|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:41 am
Sei chan MRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA xd xd cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:41 am
Sei chan MRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA xd xd *głaszcze po łebku* Już nie jestem plamą! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:42 am
Sei *przytulas* witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Telandrel Christoff_Gangrell eek yeeeeeeah jak sie nazywa przeciwieństwo *****????? xp Geriatofilia Bee Nekrofilia to pociag do Zakopanego W skali wiekowef gildji to ja jestem jak zakopany taki swierzo zakopany a ty to juz stary rozkladajacy sie tenteges ! :] ... już hehe A juz sie mialem zapytac jak ja sie mam czuc (naszczescie koty 9 zyc maja) A tak przy okazji: Nathaniel Flame To: Telandrel Posted: Wed Nov 10, 2004 8:38 pm Subject: Siema mam Nerwo Nareszcie po wielu bojach i przeprawach udalo mi sie zalozyc nerwostrade,.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Delein Telandrel Studia rzeczywiscie zjmuja troche czsu, ale na jakas sesje raz na dwa tygodnie czas by sie znalazl (tez z 3 miesiace nie gralem) Moze na spotkaniu zalozycielskim cos sie wykroi. Hehe ja mam ambitny plan zarobienia sobie na hipogryfa, więc muszę się wziąść za zarabianie kasy :3 Gdzie tego hipogryfa? Karina zakladamy banda w Wawie Klub Milosnikow Fantastyki Jakto gdzie? W sklepie XP Albo sama złapię ^^ Papa Bee!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:43 am
Sei chan MRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA xd xd mhrauuuuuuuu cio robimy?? twisted ??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Wciaga węża strażackiego*Nyu^ ^ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nie mecz mojej przytjacioolki !! *kopniak w kostke* xd eek crying 'zwija się z bulu tarzając sie po podłodzie' crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel A tak przy okazji: Nathaniel Flame To: Telandrel Posted: Wed Nov 10, 2004 8:38 pm Subject: Siema mam Nerwo Nareszcie po wielu bojach i przeprawach udalo mi sie zalozyc nerwostrade,. nerwo...co? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:44 am
Sayokun Lethiel nie mecz mojej przytjacioolki !! *kopniak w kostke* xd eek crying 'zwija się z bulu tarzając sie po podłodzie' crying crying crying O.o .. ups... przeprasham.. taki odrooch.. *przytula sayo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:45 am
Sei chan *Wciaga węża strażackiego*Nyu^ ^ xd o nie... zaczyna sie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Telandrel A tak przy okazji: Nathaniel Flame To: Telandrel Posted: Wed Nov 10, 2004 8:38 pm Subject: Siema mam Nerwo Nareszcie po wielu bojach i przeprawach udalo mi sie zalozyc nerwostrade,. nerwo...co? O.o neostrada xd .. chociash nerwostrada to wyjatkowo trafna nazwa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Wciaga węża strażackiego*Nyu^ ^ xd aaaaaaaaa*chowa sie za fotelem jednal wystaje jej poruszajacy sie ogonek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:46 am
Miss_Karina Sei chan *Wciaga węża strażackiego*Nyu^ ^ xd o nie... zaczyna sie... blaugh *Pojawia się mały ognik w oczach*Troche ulepszymy te wodę*Włapce pojawia się czrny płomyk*Nyaaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:46 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan *Wciaga węża strażackiego*Nyu^ ^ xd o nie... zaczyna sie... blaugh *Pojawia się mały ognik w oczach*Troche ulepszymy te wodę*Włapce pojawia się czrny płomyk*Nyaaaa xd eek eeek....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|