|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:24 am
Nerai Lethiel xd xd xd .. ech... co ja sie z toba mam xd Sesesesesese jak to co -> KapuuuuuuuuuuuuuustaRŻa i Żukozojda twisted łehe...... xd xd xd xd sesese.... Kamil sie zalamie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:24 am
Lethiel Nerai Nie chce mi sie do Moniki dzwonić... gonk zgoobilam sie... sweatdrop do jopodajnej ?? .. czy do twojej ?? Do mojej xp w sprawie jutra ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:26 am
Nerai Lethiel Nerai Nie chce mi sie do Moniki dzwonić... gonk zgoobilam sie... sweatdrop do jopodajnej ?? .. czy do twojej ?? Do mojej xp w sprawie jutra ... to nie dzwon blaugh .. mozemy nie isc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:26 am
Lethiel Nerai Sesesesesese jak to co -> KapuuuuuuuuuuuuuustaRŻa i Żukozojda twisted łehe...... xd xd xd xd sesese.... Kamil sie zalamie twisted Łeheeeeeeeeeeee nie on jeden twisted Kradziej długopisów równiez mrgreen Papapa tym co poszli... witam tych którzy przybyli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:28 am
Nerai Lethiel Nerai Sesesesesese jak to co -> KapuuuuuuuuuuuuuustaRŻa i Żukozojda twisted łehe...... xd xd xd xd sesese.... Kamil sie zalamie twisted Łeheeeeeeeeeeee nie on jeden twisted Kradziej długopisów równiez mrgreen Papapa tym co poszli... witam tych którzy przybyli xp muahahaha.... whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:29 am
Lethiel Nerai Do mojej xp w sprawie jutra ... to nie dzwon blaugh .. mozemy nie isc wink Nawet o tym nie mysl! bezie faaaaaajnie... poznamy wspaniałego chłopaka Emyli... stare sweatdrop stressed gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:30 am
Nerai Lethiel Nerai Do mojej xp w sprawie jutra ... to nie dzwon blaugh .. mozemy nie isc wink Nawet o tym nie mysl! bezie faaaaaajnie... poznamy wspaniałego chłopaka Emyli... stare sweatdrop stressed gonk scream gonk gonk gonk gonk xd xp xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:31 am
Lethiel Nerai Łeheeeeeeeeeeee nie on jeden twisted Kradziej długopisów równiez mrgreen muahahaha.... whee whee whee Mam tylko nadzieje, ze coś z tego bezie bo Kamil sie jeszcze rodziców podobno nie pytał... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:33 am
Nerai Lethiel Nerai Łeheeeeeeeeeeee nie on jeden twisted Kradziej długopisów równiez mrgreen muahahaha.... whee whee whee Mam tylko nadzieje, ze coś z tego bezie bo Kamil sie jeszcze rodziców podobno nie pytał... stare jestes na gg ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:34 am
noup ninja Ale ide do Moniki dzwonic to zaraz wracam .... *turlu turlu turlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:35 am
Nerai noup ninja Ale ide do Moniki dzwonic to zaraz wracam .... *turlu turlu turlu* ech... dzwon... jak wroocish to szarzaaaa na gg xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:36 am
Nerai noup ninja Ale ide do Moniki dzwonic to zaraz wracam .... *turlu turlu turlu* zajęte... stare stare stare [na gg]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:37 am
Nerai Nerai noup ninja Ale ide do Moniki dzwonic to zaraz wracam .... *turlu turlu turlu* zajęte... stare stare stare [na gg]hieh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 8:37 am