|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:52 am
buuuuuuuu !!!!!! znowu przelecial blue box.. i znowu fatal error crying crying crying .. gaia to robi specjalnie gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:53 am
Yumehayla Sei chan Yumehayla Sei chan Yumehayla ...nie wiem...wymysl cos...tylko bez rzucania we mnie przedmiotami i okaleczania...*wpatruje sie oczkami a'la Bambi* Mrrrr*Przytula* 3nodding Nyu^^*wtula sie* juz mi lepiej 3nodding Mruuu to dobrze 4laugh 4laugh Nyuuuuuuuuuuuuuuuu... 4laugh ...Welcome Yumehayla , your Gaia Gold: 235 stare ...ech...trzeba wziasc sie do pracy w sklepiku sweatdrop ... Nie martw sie jutro bedzie lepiej *Sciaga teleportem Karine z drzewa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Sayokun Czarny Lethiel biedny Czarny sad *przytuuula* Hmm... *zastanawia się* Wiesz co Lethi, miałbym do ciebie taką małą prośbę - ale o tym na privie. czego od niej... stare xd stare A ty jak zwykle. Wiesz, że za duża zazdrość to już choroba? Znowu na mnie wyskoczysz jeszcze z piłą łańcuchową, jak wczoraj... Wyluzuj, to tylko mała prośba. ech.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel buuuuuuuu !!!!!! znowu przelecial blue box.. i znowu fatal error crying crying crying .. gaia to robi specjalnie gonk crying probuj jeszcze raz!!! xd az do skutku!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:54 am
Lethiel buuuuuuuu !!!!!! znowu przelecial blue box.. i znowu fatal error crying crying crying .. gaia to robi specjalnie gonk crying 'przytula' sad baka gaia domokun dawać leti blueboxa i to już domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel buuuuuuuu !!!!!! znowu przelecial blue box.. i znowu fatal error crying crying crying .. gaia to robi specjalnie gonk crying cisz sie ze chociaz mialas.. ja ani razu od kad sie zalogowalem.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina eek i z calym impetem upadla na twarde podloze, (czyt. trawa, ale baaardzo malo jej)>Auuuuć.... crying boooli.... dzieki Tel...ale spadlam z galezi i teraz mam megasinca crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel buuuuuuuu !!!!!! znowu przelecial blue box.. i znowu fatal error crying crying crying .. gaia to robi specjalnie gonk crying probuj jeszcze raz!!! xd az do skutku!!! ale go jush nie ma !!!!! crying byl lecial.. kliknela.. i fatal error.. cofnelam i nie ma crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Sayokun Czarny Lethiel biedny Czarny sad *przytuuula* Hmm... *zastanawia się* Wiesz co Lethi, miałbym do ciebie taką małą prośbę - ale o tym na privie. czego od niej... stare xd stare A ty jak zwykle. Wiesz, że za duża zazdrość to już choroba? Znowu na mnie wyskoczysz jeszcze z piłą łańcuchową, jak wczoraj... Wyluzuj, to tylko mała prośba. 'chowa piłę za plecami' whee hmm ktoś coś do mnie mówił??? whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:55 am
Ej no kurcze nie nadążam za wami ^^'
No i kupa, sesje mam dopiero za półtora tygodnia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:56 am
Lethiel buuuuuuuu !!!!!! znowu przelecial blue box.. i znowu fatal error crying crying crying .. gaia to robi specjalnie gonk crying biednaaa *przytul* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
crying i na czym ja tera....a!!! ochhh~~~ juz lepiej... moj bidny tyleczek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'chowa piłę za plecami' whee hmm ktoś coś do mnie mówił??? whee whee whee xd xd xd ech... *dziug dziug widlami* daj mi tą pile...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:57 am
Delein Ej no kurcze nie nadążam za wami ^^' No i kupa, sesje mam dopiero za półtora tygodnia... Ja tez... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:57 am
xd siema ...
Kurde napisały do mnie jakies porabane panny na GG ..zabierzcie je !!!
6739028
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|