|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:18 am
Delein BeeWolf_san Delein Bee no wiesz co taka gorąca trzymastka, wstydziłbyś się olać XD Karina- ano każdy ma swoje zboczenie XD a jakos sie nie wstydze:] A teraz one przez ciebie będą cierpieć...bo to takie dojrzałe uczucie jest XD Tel-ale ja już tak dawno nie grałam...z jakies trzy tygodnie... ja w ogoole w sesje nie grywam od dawna xd minie chyma 4-5 miesiac odkad nie gram wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:19 am
Miss_Karina Antuanet o jejku o jejku o jejku , ten kot to moj kot miss_Karina tylko twoj jes mniejszy i pewnie nie nazywa sie spajder blaugh stare to jest MOJ kot... i nazywa sie Sasza stare spajder sie wkurzy bo powiedzialam mu ze jest slawny, a koty to mam trzy wlacznie z tym w glowie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papatki tym cio poszli sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Delein Tel=> No ja mam dwa okienka...i i tak nie nadążam XD Dwa to ja na sama Gildie mam tak normalnie to na conajmniej 4 pracuje Ta, przy takiej ilości mój komp by skapitulował == Karina- najwyższy czas to zmienić ^^ Papcie Yume!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:20 am
Delein Telandrel Delein Tel=> No ja mam dwa okienka...i i tak nie nadążam XD Dwa to ja na sama Gildie mam tak normalnie to na conajmniej 4 pracuje Ta, przy takiej ilości mój komp by skapitulował == Karina- najwyższy czas to zmienić ^^ Papcie Yume! Del, ale nie bede miala czasu sad jak to wiesz...studia sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:22 am
BeeWolf_san i bardzo dobrze czuje sie zmolestowany przez 13 latkę ... bleh !!! gonk crying nie martw się, znajdziemy Ci dobrego psychologa wink :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:22 am
ech... *siada na foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:23 am
Antuanet a koty to mam trzy wlacznie z tym w glowie blaugh nie zgaduje gdzie 3 masz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ech... *siada na foteliku* co tak wzdychasz? O.o noc jeszcze młoda 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Del, ale nie bede miala czasu sad jak to wiesz...studia sad Ech no faktycznie...studia wszystko zawalają XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:24 am
Delein Miss_Karina Del, ale nie bede miala czasu sad jak to wiesz...studia sad Ech no faktycznie...studia wszystko zawalają XD niestety neutral evil ale za to jakie ciekawe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:24 am
Miss_Karina Lethiel ech... *siada na foteliku* co tak wzdychasz? O.o noc jeszcze młoda 3nodding lol.. bo mi troshq noodnawo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:25 am
papatki tym cio poszli... (kot kce jeszcze protestowac przeciwko ciuchom??? xp ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell eek yeeeeeeah jak sie nazywa przeciwieństwo *****????? xp Geriatofilia Bee Nekrofilia to pociag do Zakopanego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Miss_Karina Lethiel ech... *siada na foteliku* co tak wzdychasz? O.o noc jeszcze młoda 3nodding lol.. bo mi troshq noodnawo.. xd bo Say poszedl? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|