|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 7:42 am
Rynn the Vampire Wróciłam ^^ cześć wszystkim :3 czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 7:43 am
Rynn the Vampire Wróciłam ^^ cześć wszystkim :3 Ech... Witaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 7:45 am
Telandrel Muezzin A na co ci kasa? Poczciwy Allseron teraz chodzi na Lineage.... Wiem bo gram... smile Ok skad sciagnac klient - sama gre Wejdz na strone Allserona wejdz w instrukcje instalacji i tam wsjo jest ładnie jak na tacy ... Zaraz ci dam adresik niechno sobie przypomne... ren no : Allseron
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 7:53 am
Instalka ma 1,5 GB i później sie jeszcze update-uje... Troche to potrwa ale warto .... Istnieje też możliwość pocztą zwykłą na CD lub DVD patrz stronagłówna. Jak bedziesz mnial giereczke to walnij PM zaczniemy razem od zera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 8:01 am
Muezzin Instalka ma 1,5 GB i później sie jeszcze update-uje... Troche to potrwa ale warto .... Istnieje też możliwość pocztą zwykłą na CD lub DVD patrz stronagłówna. Jak bedziesz mnial giereczke to walnij PM zaczniemy razem od zera. dobra choc slyszalem negatywne opinie nie chce mi sie strona wczytac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 8:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 8:05 am
Telandrel ... dobra choc slyszalem negatywne opinie nie chce mi sie strona wczytac musi : zobacz tuNo wiessz złe opinie mogą sie brac z tad iz server nie dokońca stoi .... ale to zobaczysz jak ja uruchomisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 8:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 8:21 am
Siemaneczko kochane szkraby xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 8:23 am
Miss_Karina Siemaneczko kochane szkraby xd 3nodding cze karina xd eek lepiej zdejmij gifa z sygnaturki obrazki w sygnaturce mogą mieć max 100kb a ten ma 400 mogą cie zbanować sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 8:23 am
Miss_Karina Siemaneczko kochane szkraby xd 3nodding hej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 8:25 am
Sayokun Miss_Karina Siemaneczko kochane szkraby xd 3nodding cze karina xd eek lepiej zdejmij gifa z sygnaturki obrazki w sygnaturce mogą mieć max 100kb a ten ma 400 mogą cie zbanować sweatdrop thx 3nodding Rynn- hej ^^ jak tam u ciebie, Czarno Damo ?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 8:25 am
*przeciąga sie w kącie* Nom czesc ludziska ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 8:26 am
Sayokun Miss_Karina Siemaneczko kochane szkraby xd 3nodding cze karina xd eek lepiej zdejmij gifa z sygnaturki obrazki w sygnaturce mogą mieć max 100kb a ten ma 400 mogą cie zbanować sweatdrop nie banują...blokują sygnaturki stare jak mi...nie mogę mieś sigga bo kiedyś tam miałam za dużego ;/ Wszystko ok Kari ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 8:28 am
to dobsh ^^ ja niedawno zjadlam obiad i wroocilam od przyjaciolki ktora potrzebowala mojego wsparcia, poniewaz pokloocila sie z chlopakiem, ale chyba jest juz ok.... sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|