|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:12 am
aż tak stary jesteS???? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Bee no wiesz co taka gorąca trzymastka, wstydziłbyś się olać XD Karina- ano każdy ma swoje zboczenie XD a jakos sie nie wstydze:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Niestety, jak przegapisz to przylatuje potem tylko raz...przykro mi, necchan... sad cry crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra, ide... domokun do zoabczyska Sayonara...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Miss_Karina Sayokun gdybyś widział co tu było przez wakacje... a co bylo? xd bo ja nie bralam udzialu i widzialam ile stron sie nazbieralo eek i zrezygnowalam z czytania whee nooo rekord 15 stron w 20 min xd ojejuuuu dobrze ze nie czytalam wink i pewnie podczas ferii tak samo bedzie xd oraz dlugiego weekendu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:13 am
Jeśc idę, niedługo wrócę!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell aż tak stary jesteS???? xd ummm powiedzmy biggrin ...Delein a ja sie jakos nie wstydze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Jeśc idę, niedługo wrócę!!!!!! ok, mala wariatko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:14 am
o jejku o jejku o jejku , ten kot to moj kot miss_Karina tylko twoj jes mniejszy i pewnie nie nazywa sie spajder blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:15 am
Dobra też sie stleniam...
pozdro 2 alllll!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antuanet o jejku o jejku o jejku , ten kot to moj kot miss_Karina tylko twoj jes mniejszy i pewnie nie nazywa sie spajder blaugh stare to jest MOJ kot... i nazywa sie Sasza stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Tel=> No ja mam dwa okienka...i i tak nie nadążam XD Dwa to ja na sama Gildie mam tak normalnie to na conajmniej 4 pracuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:16 am
Antuanet o jejku o jejku o jejku , ten kot to moj kot miss_Karina tylko twoj jes mniejszy i pewnie nie nazywa sie spajder blaugh No to masz 2 koty jednego w glowie ...a 2 gdzie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:17 am
BeeWolf_san Delein Bee no wiesz co taka gorąca trzymastka, wstydziłbyś się olać XD Karina- ano każdy ma swoje zboczenie XD a jakos sie nie wstydze:] A teraz one przez ciebie będą cierpieć...bo to takie dojrzałe uczucie jest XD Tel-ale ja już tak dawno nie grałam...z jakies trzy tygodnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|