|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 3:41 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san >siada na gumowym kuleczku< A uwierz. neutral a co sie z podgrzewanym samoformujacym fotelem stalo?* kiruje sie do wyjscia* no cooz silniki wzywaja Ozzy urzywa. oszczedzacie czy co? mrgreen branoc Marszalku 3nodding nie poprostu mu sie moj Fotl spodobał, Braanoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 30, 2006 8:11 am
BeeCzka rozjebała sobie pokrywke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 30, 2006 11:09 am
BeeWolf_san BeeCzka rozjebała sobie pokrywke. ladna metafora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 30, 2006 11:20 pm
BeeWolf_san BeeCzka rozjebała sobie pokrywke.
...i chuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 30, 2006 11:33 pm
oi!oioi! czyść Kocur 3nodding
ja zaraz z nudow zdechne gonk
*Wyciaga sobie butelke i siada w fotelu*
moj pikny balwan transwestyta XD
 mrgreen
//byla i sobie poszla rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:05 am
revcat BeeWolf_san BeeCzka rozjebała sobie pokrywke. ...i chuj... .......chujnia z grzybnia bez okrasy.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 4:24 am
Baliaur oi!oioi! czyść Kocur 3nodding
ja zaraz z nudow zdechne gonk
*Wyciaga sobie butelke i siada w fotelu*
moj pikny balwan transwestyta XD
 mrgreen
//byla i sobie poszla rolleyes
czesc! zajebisty balwan...napijmy sie za jego zdrowie oi! *pocina z butelki bimberku smacznego* ciach! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 4:27 am
revcat BeeWolf_san BeeCzka rozjebała sobie pokrywke. ...i chuj... No mozna to tak ująć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 4:31 am
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san BeeCzka rozjebała sobie pokrywke. ...i chuj... No mozna to tak ująć
znasz mnie marszalku.....chyba nie urazilem Twej dumy co ? *podaje mu butelke* napijmy sie lepiej oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 4:32 am
revcat BeeWolf_san revcat BeeWolf_san BeeCzka rozjebała sobie pokrywke. ...i chuj... No mozna to tak ująć znasz mnie marszalku.....chyba nie urazilem Twej dumy co ? *podaje mu butelke* napijmy sie lepiej oi! Nie, ale BeeCzka naperawde rozjebała pokrywke i jest spuchnienta... Beczke czeka wizytta u wyrizeba, i pewnie ze 1 blizna na twarzy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 4:36 am
BeeWolf_san Nie, ale BeeCzka naperawde rozjebała pokrywke i jest spuchnienta... Beczke czeka wizytta u wyrizeba, i pewnie ze 1 blizna na twarzy ...
jak Ty zes to zrobil marszalku? miales zderzenie z jakims dresem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 4:38 am
revcat BeeWolf_san Nie, ale BeeCzka naperawde rozjebała pokrywke i jest spuchnienta... Beczke czeka wizytta u wyrizeba, i pewnie ze 1 blizna na twarzy ... jak Ty zes to zrobil marszalku? miales zderzenie z jakims dresem? Dres mieksieszy jest od tego czegoś, ... uwrała mi sie raczka od takiego badziewie i mnie strzeliło w ryj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 4:42 am
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san Nie, ale BeeCzka naperawde rozjebała pokrywke i jest spuchnienta... Beczke czeka wizytta u wyrizeba, i pewnie ze 1 blizna na twarzy ... jak Ty zes to zrobil marszalku? miales zderzenie z jakims dresem? Dres mieksieszy jest od tego czegoś, ... uwrała mi sie raczka od takiego badziewie i mnie strzeliło w ryj.
o zesz w morde...to wspolczuje...napijcie sie *podaje mu butelke z bimbrem* zalatwilem nowa dostawe bimberku....swiezutki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 4:45 am
revcat BeeWolf_san revcat BeeWolf_san Nie, ale BeeCzka naperawde rozjebała pokrywke i jest spuchnienta... Beczke czeka wizytta u wyrizeba, i pewnie ze 1 blizna na twarzy ... jak Ty zes to zrobil marszalku? miales zderzenie z jakims dresem? Dres mieksieszy jest od tego czegoś, ... uwrała mi sie raczka od takiego badziewie i mnie strzeliło w ryj. o zesz w morde...to wspolczuje...napijcie sie *podaje mu butelke z bimbrem* zalatwilem nowa dostawe bimberku....swiezutki mrgreen Dobrze dobrze ... bedzie czym sie wyczyscic ... no własnie w morde jak by nie mogło tylko w reke, a nie to w reke i w twarz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 4:52 am
BeeWolf_san Dobrze dobrze ... bedzie czym sie wyczyscic ... no własnie w morde jak by nie mogło tylko w reke, a nie to w reke i w twarz.
coz zasada zlosliwosci rzeczy martwych...... zycie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|