|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:32 am
Sayokun Miss_Karina Sayokun ja zrobiłem tym programikiem http://www.gamani.com/ a darmowy? O.o 30-dniowy sweatdrop graaaaa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:34 am
Miss_Karina Sayokun pocztę mam 25 metrd domu xd ale jeszcze nie wypisałem paczki sweatdrop leniuszek 3nodding blaugh Mel- co u ciebie? 3nodding ciesze sie bo mam 4 dni wolnego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:35 am
BeeWolf_san Sayokun BeeWolf_san Elo ludki co u was ... XD .. ja jestem zmeczony wicieczony i wogule .. A jak sie moja nowa sygnaturka podoba ugaga :} zrobie gif-a na zmiane stara sygnaturka i nowa xd Zamknij pape i nic o gifach nie mów wczorajomało kompa nie rozpier... no włąsnie ... ImageRedy mie nie kocha już alebo formaty sie psuły albo coś a jak juz wszystko okej to coś sie zwaliło i programs ie wyłączył kurka !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:38 am
Melania Moon ciesze sie bo mam 4 dni wolnego xd ja tez sie ciesze xd w koncu przejrze notatki i przeczytam Platona xp koszmar...i tez troche porobie zadan, bo pewnie troche zakurzyly sie sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:39 am
Sayokun BeeWolf_san Sayokun BeeWolf_san Elo ludki co u was ... XD .. ja jestem zmeczony wicieczony i wogule .. A jak sie moja nowa sygnaturka podoba ugaga :} zrobie gif-a na zmiane stara sygnaturka i nowa xd Zamknij pape i nic o gifach nie mów wczorajomało kompa nie rozpier... no włąsnie ... ImageRedy mie nie kocha już alebo formaty sie psuły albo coś a jak juz wszystko okej to coś sie zwaliło i programs ie wyłączył kurka !  moj komp jest ci wdzieczny uniknoł roz...ania na kawałki ... ! aaaa jeszge te głupie reklamy dzis wszystko mnie wkurza !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:40 am
BeeWolf_san moj komp jest ci wdzieczny uniknoł roz...ania na kawałki ... ! aaaa jeszge te głupie reklamy dzis wszystko mnie wkurza ! a Tweak up nie dziala ci? O.o mi spokojnie dziala i blokuje all reklamy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:41 am
witaj^^ whee 'skacze na nia' heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:42 am
dobra znikam, bede wieczorkiem *przytula wszystkich i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:42 am
Sayokun witaj^^ whee 'skacze na nia' heart 4laugh *przytuuuuuuuuuuuula mocno* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:43 am
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Sayokun ja zrobiłem tym programikiem http://www.gamani.com/ a darmowy? O.o 30-dniowy sweatdrop graaaaa gonk jak chcesz to ci zrobie gif-a tylko daj fotki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:44 am
] Witaj ...! whee Kari TwikerXP robi swoje SP2 robi swoje ...ale i tak glupia reklama sie włacza ... AAAaaaaaa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:44 am
Lethiel Sayokun witaj^^ whee 'skacze na nia' heart 4laugh *przytuuuuuuuuuuuula mocno* whee 'przytula i całuje' heart heart heart jak minął dzionek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|