Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 458 459 460 461 462 463 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Oct 20, 2013 5:19 am

Molylepke
Obi Aoi
Molylepke
Obi Aoi
Felkerült egy minijáték, a Switchem. Aranyos 4laugh Érdekes, hogy előre felteszik...

És itt van róla a GYIK.

A játékból egy másik szettet lehet kapni a Trick or Treat cuccokból, más színekben.

O_____________o
Köszi-köszi-köszi! biggrin

Edit:
Mi ez a faszomság, hogy nincs több lehetőségem?
Most az itemek egy részét tényleg csak cash-el lehet megszerezni?
Ez komoly??

Szívesen smile
Nem egészen, bár ki tudja.
Az a lényeg, hogy minél több combo-t hozz össze szerintem, hogy több pont legyen... A moves azt jelzi, hogy hányszor mozdíthatod a cuccokat az adott pályán és van egy kitűzött pontszám, amit el kell érni (a gyűjtött pontszámok alatt).
Tehát minél kevesebb olyan lépés kell, amiben nincs combo vagy csak kevés.
Azért remélem, hogy a felsőbb szinteket is el lehet érni a cash bónusz nélkül, csak jóval nehezebben.
Nekem eddig a 8-as pálya a rekord (pont a bolero a következő lvl 10-nél, ami a kedvencem a szettből).

Én is lvl 8-on szoktam elvérezni. biggrin
És értem én, de akkor is kicsit irreálisnak érzem.
Persze ha valaki azt mondja lehetséges (és nem csak matematikailag) akkor elhiszem. :3

Én is így vagyok vele nagyrészt. Igazából tetszenek is meg nem is, legjobban a bolero tetszik. A többit lehet, hogy eladom majd, ha eljutok odáig és nem zuhan le az áruk, majd meglátom még.

Másik: feltettem végül a halloweeni topikot. Picit talán még kezdetleges. A battle systemről azért nincs sok infó, mert bár írt már róla Kenny előzetesen, de szerintem majd még részletesebben fog egy How to topikban az event alatt. (Ja és a kroonológiánál belinkeltem azt a kis FAQ-t, amiben benne van pár infó a battle rendszerről.)
PostPosted: Sun Oct 20, 2013 8:14 am

Na ja, ari és jó kis játék ez a Switchem. smile Jó nektek, hogy sikerült eljutnotok a 8-as pályáig. Nekem sokadszorra még mindig csak a 7-es pályáig sikerült. confused Hát ez van, azért így is jó. Főleg mivel, amely pályákon már megkaptuk az érte járó átszínezett idei Halloween cuccokat, ott újra átjárásoknál mindig 1000 és 4000 gold közötti gold összegeket kapunk. wink Már legalább 30.000 gold-ot kerestem eddig vele. Szóval így nem igazán bánom, hogy játszottam, ha játszom még vele többször, akár a 7-es pályáig jutok csak el, akár esetleg majd tovább. Jó kérdés, hogy cah-el fizetett bónuszok nélkül lehet-e továbbmenni a 8-as pályán túlra. Talán igen, csak nehéz. Ám hogyha későbbi átszínezett cuccokat szeretnék magamnak és tényleg sokadjára se jutok tovább, akkor cash vétele és költése helyett én inkább gold-ból veszem meg olcsóbban majd a Marketplace-en. Ez még nem biztos, idővel meglátom. Minél több a combo, tehát az esések, eltünések egy lépés során, annál több pont jár. Minél kevesebb egy lépésnél, annál kevesebb pont jár. Ez nagyrészt logikus. Csak mert láttam, hogy nem mindenkinek volt ez egyértelmű.

