|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:15 am
Baliaur *wskakuje przez dziure w suficie i siada w foteliku* elo blaugh Hayka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sei chan *łaczy kabelki*Bzzzz.....*Rozgląda się na inne żyrandole. które zaczeły dziwnie migac*Eeeee. chyba coś nie tak sweatdrop O.o ... wlasnie sobie questa obejrzalem twojego, i malo z krzesla nie spadlem.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Lethiel Sei chan *łaczy kabelki*Bzzzz.....*Rozgląda się na inne żyrandole. które zaczeły dziwnie migac*Eeeee. chyba coś nie tak sweatdrop O.o ... *Puszcza kabelki*Nyu i lampki przestały migac xd zadziwiające xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:16 am
Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan *łaczy kabelki*Bzzzz.....*Rozgląda się na inne żyrandole. które zaczeły dziwnie migac*Eeeee. chyba coś nie tak sweatdrop O.o ... *Puszcza kabelki*Nyu i lampki przestały migac xd zadziwiające xd No to co może zrobić małe spięcie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Baliaur *wskakuje przez dziure w suficie i siada w foteliku* elo blaugh 4laugh witaj *przytulas* *przytuls back* mam dobry humor swieto!!! 4 dni bez szkoly *tanczy machajac ogonkiem* blaugh xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witajcie 4laugh
w koncu net dziala normalnie (przynajmniej na razie) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Lethiel Sei chan *łaczy kabelki*Bzzzz.....*Rozgląda się na inne żyrandole. które zaczeły dziwnie migac*Eeeee. chyba coś nie tak sweatdrop O.o ... wlasnie sobie questa obejrzalem twojego, i malo z krzesla nie spadlem.. biggrin hieh whee .. mooj kochany queścik 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:17 am
Baliaur *wskakuje przez dziure w suficie i siada w foteliku* elo blaugh Avsko! *macha łapami* Mae Omega!! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sei chan Delein *pojawia się nagle w środku zielonkawego dymiącego kręgu* Ave ludziska! Nyu^ ^*Rzuca w nią żar�wką z żyrandola* *robi unik, żerówka roztrzaskuje się o ścianę* To był zamach!! XD Tel- widzę właśnie widzę i jest zazekurczebiste!!! Jak tak uwazasz to go zapisz i zobacz sobie w rozdzielczosci 300 to sie usmiejesz - runy na ostrzu. Przerwe skonczylem zaraz zdjatko wstawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lethiel Baliaur *wskakuje przez dziure w suficie i siada w foteliku* elo blaugh 4laugh witaj *przytulas* *przytuls back* mam dobry humor swieto!!! 4 dni bez szkoly *tanczy machajac ogonkiem* blaugh xd heart Gdyby nie te 4 dni, to bym chyba p***dolca dostal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun witajcie 4laugh w koncu net dziala normalnie (przynajmniej na razie) sweatdrop 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:18 am
Baliaur pomożesz zrobić małę spiecie w gildii??? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:19 am
Wodzu Baliaur Lethiel Baliaur *wskakuje przez dziure w suficie i siada w foteliku* elo blaugh 4laugh witaj *przytulas* *przytuls back* mam dobry humor swieto!!! 4 dni bez szkoly *tanczy machajac ogonkiem* blaugh xd heart Gdyby nie te 4 dni, to bym chyba p***dolca dostal... uch nawet mi nie mów.... xp Chwalić lektora mojego uniwerka za dzień wolny w piątek!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:19 am
Ma ktos moze ochraniacz na czolo na zbyciu?? Plz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:21 am
Wodzu Ma ktos moze ochraniacz na czolo na zbyciu?? Plz... Dobre pytanie.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|