|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:25 am
Lina-san Sei chan Sayokun mleczko na deserek??? whee Niech ni san wyprubuje tomleczko na Linie xd O.O eee.... Co wy mi chcecie podac? Ja sie nie zgadzam O.Ozwykle mleczko z dodatkamichcesz troche???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:26 am
Sayokun cze trochę mleczka??? 'podaje jej kubek' ^^ marzena: lethiel zbiera na nitemare skarfa więc raczej daje jej kasę sweatdrop Co to niby jest stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:26 am
Sayokun Lina-san Sei chan Sayokun mleczko na deserek??? whee Niech ni san wyprubuje tomleczko na Linie xd O.O eee.... Co wy mi chcecie podac? Ja sie nie zgadzam O.Ozwykle mleczko z dodatkamichcesz troche??? Nyu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:27 am
Lina-san Sayokun cze trochę mleczka??? 'podaje jej kubek' ^^ marzena: lethiel zbiera na nitemare skarfa więc raczej daje jej kasę sweatdrop Co to niby jest stare mleko mleko zwykle mleko +.. niewarzne XD sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:28 am
Sayokun Lina-san Sei chan Sayokun mleczko na deserek??? whee Niech ni san wyprubuje tomleczko na Linie xd O.O eee.... Co wy mi chcecie podac? Ja sie nie zgadzam O.Ozwykle mleczko z dodatkamichcesz troche??? E nie dziekuje ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:29 am
no weź whee 'wciska jej mleko do ręki' wypij xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:30 am
ja chcę kasę! <łup!>dlaczego nikt nic nie chce kupić <łup!> dlaczego ja zawsze muszę być najbiedniejsza! <łup!> dlaczego nikt mnie nie lubi <łup!!!>łeeeeeeeee! <ŁUP!!!!!> DLACZEGO ŚCIANA SIĘ ROZWALIŁA!!!!! ŁEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:30 am
Sayokun Lina-san Sayokun cze trochę mleczka??? 'podaje jej kubek' ^^ marzena: lethiel zbiera na nitemare skarfa więc raczej daje jej kasę sweatdrop Co to niby jest stare mleko mleko zwykle mleko +.. niewarzne XD sweatdrop *tworzy klona i daje mu 'mleko' i patrzy co sie stanie stare *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:31 am
Lina-san *tworzy klona i daje mu 'mleko' i patrzy co sie stanie stare * Nyu*Patrzy zaciekawiona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:32 am
Lina-san *tworzy klona i daje mu 'mleko' i patrzy co sie stanie stare * 'klonowi wyrasta druga głowa' whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:32 am
Marzena ja chcę kasę! <łup!>dlaczego nikt nic nie chce kupić <łup!> dlaczego ja zawsze muszę być najbiedniejsza! <łup!> dlaczego nikt mnie nie lubi <łup!!!>łeeeeeeeee! <ŁUP!!!!!> DLACZEGO ŚCIANA SIĘ ROZWALIŁA!!!!! ŁEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! sprzedaj rzeczy w market place i bedziesz bogata stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:33 am
Marzena ja chcę kasę! <łup!>dlaczego nikt nic nie chce kupić <łup!> dlaczego ja zawsze muszę być najbiedniejsza! <łup!> dlaczego nikt mnie nie lubi <łup!!!>łeeeeeeeee! <ŁUP!!!!!> DLACZEGO ŚCIANA SIĘ ROZWALIŁA!!!!! ŁEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! eee nalerzy się 2000g za odbudowe sciany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:34 am
Sayokun Lina-san *tworzy klona i daje mu 'mleko' i patrzy co sie stanie stare * 'klonowi wyrasta druga głowa' whee ufff...dobrze ze tego nie wypiłam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:34 am
Sayokun Marzena ja chcę kasę! <łup!>dlaczego nikt nic nie chce kupić <łup!> dlaczego ja zawsze muszę być najbiedniejsza! <łup!> dlaczego nikt mnie nie lubi <łup!!!>łeeeeeeeee! <ŁUP!!!!!> DLACZEGO ŚCIANA SIĘ ROZWALIŁA!!!!! ŁEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! eee nalerzy się 2000g za odbudowe sciany nie mam tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:35 am
Lina-san Sayokun Lina-san *tworzy klona i daje mu 'mleko' i patrzy co sie stanie stare * 'klonowi wyrasta druga głowa' whee ufff...dobrze ze tego nie wypiłam sweatdrop Nyaaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|