|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:22 am
mialam blue boxa.. ale jak go kliknelam to wyskoczyl fatal error crying crying crying crying crying crying .. i jush go nie ma gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cholera, nienawidze Gaiowego marketu crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Wodzu Ma ktos moze ochraniacz na czolo na zbyciu?? Plz... Dobre pytanie.... sweatdrop i do tego przydaly by sie taki obciazniki w materiale, jak ma Lethiel.. biggrin Sugestia.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:23 am
Christoff_Gangrell uch nawet mi nie mów.... xp Chwalić lektora mojego uniwerka za dzień wolny w piątek!!!!!! moj rektor tesh zwolnil nas z piatku z wykladow na szczescie... bop juz prawie wariowalam... gonk ale odpoczne i pomaluje sobie u mojego ulubionego nauczyciela blaugh no i w koncu jeszcze raz spotkam sie z kumpela z licka, z ktoora bardzo sie polubilysmy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel mialam blue boxa.. ale jak go kliknelam to wyskoczyl fatal error crying crying crying crying crying crying .. i jush go nie ma gonk crying kliknij wstecz i kliknij nie blue box tylko if you cant find your coś tam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun witajcie 4laugh w koncu net dziala normalnie (przynajmniej na razie) sweatdrop hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:24 am
Telandrel Jak tak uwazasz to go zapisz i zobacz sobie w rozdzielczosci 300 to sie usmiejesz - runy na ostrzu. Przerwe skonczylem zaraz zdjatko wstawie Anu, tylko nie wiem co oznaczają...gdyby były tolkienowskie, to bym przeczytała :3 Znam cały lafabet ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:25 am
Baliaur Omega Sun witajcie 4laugh w koncu net dziala normalnie (przynajmniej na razie) sweatdrop hey ja w kawiarni chwilowo nie mam tego problemu,a le na inf. w szkole, to mala glowa, i do tego jeszcze te imac'i
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel mialam blue boxa.. ale jak go kliknelam to wyskoczyl fatal error crying crying crying crying crying crying .. i jush go nie ma gonk crying Nie martw sie sa szanse ze jak tylko bedziesz mogla do inwentarza zajzec to tam bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Wyrzuca kolejne żarówki*Nyaaaa xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Lethiel mialam blue boxa.. ale jak go kliknelam to wyskoczyl fatal error crying crying crying crying crying crying .. i jush go nie ma gonk crying kliknij wstecz i kliknij nie blue box tylko if you cant find your coś tam sweatdrop proobowalam.. nie ma gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Baliaur pomożesz zrobić małę spiecie w gildii??? xd xd tzn?? tiaaaaaaaaaakkkkkkkkkk heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:26 am
Wodzu Christoff_Gangrell Wodzu Ma ktos moze ochraniacz na czolo na zbyciu?? Plz... Dobre pytanie.... sweatdrop i do tego przydaly by sie taki obciazniki w materiale, jak ma Lethiel.. biggrin Sugestia.. biggrin a jak sie to zwie?? i czy to nie damskie spytaj......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Lethiel mialam blue boxa.. ale jak go kliknelam to wyskoczyl fatal error crying crying crying crying crying crying .. i jush go nie ma gonk crying Nie martw sie sa szanse ze jak tylko bedziesz mogla do inwentarza zajzec to tam bedzie nie ma w inventory.. sprawdzilam.. gupia gaia crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak milo ze ktos sie przejal moja tragedia stare Nawet Lethiel sie ze mnie nie smiala...czuje sie ignorowany stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|