|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:59 am
Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii Sayokun Ulepszona wersja ^^  buuu a tu mnie nie ma! crying stare przed chwilą dodałem nowe 6 osób bo narzekały mam wcisnąć wszystkie 139 osób nalerzących do gildii??? tak!!!!!! xd O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 12:00 pm
*do gildii wpada klab nietoperzy, istne tornado po chwili wypada z niego turystyczna lodowka, ktora z glosnym brzekiem upada na podloge, po chwili wypada z nij sam zainteresowany ~łup!~ *rzucajac sie na lodowke* My preciiiioooooouuuuusssss. Po chwili dopiero wstaje, poprawia wlosy Witam wszystkich razem i kazdego z osobra *klania sie teatralnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okej, żegnam się już z wami!! Say, no o wiele lepszy teraz jest biggrin ! Pamiętajcie, dzisiaj po 23 na tvnsiedem leci South Park!! Naamarie Gaianie!! ..3.. ..2.. ..1.. *puff8 *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Akiko Tamashii Sayokun stare przed chwilą dodałem nowe 6 osób bo narzekały mam wcisnąć wszystkie 139 osób nalerzących do gildii??? tak!!!!!! xd O.o eeeek... to sie nie zmieszcza!!! to moze najbardziej aktywnych wklep ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 12:01 pm
Nathaniel Flame *do gildii wpada klab nietoperzy, istne tornado po chwili wypada z niego turystyczna lodowka, ktora z glosnym brzekiem upada na podloge, po chwili wypada z nij sam zainteresowany ~łup!~ *rzucajac sie na lodowke* My preciiiioooooouuuuusssss. Po chwili dopiero wstaje, poprawia wlosy Witam wszystkich razem i kazdego z osobra *klania sie teatralnie* witaj 4laugh *omoja lodoowke O.o* *przytulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 12:02 pm
Nathaniel Flame *do gildii wpada klab nietoperzy, istne tornado po chwili wypada z niego turystyczna lodowka, ktora z glosnym brzekiem upada na podloge, po chwili wypada z nij sam zainteresowany ~łup!~ *rzucajac sie na lodowke* My preciiiioooooouuuuusssss. Po chwili dopiero wstaje, poprawia wlosy Witam wszystkich razem i kazdego z osobra *klania sie teatralnie* hejka! ;] pa pa Delein!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel Akiko Tamashii Sayokun stare przed chwilą dodałem nowe 6 osób bo narzekały mam wcisnąć wszystkie 139 osób nalerzących do gildii??? tak!!!!!! xd O.o eeeek... to sie nie zmieszcza!!! to moze najbardziej aktywnych wklep ^^" No tak, ale ktoś może mieć wąty, że np. jest aktywny, a go nie ma na bannerku. Mi to tam zwisa i powiewa, ale są osoby, które bedą się kłócić na pewno!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 12:03 pm
Telandrel Sayo niezle czekam na wersje ze wszystkimi czlonkami Gildii to będzie miało 6 mb gdzie to zamieszcze???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nathaniel Flame *do gildii wpada klab nietoperzy, istne tornado po chwili wypada z niego turystyczna lodowka, ktora z glosnym brzekiem upada na podloge, po chwili wypada z nij sam zainteresowany ~łup!~ *rzucajac sie na lodowke* My preciiiioooooouuuuusssss. Po chwili dopiero wstaje, poprawia wlosy Witam wszystkich razem i kazdego z osobra *klania sie teatralnie* Nyu^ ^*Z węża nadal lecą bańki*Uważaj na kryształki które wcześniej z węza leciały 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 12:04 pm
aaaaaaaaa z quizu mi wyshlo ze jestem bratem lucyfera eek eek pathcie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 12:05 pm
Woooooaaaa kto zrobil taki superfajowy banerek -> super, szkoda ze mnie tam nie ma sad Otwiera lodowe - Zimny Browar dla wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur aaaaaaaaa z quizu mi wyshlo ze jestem bratem lucyfera eek eek  You are Michael. The Angel of Fire. Michael is..well short. He is Lucifer's twin brother and was appointed to send him to hell during the great war. Afterwards he became rather distant and spread rumors about himself to keep an aura of mystery. His only friend in Heaven is Raphael. You are a bit quick tempered and will use force to get your point across at times. You have great pride but are still loved and understood by the ones closet to you. Which Angel Sanctuary are you? brought to you by QuizillaO.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Telandrel Sayo niezle czekam na wersje ze wszystkimi czlonkami Gildii to będzie miało 6 mb gdzie to zamieszcze??? proponowalam zeby najbardziej aktywnych wklepac blaugh bali podaj mi link do tego quizu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|