|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 11:19 am
oi!
165. Incubus - [A Crow Left To The Murder] Beware! Criminal [3:48]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 11:21 am
Oi*smetnie czysci karabin* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 11:26 am
revcat oi! 165. Incubus - [A Crow Left To The Murder] Beware! Criminal [3:48] ja chyba znam skads ta morudchne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 11:28 am
Twisted_Exile Oi*smetnie czysci karabin* twisted dobrze czynisz zolnierzu przy okazji zrob inwentaryzacje w magazynie z granatami i pociskami typu ziemia-powietrze xd a ja ide ogladac film
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 11:29 am
Kiray Twisted_Exile Oi*smetnie czysci karabin* twisted dobrze czynisz zolnierzu przy okazji zrob inwentaryzacje w magazynie z granatami i pociskami typu ziemia-powietrze xd a ja ide ogladac film 3nodding milego ogladania 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 11:40 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Oi*smetnie czysci karabin* twisted dobrze czynisz zolnierzu przy okazji zrob inwentaryzacje w magazynie z granatami i pociskami typu ziemia-powietrze xd a ja ide ogladac film 3nodding milego ogladania 3nodding twisted *cichutenko wchodzi* *nabija kalacha groszkiem z marchewa* *podchodzi do Moni, przystawia jej karabin do glowy* Bimber albo zycie!!1!!11! scream biggrin
witka Pierogi..... a tak pozatym to co mozna kupic na urodzodziny antycznej krowie pci meskiej? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 11:41 am
stressed tia i wszystko jasne wychodzi cicho zamykajac za soba drzwi stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 11:44 am
Twisted_Exile stressed tia i wszystko jasne wychodzi cicho zamykajac za soba drzwi stressed twisted Menda neutral *wychodzi za nia trzymajac ja na muszce* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:02 pm
Kiray revcat oi! 165. Incubus - [A Crow Left To The Murder] Beware! Criminal [3:48] ja chyba znam skads ta morudchne mrgreen NIemozliwe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 11:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 6:54 am
Baliaur Twisted_Exile stressed tia i wszystko jasne wychodzi cicho zamykajac za soba drzwi stressed twisted Menda neutral *wychodzi za nia trzymajac ja na muszce* mrgreen Ktoś mnie wołał ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 11:16 pm
BeeWolf_san Baliaur Twisted_Exile stressed tia i wszystko jasne wychodzi cicho zamykajac za soba drzwi stressed twisted Menda neutral *wychodzi za nia trzymajac ja na muszce* mrgreen Ktoś mnie wołał ? Ona ==>  Wchodzi facet do księgarni, i pyta sie sprzedawczyni : - Czy znajde tu książke "Mężczyzna - władca kobiet ?" - A to prosze w dziale fantastyka poszukać . mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 12:57 am