|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:03 am
BeeWolf_san Baliaur Rids windy sa wporzo ninja Zwlaszcza takie z takim czyms do przewozenia wiekszych ladunkow, nigdy nie wiesz co tam sie czai 4laugh Bziuuuuuu to nie fair.... moj brat ma wolne bo mrozy sa domokun
a wyobraź sobie co czuje młodierz majaca teraz feria, ci to dopiero maja nerwa, niedosc ze ferie to i szkoły pozamykali :]
a ty bojasz sie malej rzyrafy?Zajebiscie, tylko szkoda ze mojej uczelni nie zamkneli i ze sesji nie przelozyli, ponadto ciekawi mnie jak ja dojade do warszawy skoro od poniedzialku pks ma nie kursowac z powodu mrozu blaugh Ball a Twoj brat niech sie tak nie cieszy poniewaz wydluza mu rok szkolny i w wakcje bedzie musial isc do szkoly , odrobic zawsze trzeba whee Co do rzyrafy.. nawet nie wiem nigdy nie dane mi bylo sie przekona czy sie jej boje czy nie, w kazdym razie mam klaustrofobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:14 am
Ridsu BeeWolf_san Baliaur Rids windy sa wporzo ninja Zwlaszcza takie z takim czyms do przewozenia wiekszych ladunkow, nigdy nie wiesz co tam sie czai 4laugh Bziuuuuuu to nie fair.... moj brat ma wolne bo mrozy sa domokun
a wyobraź sobie co czuje młodierz majaca teraz feria, ci to dopiero maja nerwa, niedosc ze ferie to i szkoły pozamykali :]
a ty bojasz sie malej rzyrafy?Ball a Twoj brat niech sie tak nie cieszy poniewaz wydluza mu rok szkolny i w wakcje bedzie musial isc do szkoly , odrobic zawsze trzeba whee rofl rofl rofl *tarza sie ze smiechu* jeszcze tego brakowalo by ta 29tenia krowa do szkoly chodzila rofl ja mam teraz ferie xp , ale tełoretycznie za tydzien maja byc jeszcze wieksze mrozy i mojego licka na pewno nie ogrzeja wystarczajaco heart ja sie nie bac malej rzyrafy a co? No chyba ze ma shizofrenie lub cos takiego i wydaje jej sie ze jest dinoraurem na przyklad lol Quote: moj bro: a Ty bys mnie poslala w taki mroz do roboty? ja: tak moj bro: <******** class="clear">
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 11:52 am
wiem, ze sie czepiam ale...: żyrafa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 12:01 pm
Omega Sun wiem, ze sie czepiam ale...: źyrafa blaugh Omi nie znasz sie 3nodding Bo to jest taki gatunek na wymarciu, bo rzyrafy to je w paski sa, a zyrafy w kropki bordo czy jakostam mrgreen
zomfg......... Omi na pierogach chyba popadlam w jakas psychoze *przestaje oddychac bo uwiezyla w to iz jest chora*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 12:10 pm
Baliaur Omega Sun wiem, ze sie czepiam ale...: źyrafa blaugh Omi nie znasz sie 3nodding Bo to jest taki gatunek na wymarciu, bo rzyrafy to je w paski sa, a zyrafy w kropki bordo czy jakostam mrgreen
zomfg......... Omi na pierogach chyba popadlam w jakas psychoze *przestaje oddychac bo uwiezyla w to iz jest chora*yyy jasne.... xd ja w tej gildii jestem od samego poczatku, ale rzadko pisze, bo to w koncu miejsce tylko dla partyznatow wink Tak tylko wpadlam zobaczyc co sie tu dzieje, bo na POGGu bylo pusto ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 1:09 pm
Omega Sun Baliaur Omega Sun wiem, ze sie czepiam ale...: źyrafa blaugh Omi nie znasz sie 3nodding Bo to jest taki gatunek na wymarciu, bo rzyrafy to je w paski sa, a zyrafy w kropki bordo czy jakostam mrgreen
zomfg......... Omi na pierogach chyba popadlam w jakas psychoze *przestaje oddychac bo uwiezyla w to iz jest chora*yyy jasne.... xd ja w tej gildii jestem od samego poczatku, ale rzadko pisze, bo to w koncu miejsce tylko dla partyznatow wink Tak tylko wpadlam zobaczyc co sie tu dzieje, bo na POGGu bylo pusto ninja tez cie kocham 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 1:22 pm
Omega Sun wiem, ze sie czepiam ale...: żyrafa blaugh slusznie czynisz czepiajac sie tego...bo to az razi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 1:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:13 pm
Omega Sun wiem, ze sie czepiam ale...: żyrafa blaugh Ale kto sie boi ŻYRFY ? zyrafy sa słodkie i z kk jedna kupimy sobie ... a rzyrafy sa złe i straszne, boisz sie rzyraf ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 11:51 am
Witam po polskiemu (czyli vodka i ogorekiem kiszonym ) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 11:47 pm
Karnaaa Witam po polskiemu (czyli vodka i ogorekiem kiszonym ) blaugh
Witamy ale najpierw bacznosc zanim przystapimy do picia i jedzenia....REGULAMIN OBOWIAZUJE KAZDEGO !!!!!!!!!!!!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 4:07 am
revcat Karnaaa Witam po polskiemu (czyli vodka i ogorekiem kiszonym ) blaugh Witamy ale najpierw bacznosc zanim przystapimy do picia i jedzenia....REGULAMIN OBOWIAZUJE KAZDEGO !!!!!!!!!!!!!! mrgreen *szczy mu na nogawkę* nop, kurwa, dobrze powiedziane, siostro *strząsa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 4:26 am
Kukus revcat Karnaaa Witam po polskiemu (czyli vodka i ogorekiem kiszonym ) blaugh Witamy ale najpierw bacznosc zanim przystapimy do picia i jedzenia....REGULAMIN OBOWIAZUJE KAZDEGO !!!!!!!!!!!!!! mrgreen *szczy mu na nogawkę* nop, kurwa, dobrze powiedziane, siostro *strząsa* >szczy kukusowi na nogawke< a kto naszczmy mi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:09 am
BeeWolf_san Kukus revcat Karnaaa Witam po polskiemu (czyli vodka i ogorekiem kiszonym ) blaugh Witamy ale najpierw bacznosc zanim przystapimy do picia i jedzenia....REGULAMIN OBOWIAZUJE KAZDEGO !!!!!!!!!!!!!! mrgreen *szczy mu na nogawkę* nop, kurwa, dobrze powiedziane, siostro *strząsa* >szczy kukusowi na nogawke< a kto naszczmy mi ?
Ja! mrgreen *szczy beeczce na nogawke* i kolko sie zamknelo.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|