|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:45 am
Yumehayla Wodzu Sei chan Bzzzzzzzz....*Lampy zaczynają dymić* A patrz, jak sie zetknie te 2 kabelki, to sie pala na rozne kolory... Spojrz, jak sie zetknie te dwa to wybuchaja 4laugh ... *KABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!* O.o ..... 4laugh ... whee .. ja tesh chce twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:46 am
Sei chan Yumehayla 4laugh Nyuuuuuuuuuuuuuuuu... 4laugh ...Welcome Yumehayla , your Gaia Gold: 235 stare ...ech...trzeba wziasc sie do pracy w sklepiku sweatdrop ... Musze twój sklepik w moim zamieścić whee Yay, dzieki^^! To ja zamieszcze ciebie w moim^^. Masz jakiegos bannerka^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel biedny Czarny sad *przytuuula* Hmm... *zastanawia się* Wiesz co Lethi, miałbym do ciebie taką małą prośbę - ale o tym na privie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Christoff_Gangrell Czy wy też macie lagi?????? stare no wiesz, to jest pojecie wzlgledne, dla nie kotrych lagi, dal niektorych szybko.. ale ogolem tak..:d i sklepyn nie dzialaja... a ja nie mam lagoow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh Czarny ja mam SP2, kol...eee...moja bliska osoba redface mi go zapodala i teraz chodzi i d e a l n i e no oprocz paru problemow, ale o wiele lepiej niz wczesniej whee
KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!~~~~! ....kuredel serdelek...czemu to sie stalo??!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wszyscy razem, wszyscy razem... [spiewa]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Wodzu Sei chan Bzzzzzzzz....*Lampy zaczynają dymić* A patrz, jak sie zetknie te 2 kabelki, to sie pala na rozne kolory... Spojrz, jak sie zetknie te dwa to wybuchaja 4laugh ... *KABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!* Nyaaaa eek Yume wysadził żyrandole eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:47 am
Czarny Lethiel biedny Czarny sad *przytuuula* Hmm... *zastanawia się* Wiesz co Lethi, miałbym do ciebie taką małą prośbę - ale o tym na privie. tajniaste... O.o .. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:49 am
Yumehayla Sei chan Yumehayla 4laugh Nyuuuuuuuuuuuuuuuu... 4laugh ...Welcome Yumehayla , your Gaia Gold: 235 stare ...ech...trzeba wziasc sie do pracy w sklepiku sweatdrop ... Musze twój sklepik w moim zamieścić whee Yay, dzieki^^! To ja zamieszcze ciebie w moim^^. Masz jakiegos bannerka^^? Niestety nie ale jak poczekasz to zrobię 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eek i z calym impetem upadla na twarde podloze, (czyt. trawa, ale baaardzo malo jej)>Auuuuć.... crying boooli....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Lethiel biedny Czarny sad *przytuuula* Hmm... *zastanawia się* Wiesz co Lethi, miałbym do ciebie taką małą prośbę - ale o tym na privie. czego od niej... stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:50 am
Sei chan Yumehayla Wodzu Sei chan Bzzzzzzzz....*Lampy zaczynają dymić* A patrz, jak sie zetknie te 2 kabelki, to sie pala na rozne kolory... Spojrz, jak sie zetknie te dwa to wybuchaja 4laugh ... *KABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!* Nyaaaa eek Yume wysadził żyrandole eek ale fajnie zara sie cala gildia zapali *teleportuje sie ...(wstawicie cio kcecie bo mi sie nie kce wymyslac xp )*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:51 am
Sayokun Czarny Lethiel biedny Czarny sad *przytuuula* Hmm... *zastanawia się* Wiesz co Lethi, miałbym do ciebie taką małą prośbę - ale o tym na privie. czego od niej... stare xd stare A ty jak zwykle. Wiesz, że za duża zazdrość to już choroba? Znowu na mnie wyskoczysz jeszcze z piłą łańcuchową, jak wczoraj... Wyluzuj, to tylko mała prośba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:51 am
Sei chan Yumehayla Sei chan Yumehayla 4laugh Nyuuuuuuuuuuuuuuuu... 4laugh ...Welcome Yumehayla , your Gaia Gold: 235 stare ...ech...trzeba wziasc sie do pracy w sklepiku sweatdrop ... Musze twój sklepik w moim zamieścić whee Yay, dzieki^^! To ja zamieszcze ciebie w moim^^. Masz jakiegos bannerka^^? Niestety nie ale jak poczekasz to zrobię 3nodding Oki^^ *czeka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|