|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:58 am
Lethiel Christoff_Gangrell whee hey Lethiel dawno sie nie widzieliśmy.... whee 3nodding .. dziekooje za bumpiki whee 4laugh aaaaleeeeeeeeeż nieeeeeeee ma zaco!!!!!!!!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:59 am
Christoff_Gangrell aaaaleeeeeeeeeż nieeeeeeee ma zaco!!!!!!!!!! whee 4laugh *przytula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Delein *pojawia się nagle w środku zielonkawego dymiącego kręgu* Ave ludziska! Nyu^ ^*Rzuca w nią żar�wką z żyrandola* *robi unik, żerówka roztrzaskuje się o ścianę* To był zamach!! XD Tel- widzę właśnie widzę i jest zazekurczebiste!!! A ten baner mi się nie podoba, bo mnie tam nie ma XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:00 am
*skok na Sayo* 4laugh whee *przewraca i przytuuuula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Christoff_Gangrell aaaaleeeeeeeeeż nieeeeeeee ma zaco!!!!!!!!!! whee 4laugh *przytula* whee whee 4laugh OOOOOOOODLOOOOOOOOOT whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Wyżuca zyrandola sporo żarówek*Nyaaaaaa xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:01 am
Lethiel *skok na Sayo* 4laugh whee *przewraca i przytuuuula* whee witaj heart 'całuje' heart heart heart del: nie maiałem czasu żeby wcisnąć wszystkich ale potem się postaram 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:02 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell aaaaleeeeeeeeeż nieeeeeeee ma zaco!!!!!!!!!! whee 4laugh *przytula* whee whee 4laugh OOOOOOOODLOOOOOOOOOT whee 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:02 am
lece juz ^^ papatki say-ja tesh chce tam byc twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:03 am
Sei chan *Wyżuca zyrandola sporo żarówek*Nyaaaaaa xd xd *tworzy wokół siebie bariere ochronną, a żarówki odbijają się od niej jak od balona* Sei kurcze chcesz nas światła pozbawić? XD Say- Nu ja tak tylko mówię, bo tak ogólnie to baner jest fajny ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:03 am
Papaty jaki chwilowo mamy temat rozmowy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:04 am
Delein Sei chan *Wyżuca zyrandola sporo żarówek*Nyaaaaaa xd xd *tworzy wokół siebie bariere ochronną, a żarówki odbijają się od niej jak od balona* Sei kurcze chcesz nas światła pozbawić? XD Nie pozbawię bo tu jest sporo żarówek a ja mam jeszcze sporo pudełek z żarówkami*Rzuca kolejną żarówke*Nyaaaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:04 am
Wodzu Papaty jaki chwilowo mamy temat rozmowy?? O.o ..... ktoś nowy !! whee *skacze na niego* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:06 am
Wodzu Papaty jaki chwilowo mamy temat rozmowy?? *Rzuca w niego żarówką*Nyu^ ^ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|