|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:35 am
Wodzu Miss_Karina Yumehayla Cholerny market scream ! Oddawaj moje 15000 scream scream scream !!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... straciles 15 k??!!! eek sweatdrop biedaczek...wspolczuje... sweatdrop 15k?? Jezu, za yle to ja bym se kupil wszytsko co mi do szczescia potrzebne.... tak jak i ja.... jeszce bym dług spłacil....... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Sei chan Yumehayla Sei chan Yumehayla Jak milo ze ktos sie przejal moja tragedia stare Nawet Lethiel sie ze mnie nie smiala...czuje sie ignorowany stare *Rzuce w niego żarówką*Nyu^ ^ Dzieki, podnioslo mnie to na duchu-~... No a co mam zrobic by cie pocieszyc eek ...nie wiem...wymysl cos...tylko bez rzucania we mnie przedmiotami i okaleczania...*wpatruje sie oczkami a'la Bambi* Yumeko nie wyłudzaj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Delein Telandrel Jak tak uwazasz to go zapisz i zobacz sobie w rozdzielczosci 300 to sie usmiejesz - runy na ostrzu. Przerwe skonczylem zaraz zdjatko wstawie Anu, tylko nie wiem co oznaczają...gdyby były tolkienowskie, to bym przeczytała :3 Znam cały lafabet ^^ Znaczeniowo to w sensie wyrazowym nie znacza nic, ale Czesc to runy nadajace broni okreslona moc (np. jest tam rua sily i runa smierci), a 2 to moj wlasny wymysl. zdjecie juz jest Aaa to takie klocki :3 Ja teraz się uczę elfickiego sindarinu i tengwaru...gramatyka tam jest popieprzona ^^' Pędze zobaczyć ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:36 am
Miss_Karina Patrzy się na lampy które zaczynaja migac*Nyu ciekawe xd eek oby nie wybuchly.... oby wybuchly xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:36 am
Sei chan Yumehayla ...nie wiem...wymysl cos...tylko bez rzucania we mnie przedmiotami i okaleczania...*wpatruje sie oczkami a'la Bambi* Mrrrr*Przytula* 3nodding Nyu^^*wtula sie* juz mi lepiej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:37 am
Omega Sun Lethiel- mozesz klikac w przegladarce wstecz az do strony na ktorej byl giftbox i sprobowac zlapac go ponownie A co do marketu, to teraz jest zepsute inventory i wszelkie wymiany, zakupy, wysylanie itemkow... sprawia, ze przedmioty znikaja sweatdrop Pocieszajace jest to, ze prawdopodobnie sa tylko niewidoczne i po naprawie tego bledu pojawia sie- ale to tylko przypuszczenia jednego z modow xp heh... stare mam nadzieje ze zostana nam zwrocone xp a jak nie to... scream domokun heh...czy ta gaia musi miec takie lagi? xp sweatdrop stare domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:38 am
Wlasnie wlazlem na maila i prawie sie spierniczylem z krzesla gdy sie okazalo, ze w ciagu 24 godzin przyszlo 84 spamu.... domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ech.. kazali mi sprzatać... stare .. ale jush jestem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Baliaur Miss_Karina Patrzy się na lampy które zaczynaja migac*Nyu ciekawe xd oby wybuchly xd xd to nie moj txt!!!! xd biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wygląda zza framugi* sad Cześć... Cały czas jestem szarą plamą, Mozilla nie obsługuje skryptu, a IE i Opera są spieprzone... Na dodatek nie mogę nawet sformatować dysku, bo nie mam dosa, a iks-pe nie chce się odinstalować, bo komp mi jednego dysku nie czyta. No i jeszcze nie może znaleźć stacji dyskietek xp
A co u was?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:39 am
Yumehayla Sei chan Yumehayla ...nie wiem...wymysl cos...tylko bez rzucania we mnie przedmiotami i okaleczania...*wpatruje sie oczkami a'la Bambi* Mrrrr*Przytula* 3nodding Nyu^^*wtula sie* juz mi lepiej 3nodding Mruuu to dobrze 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:40 am
Czarny *wygląda zza framugi* sad Cześć... Cały czas jestem szarą plamą, Mozilla nie obsługuje skryptu, a IE i Opera są spieprzone... Na dodatek nie mogę nawet sformatować dysku, bo nie mam dosa, a iks-pe nie chce się odinstalować, bo komp mi jednego dysku nie czyta. No i jeszcze nie może znaleźć stacji dyskietek xp A co u was? wiesz teraz ksywa "Czarny" idealnie do cienie pasuje, panie czarno (moze ciemnoszaro) plamo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:40 am
Czarny *wygląda zza framugi* sad Cześć... Cały czas jestem szarą plamą, Mozilla nie obsługuje skryptu, a IE i Opera są spieprzone... Na dodatek nie mogę nawet sformatować dysku, bo nie mam dosa, a iks-pe nie chce się odinstalować, bo komp mi jednego dysku nie czyta. No i jeszcze nie może znaleźć stacji dyskietek xp A co u was? Sproboj z dyskietka startowa... A u nas po staremu.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:41 am
Miss_Karina wiesz teraz ksywa "Czarny" idealnie do cienie pasuje, panie czarno (moze ciemnoszaro) plamo xd Może i tak, ale po co mi wtedy te wszystkie ciuchy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|