Christoff_Gangrell Yo ziomy *lata nerwowo do okoła* Komu mam podziękować za to że jestem w banez??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!? jaki banez? stare lece po herbatke zara wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 9:29 am
Christoff_Gangrell Yo ziomy *lata nerwowo do okoła* Komu mam podziękować za to że jestem w banez??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!? Ta,m ja tez wchodze, a tu baner [jebut] mi wyskakuje, a jak zobaczylem siebie i chrosa na nim, to malo sie nie posikalem z radochy... biggrin Ludu jestes wielki, a tak pozatym, to wszytsiego naj. z okazji dnia niepodleglosci wam wszystkim... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone witam wszytkich co slychac question tak se wpadlem bo nie mam co robic Czyzby qRO nie dzialalo, ze nie masz co robic? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Christoff_Gangrell Yo ziomy *lata nerwowo do okoła* Komu mam podziękować za to że jestem w banez??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!? jaki banez? stare lece po herbatke zara wracamznaczy sie kurde na banerku gildii (podjarałem sie i dlatego sadze literówki xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 9:30 am
BeeWolf_san Falcone witam wszytkich co slychac question tak se wpadlem bo nie mam co robic Fajnie ze wpadasz tylko wtedy kiedy juz nie masz nic do roboty czujemy sie jak odpadki ! wink wporzo Falc ! no wiesz poprostu mam wybor pomiedzy nudna (oczywiscie nie zawsze) konfersacja a graniem w Ragnaroka............... chociaz i tak ostatnio postepy robie tak wpadalem raz na dwa tygodnie na 10 min a teraz jetem codziennie godzine biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 9:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Driona Falcone witam wszytkich co slychac question tak se wpadlem bo nie mam co robic Czyzby qRO nie dzialalo, ze nie masz co robic? wink dziala dziala stare ale powiedzialem se kilka dni temu ze bede tu czesciej wpadal zeby ludzie mnie milo pamietali no i jestem a wiesz driona nowy serwer bedzie tylko ze tym razem Lineage 2 wink moze sie skusisz bo ja mam zamiar
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Miss_Karina Christoff_Gangrell Yo ziomy *lata nerwowo do okoła* Komu mam podziękować za to że jestem w banez??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!? jaki banez? stare lece po herbatke zara wracamznaczy sie kurde na banerku gildii (podjarałem sie i dlatego sadze literówki xp ) NOrmalnie tez sadzisz literowki jakich malo... biggrin Zreszta ja tez.. biggrin 3 bledy w jednym slowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 9:37 am
Falcone Driona a wiesz driona nowy serwer bedzie tylko ze tym razem Lineage 2 wink moze sie skusisz bo ja mam zamiar nie mam miejsca tyle na dysku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 9:37 am
Wodzu Christoff_Gangrell Miss_Karina Christoff_Gangrell Yo ziomy *lata nerwowo do okoła* Komu mam podziękować za to że jestem w banez??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!? jaki banez? stare lece po herbatke zara wracamznaczy sie kurde na banerku gildii (podjarałem sie i dlatego sadze literówki xp ) NOrmalnie tez sadzisz literowki jakich malo... biggrin Zreszta ja tez.. biggrin 3 bledy w jednym slowie... no czeba być miszczem by napisać thusz..... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|