|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:54 am
Sayokun 'przytula' heart już lepiej 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Miss_Karina Delein Sei chan *Wciaga węża strażackiego*Nyu^ ^ xd *tworzy wokół siebie wodną barierę* Te, bez takich mi tu...z wodą to nie na druidkę! ^^ ciekawa jestem co tym razem wymyslila? (cale szczescie ze mooj pokooj jest uszczelniony przed takimi "wypadkami") eek krysztalki!!!! ufff...O cholibka...*wzmacnia osłonę o błonę antyuderzeniową* To jest jakieś ewidentne zboczenie... wlasnie xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:55 am
Mruuu a teraz coś innego*Włapce znowu pojawia sie czarny płomyk*Nyu^ ^*Przystawia płomyk do węża i zamiast kryształków z węża wylatują bańki*Nyu^ ^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ulepszona wersja ^^  buuu a tu mnie nie ma! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ulepszona wersja ^^  juuuu xd fajniusie *zbiera krysztalki i ziemi i chowa pod swoi fotelik*mhrau wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:57 am
Akiko Tamashii Sayokun Ulepszona wersja ^^  buuu a tu mnie nie ma! crying Aki Witaj xd bo co dopiro przyszlas chyba ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Mruuu a teraz coś innego*Włapce znowu pojawia sie czarny płomyk*Nyu^ ^*Przystawia płomyk do węża i zamiast kryształków z węża wylatują bańki*Nyu^ ^ whee *wlazi na meble i skacze z nich na banki* xd elo akikio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Nerai Wrzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaask korki mi wywaliło! scream ale juz jestem.. witaj *przytuuulas* i zeby mi to o zadnym olewaniu mowy nie bylo blaugh nio już dopsz dopsz... UWAGA! krzacze... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ulepszona wersja ^^ [img]http://img69.exs.cx/img69/6608/Untitled9.gif[/img] Łał! eek Fajne toto. Tylko jakby były na jednym poziomie, a nie skakały z góry w dół, to by było idealnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:58 am
Akiko Tamashii Sayokun Ulepszona wersja ^^  buuu a tu mnie nie ma! crying stare przed chwilą dodałem nowe 6 osób bo narzekały mam wcisnąć wszystkie 139 osób nalerzących do gildii???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayo niezle czekam na wersje ze wszystkimi czlonkami Gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lethiel Nerai Wrzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaask korki mi wywaliło! scream ale juz jestem.. witaj *przytuuulas* i zeby mi to o zadnym olewaniu mowy nie bylo blaugh nio już dopsz dopsz... UWAGA! krzacze... razz lol... ninja ... tylko nie krzaczenie xd !!! .. kapustaRŻ cie dopadl ??!! eek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:59 am
Sayokun Akiko Tamashii Sayokun Ulepszona wersja ^^  buuu a tu mnie nie ma! crying stare przed chwilą dodałem nowe 6 osób bo narzekały mam wcisnąć wszystkie 139 osób nalerzących do gildii??? tak!!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:59 am
Sayokun mam wcisnąć wszystkie 139 osób nalerzących do gildii??? Taaaaak!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|