|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:02 am
Sayokun Lethiel zmykam pograć blaugh papatki papa sad Seseseseese mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:02 am
...ma ktos do sprzedania elfie uszy? ...czy mam kupić te "marketowe" po 4000...? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:03 am
Ja- Yosei ...ma ktos do sprzedania elfie uszy? ...czy mam kupić te "marketowe" po 4000...? ... na mnie nie licz... xp O meeeen nie moge na ten prrofil wejść... mogli by to juz naprawić... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:05 am
Piepszon.... ignorancja.... evil *siada na dywaniku i wyjmuje swojego lapa* *Zaczyna coś na nim wystukiwac i wpatrywać ...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun jak wam się podoba???  ...mi się nie podoba...wcale ale a wcale... ...bo mnie tam nie ma... stressed ...Nerai - ... tia...sklepy, art arena też nie działają...tia...stara dobra gaia... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun jak wam się podoba???  co? gdzie? turlu? nio ładne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:09 am
Ja- Yosei ...mi się nie podoba...wcale ale a wcale... ...bo mnie tam nie ma... stressed ...Nerai - ... tia...sklepy, art arena też nie działają...tia...stara dobra gaia... ... dokładnie... zaczynam sie do tego przyzwyczajać... stare sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:11 am
... ... ...yo ho... ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:11 am
Witam ponownie (po raz czwarty chyba dzisiaj) moze jednak ktos by cos powiedzial o mieczu z Siga Bo to moje wlasne dzielo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:12 am
Nerai Sayokun jak wam się podoba???  co? gdzie? turlu? nio ładne 3nodding troche mnie tylko rozpikseliło eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:13 am
Telandrel Witam ponownie (po raz czwarty chyba dzisiaj) moze jednak ktos by cos powiedzial o mieczu z Siga Bo to moje wlasne dzielo ...yo ho ...no spoxik jest... wink ... ...a...ha ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:14 am
Telandrel Witam ponownie (po raz czwarty chyba dzisiaj) moze jednak ktos by cos powiedzial o mieczu z Siga Bo to moje wlasne dzielo Witaj po raz czwarty whee eme... Nio tak bardzo fajny mieczyk z Siga Cośtam Bo 3nodding Jestem z Ciebie dumna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|