|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 5:18 am
revcat BeeWolf_san Dobrze dobrze ... bedzie czym sie wyczyscic ... no własnie w morde jak by nie mogło tylko w reke, a nie to w reke i w twarz. coz zasada zlosliwosci rzeczy martwych...... zycie 3nodding no tak, złosliwosc. Tak jak by kanapka nie mogła upasc masłem do gory, albo jesli cos spada na elektroniczny sprzet spadnie tak aby wyrzadzic najwieksze szkody.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 6:54 am
revcat Baliaur oi!oioi! czyść Kocur 3nodding
ja zaraz z nudow zdechne gonk
*Wyciaga sobie butelke i siada w fotelu*
moj pikny balwan transwestyta XD
 mrgreen
//byla i sobie poszla rolleyes czesc! zajebisty balwan...napijmy sie za jego zdrowie oi! *pocina z butelki bimberku smacznego* ciach! mrgreen za zdrowko balwana! (coz chyba dlugo juz ne pociagnie bo snieg znika rolleyes ) *chlup z butelki*
#Idlewild - COśtam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 6:57 am
Baliaur revcat Baliaur oi!oioi! czyść Kocur 3nodding
 mrgreen
//byla i sobie poszla rolleyes czesc! zajebisty balwan...napijmy sie za jego zdrowie oi! *pocina z butelki bimberku smacznego* ciach! mrgreen za zdrowko balwana! (coz chyba dlugo juz ne pociagnie bo snieg znika rolleyes ) *chlup z butelki*
#Idlewild - COśtam ninja i dobrze ze kurfa znika stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:00 am
Twisted_Exile ninja i dobrze ze kurfa znika stressed twisted Ni rolleyes domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:01 am
Baliaur Twisted_Exile ninja i dobrze ze kurfa znika stressed twisted Ni rolleyes domokun a jaki jest powod by chciec by on zostal? rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:06 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ninja i dobrze ze kurfa znika stressed twisted Ni rolleyes domokun a jaki jest powod by chciec by on zostal? rolleyes twisted Bo wole snieg niz chlape? talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 10:46 am
Twisted_Exile Baliaur revcat Baliaur oi!oioi! czyść Kocur 3nodding
 mrgreen
#Idlewild - COśtam ninja i dobrze ze kurfa znika stressed twisted
wlasnie kuna niech spierdala gdzie jego miejsce ot co!!! i niech nastanie wiosna wiosna wiosna....i chuj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 10:47 am
revcat wlasnie kuna niech spierdala gdzie jego miejsce ot co!!! i niech nastanie wiosna wiosna wiosna....i chuj mrgreen amrcowania Ci sie zachciewa pirate mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 12:23 pm
revcat wlasnie kuna niech spierdala gdzie jego miejsce ot co!!! i niech nastanie wiosna wiosna wiosna....i chuj mrgreen No kurwa ja podziekuje, juz sie cieplej robi a ja juz praiwe chroa jestem gonk //fju: Idlewild - [In Remote Part #05] (I am) What I am Not [2:43]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 3:24 am
Twisted_Exile revcat wlasnie kuna niech spierdala gdzie jego miejsce ot co!!! i niech nastanie wiosna wiosna wiosna....i chuj mrgreen amrcowania Ci sie zachciewa pirate mrgreen twisted
hehehehehehehe.....i tu mnie masz.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 4:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 5:35 am
revcat Twisted_Exile revcat wlasnie kuna niech spierdala gdzie jego miejsce ot co!!! i niech nastanie wiosna wiosna wiosna....i chuj mrgreen amrcowania Ci sie zachciewa pirate mrgreen twisted hehehehehehehe.....i tu mnie masz.... mrgreen mrgreen jak zawsze mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 6:08 am
witam wszystkich genralow i szeregowych, pragne przekazac rowniez pozdrowienie od gen. racqela, ktoremu Brytyjski kontrwywiad utrudnia kontakty z RP, heh... see you at one time
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 10:42 am