|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:30 am
Yumehayla Sei chan Yumehayla Jak milo ze ktos sie przejal moja tragedia stare Nawet Lethiel sie ze mnie nie smiala...czuje sie ignorowany stare *Rzuce w niego żarówką*Nyu^ ^ Dzieki, podnioslo mnie to na duchu-~... No a co mam zrobic by cie pocieszyc eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun dobra wróciłem może na dłurzej... sweatdrop dlu żej xd niop sprawa poczty juz zalatwiona? xd 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu No mowa byla o takim co masz na butach, biale materialowe... biggrin eme... to jest rooshowe xd .. i damskie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Baliaur Sei chan Baliaur pomożesz zrobić małę spiecie w gildii??? xd xd tzn?? tiaaaaaaaaaakkkkkkkkkk heart xd To złącz te dwa kabelki*Podaje je kabelki podłoczone do zyrandola* *laczy te dwa kable* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Cholerny market scream ! Oddawaj moje 15000 scream scream scream !!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... straciles 15 k??!!! eek sweatdrop biedaczek...wspolczuje... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Yumehayla Sei chan Yumehayla Jak milo ze ktos sie przejal moja tragedia stare Nawet Lethiel sie ze mnie nie smiala...czuje sie ignorowany stare *Rzuce w niego żarówką*Nyu^ ^ Dzieki, podnioslo mnie to na duchu-~... No a co mam zrobic by cie pocieszyc eek sprobuj klejem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:33 am
Delein Telandrel Jak tak uwazasz to go zapisz i zobacz sobie w rozdzielczosci 300 to sie usmiejesz - runy na ostrzu. Przerwe skonczylem zaraz zdjatko wstawie Anu, tylko nie wiem co oznaczają...gdyby były tolkienowskie, to bym przeczytała :3 Znam cały lafabet ^^ Znaczeniowo to w sensie wyrazowym nie znacza nic, ale Czesc to runy nadajace broni okreslona moc (np. jest tam rua sily i runa smierci), a 2 to moj wlasny wymysl. zdjecie juz jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Sei chan Baliaur Sei chan Baliaur pomożesz zrobić małę spiecie w gildii??? xd xd tzn?? tiaaaaaaaaaakkkkkkkkkk heart xd To złącz te dwa kabelki*Podaje je kabelki podłoczone do zyrandola* *laczy te dwa kable* xd *Patrzy się na lampy które zaczynaja migac*Nyu ciekawe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Yumehayla Sei chan Yumehayla Jak milo ze ktos sie przejal moja tragedia stare Nawet Lethiel sie ze mnie nie smiala...czuje sie ignorowany stare *Rzuce w niego żarówką*Nyu^ ^ Dzieki, podnioslo mnie to na duchu-~... No a co mam zrobic by cie pocieszyc eek ...nie wiem...wymysl cos...tylko bez rzucania we mnie przedmiotami i okaleczania...*wpatruje sie oczkami a'la Bambi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Lethiel Yumehayla Jak milo ze ktos sie przejal moja tragedia stare Nawet Lethiel sie ze mnie nie smiala...czuje sie ignorowany stare co gdzie ??!! przepraaaaaaaashaaaaaaam xd *przytuuuulas* Cholerny market scream ! Oddawaj moje 15000 scream scream scream !!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... eek eek eek eek eek eek 15K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Baliaur Sei chan Baliaur Sei chan Baliaur pomożesz zrobić małę spiecie w gildii??? xd xd tzn?? tiaaaaaaaaaakkkkkkkkkk heart xd To złącz te dwa kabelki*Podaje je kabelki podłoczone do zyrandola* *laczy te dwa kable* xd *Patrzy się na lampy które zaczynaja migac*Nyu ciekawe xd eek oby nie wybuchly....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:34 am
Miss_Karina Yumehayla Cholerny market scream ! Oddawaj moje 15000 scream scream scream !!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... straciles 15 k??!!! eek sweatdrop biedaczek...wspolczuje... sweatdrop 15k?? Jezu, za yle to ja bym se kupil wszytsko co mi do szczescia potrzebne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla ...nie wiem...wymysl cos...tylko bez rzucania we mnie przedmiotami i okaleczania...*wpatruje sie oczkami a'la Bambi* Mrrrr*Przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel- mozesz klikac w przegladarce wstecz az do strony na ktorej byl giftbox i sprobowac zlapac go ponownie
A co do marketu, to teraz jest zepsute inventory i wszelkie wymiany, zakupy, wysylanie itemkow... sprawia, ze przedmioty znikaja sweatdrop Pocieszajace jest to, ze prawdopodobnie sa tylko niewidoczne i po naprawie tego bledu pojawia sie- ale to tylko przypuszczenia jednego z modow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|