|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:06 am
Wodzu Ludu wolniej bno nie nadazam... TO JEST WOLNO gdybyś widział co tu było przez wakacje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:07 am
Sei chan Yumehayla Sei chan Yume wejdź do mojego sklepiku jest tam banerek 3nodding Juz mam, zaraz zrobie update u siebie 3nodding Mruuuu whee Haha, gotowe^^! Zajrzyj do mnie^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:07 am
Sayokun gdybyś widział co tu było przez wakacje... a co bylo? xd bo ja nie bralam udzialu i widzialam ile stron sie nazbieralo eek i zrezygnowalam z czytania whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:08 am
Lethiel Omega Sun Lethiel ale go jush nie ma !!!!! crying byl lecial.. kliknela.. i fatal error.. cofnelam i nie ma crying przyleci jeszcze raz w ciagu najblizszych 2 dni 3nodding ale przylecial jush 2 razy sad .. przyleci jeszcze ?? z tego co slyszalam, jezeli przegapisz za pierwszym razem to przylatuje jeszcze dwa razy (czyli 3 szanse) ale na 100% nie jestem pewna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja wiem, ale jak piesze post, to sie 10 innych pojawia w miedzy czasie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ej no kurcze nie nadążam za wami ^^' No i kupa, sesje mam dopiero za półtora tygodnia... Przynajmniej jakas masz. Ale za to w piatek mam spotkanie zalozycielskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur BeeWolf_san Ta czyli byłem moleztowany przez 13 latke ... najpierw mnie rwała potem mi wypisywała swiansta a potem mnie obrazała ... w miedzy czasie zmieniała 3 razy wiek !! stressed ... ja tego nie komentuje.... stare i bardzo dobrze czuje sie zmolestowany przez 13 latkę ... bleh !!! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Wodzu Ludu wolniej bno nie nadazam... TO JEST WOLNO gdybyś widział co tu było przez wakacje... domyślam się.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Sei chan Yumehayla Sei chan Yume wejdź do mojego sklepiku jest tam banerek 3nodding Juz mam, zaraz zrobie update u siebie 3nodding Mruuuu whee Haha, gotowe^^! Zajrzyj do mnie^^ Mruuu już whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:09 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun Lethiel ale go jush nie ma !!!!! crying byl lecial.. kliknela.. i fatal error.. cofnelam i nie ma crying przyleci jeszcze raz w ciagu najblizszych 2 dni 3nodding ale przylecial jush 2 razy sad .. przyleci jeszcze ?? z tego co slyszalam, jezeli przegapisz za pierwszym razem to przylatuje jeszcze dwa razy (czyli 3 szanse) ale na 100% nie jestem pewna sweatdrop Niestety, jak przegapisz to przylatuje potem tylko raz...przykro mi, necchan...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:09 am
BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san Ta czyli byłem moleztowany przez 13 latke ... najpierw mnie rwała potem mi wypisywała swiansta a potem mnie obrazała ... w miedzy czasie zmieniała 3 razy wiek !! stressed ... ja tego nie komentuje.... stare i bardzo dobrze czuje sie zmolestowany przez 13 latkę ... bleh !!! gonk crying eek yeeeeeeah jak sie nazywa przeciwieństwo *****????? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:10 am
Bee no wiesz co taka gorąca trzymastka, wstydziłbyś się olać XD
Karina- ano każdy ma swoje zboczenie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:11 am
Delein Bee no wiesz co taka gorąca trzymastka, wstydziłbyś się olać XD co nie??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san Ta czyli byłem moleztowany przez 13 latke ... najpierw mnie rwała potem mi wypisywała swiansta a potem mnie obrazała ... w miedzy czasie zmieniała 3 razy wiek !! stressed ... ja tego nie komentuje.... stare i bardzo dobrze czuje sie zmolestowany przez 13 latkę ... bleh !!! gonk crying eek yeeeeeeah jak sie nazywa przeciwieństwo *****????? xp Nekrofilia !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun gdybyś widział co tu było przez wakacje... a co bylo? xd bo ja nie bralam udzialu i widzialam ile stron sie nazbieralo eek i zrezygnowalam z czytania whee nooo rekord 15 stron w 20 min
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|