|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 9:35 am
Ridsu na mnie nie dzialaja xp ja byc zla i okrutna chciala bys.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 9:37 am
Ridsu na mnie nie dzialaja xp ja byc zla i okrutna pierwsze slysze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 9:40 am
Ozzwald Ridsu na mnie nie dzialaja xp ja byc zla i okrutna pierwsze slysze a chcesz zobaczyc? mam zaczac plakac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 9:41 am
BeeWolf_san Ridsu na mnie nie dzialaja xp ja byc zla i okrutna chciala bys. nie musze chciec moj drogi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:38 am
Ridsu Ozzwald Ridsu na mnie nie dzialaja xp ja byc zla i okrutna pierwsze slysze a chcesz zobaczyc? mam zaczac plakac? to rozumiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:44 pm
nio wlasnie to lepiej nie fikajcie bo zaczne wyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 4:39 am
Ridsu nio wlasnie to lepiej nie fikajcie bo zaczne wyc xd Wyj wyj płaczace dziewczyny nas kreca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:01 am
BeeWolf_san Ridsu nio wlasnie to lepiej nie fikajcie bo zaczne wyc xd Wyj wyj płaczace dziewczyny nas kreca. a to tak po zlosci nie bede plakac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 7:42 am
Ridsu BeeWolf_san Ridsu nio wlasnie to lepiej nie fikajcie bo zaczne wyc xd Wyj wyj płaczace dziewczyny nas kreca. a to tak po zlosci nie bede plakac xp A jak ci pokaze dżdżownice?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 7:46 am
BeeWolf_san A jak ci pokaze dżdżownice? tez nie, musial bys mi pokazac ose, pszczole, szerszenia ,czmiela ,inne owady, pajaka , winde, metro, ruchome schody.... oo rany sporo tych rzeczy ktorych sie boje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 11:07 am
Ridsu BeeWolf_san A jak ci pokaze dżdżownice? tez nie, musial bys mi pokazac ose, pszczole, szerszenia ,czmiela ,inne owady, pajaka , winde, metro, ruchome schody.... oo rany sporo tych rzeczy ktorych sie boje sweatdrop aboisz sie malej rzyrafy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 12:06 pm
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san A jak ci pokaze dżdżownice? tez nie, musial bys mi pokazac ose, pszczole, szerszenia ,czmiela ,inne owady, pajaka , winde, metro, ruchome schody.... oo rany sporo tych rzeczy ktorych sie boje sweatdrop aboisz sie malej rzyrafy ? nie , o rzyrafach nic nie ma xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 12:51 pm
Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san A jak ci pokaze dżdżownice? tez nie, musial bys mi pokazac ose, pszczole, szerszenia ,czmiela ,inne owady, pajaka , winde, metro, ruchome schody.... oo rany sporo tych rzeczy ktorych sie boje sweatdrop aboisz sie malej rzyrafy ? nie , o rzyrafach nic nie ma xd Napewno nie boisz sie małej rzyrafy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 3:14 am
Rids windy sa wporzo ninja Zwlaszcza takie z takim czyms do przewozenia wiekszych ladunkow, nigdy nie wiesz co tam sie czai 4laugh Bziuuuuuu to nie fair.... moj brat ma wolne bo mrozy sa domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 9:27 am
Baliaur Rids windy sa wporzo ninja Zwlaszcza takie z takim czyms do przewozenia wiekszych ladunkow, nigdy nie wiesz co tam sie czai 4laugh Bziuuuuuu to nie fair.... moj brat ma wolne bo mrozy sa domokun
a wyobraź sobie co czuje młodierz majaca teraz feria, ci to dopiero maja nerwa, niedosc ze ferie to i szkoły pozamykali :]
a ty bojasz sie malej rzyrafy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|