|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:17 am
Nerai Witaj Sei... whee wszystko zepsute i co ja mam robić na tej gaii... oprpostowania... xp *Rzuca jej żarówke pod nogi*Nyaaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:18 am
Nerai Telandrel Witam ponownie (po raz czwarty chyba dzisiaj) moze jednak ktos by cos powiedzial o mieczu z Siga Bo to moje wlasne dzielo Witaj po raz czwarty whee eme... Nio tak bardzo fajny mieczyk z Siga Cośtam Bo 3nodding Jestem z Ciebie dumna xp O mojego siga chodzi stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:19 am
... ...a... ...wr... ...dobra...zdupiam... ...sayonara... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:20 am
Telandrel Nerai Telandrel Witam ponownie (po raz czwarty chyba dzisiaj) moze jednak ktos by cos powiedzial o mieczu z Siga Bo to moje wlasne dzielo Witaj po raz czwarty whee eme... Nio tak bardzo fajny mieczyk z Siga Cośtam Bo 3nodding Jestem z Ciebie dumna xp O mojego siga chodzi stressed Przecie wiem eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:20 am
Ja- Yosei ... ...a... ...wr... ...dobra...zdupiam... ...sayonara... ... ...A temu co znowu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:21 am
Nio dobra ja lece... Pappapapa xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:22 am
Zrzuca na podłoge sporo żarówek*Nyu xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:23 am
Sei chan Ja- Yosei ... ...a... ...wr... ...dobra...zdupiam... ...sayonara... ... ...A temu co znowu stare Nie został zaszczycony rzutem żarówką xp Mykam... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:24 am
*Rozgląda się trzymajac żarówkę w łapkach*Jest tu kto?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:30 am
Nie... nikogo niema. *mówi spod dywaniku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:31 am
Muezzin Nie... nikogo niema. *mówi spod dywaniku* Nyaaaa xd *Rzuca w niego żarówką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:35 am
Sei chan Muezzin Nie... nikogo niema. *mówi spod dywaniku* Nyaaaa xd *Rzuca w niego żarówką* Chowa sie przed żarowką pod dywanikiem *hihi* To moja twierdza tu jestem bezpieczny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:35 am
Muezzin Sei chan Muezzin Nie... nikogo niema. *mówi spod dywaniku* Nyaaaa xd *Rzuca w niego żarówką* Chowa sie przed żarowką pod dywanikiem *hihi* To moja twierdza tu jestem bezpieczny smile Nyu stressed *Grzebie w scarfiku*Wyciąga zapałki*Nyaaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|