Amúgy ez a Switchem kissé olyan, mint a Chuzzle Deluxe (nem tudom ki ismeri még, nálunk anyukám egyik kedvence, de én is szeretem, csak számomra nem kedvenc), meg a hasonló drágaköves játékok. Plusz még hasonlít egy Wobbies nevű játékhoz is, mely a Chuzzle Deluxe-hoz szintén hasonlít. És korábban néha Facebook-on is játszottam hasonlóval, ami egy színes madaras volt. Szóval némi gyakorlatom van ilyenekben. Na de azért itt a Switchem-nél nehezebb a dolog gyakorlat ellenére is, mert XY pontszámokat kell lépés limitekkel teljesíteni és csak akkor lehet továbbjutni.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Oct 22, 2013 12:45 pm

Kértem és kaptam egy "ellenségtől" (ő Jackes, én EB-s) egy aranyos avi artot a mostani avimról biggrin

User Image
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 1:45 am

Nem rossz, érdekes rajz. wink

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 25, 2013 12:54 pm

Van egy Ace Attorney-s ingyencucc biggrin http://www.gaiaonline.com/grant/?key=objection

Itt van maga az item a marketplace-n

És van egy vörös Devil Tail recolor a Dernier*Cri-ben.
PostPosted: Sun Oct 27, 2013 1:11 am

Obi Aoi
Van egy Ace Attorney-s ingyencucc biggrin http://www.gaiaonline.com/grant/?key=objection

Haaaa, Phoenix Wright! OO Miatta szerettem meg a detektívjátékokat anno. biggrin

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Oct 27, 2013 1:18 am

DemiMurgos
Obi Aoi

Haaaa, Phoenix Wright! OO Miatta szerettem meg a detektívjátékokat anno. biggrin

Hehe értem smile Igen, hallottam, hogy detektíves/bíróságos. Én nem nagyon ismerem...
Akkor hallottam róla először, amikor írta valaki valahol, hogy Godot kicsit hasonlóan öltözik, mint Kotetsu a Tiger&Bunny-ból sweatdrop rofl Rá is kerestem, és valóban hasonló. De nem hiszem, hogy koppintás akart lenni...Lehet, hogy a készítőket inspirálta Godot, ki tudja. A Tiger&Bunny-ban is van picike nyomozás, de azért nem mondanám, hogy kimondottan krimi.

Godot Kotetsu
PostPosted: Sun Oct 27, 2013 1:21 am

Obi Aoi
DemiMurgos
Obi Aoi

Hehe értem smile Igen, hallottam, hogy detektíves/bíróságos. Én nem nagyon ismerem...
Akkor hallottam róla először, amikor írta valaki valahol, hogy Godot kicsit hasonlóan öltözik, mint Kotetsu a Tiger&Bunny-ból sweatdrop rofl Rá is kerestem, és valóban hasonló. De nem hiszem, hogy koppintás akart lenni...Lehet, hogy a készítőket inspirálta Godot, ki tudja. A Tiger&Bunny-ban is van picike nyomozás, de azért nem mondanám, hogy kimondottan krimi.

Godot Kotetsu

Inspiráló karakter, az kétségtelen - tényleg van köztük némi hasonlóság. Ha jól tudsz angolul, érdemes kipróbálni a játékot, DS-re jött ki, emulátorral toltuk végig az urammal, nagyon szerethető és addiktív. :3

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Oct 27, 2013 1:36 am

DemiMurgos
Obi Aoi
DemiMurgos
Obi Aoi

Godot Kotetsu

Inspiráló karakter, az kétségtelen - tényleg van köztük némi hasonlóság. Ha jól tudsz angolul, érdemes kipróbálni a játékot, DS-re jött ki, emulátorral toltuk végig az urammal, nagyon szerethető és addiktív. :3

Lehet, hogy kipróbálom smile Ja és rémlik, hogy egyetlenegy beszólása is Godot-ra utal (I've returned from the depths of hell) de ezt Kotetsu "poénból" mondja, miután magához tér és megment valakit.
PostPosted: Sun Oct 27, 2013 1:38 am

Obi Aoi
DemiMurgos
Obi Aoi
DemiMurgos
Obi Aoi

Godot Kotetsu

Lehet, hogy kipróbálom smile Ja és rémlik, hogy egyetlenegy beszólása is Godot-ra utal (I've returned from the depths of hell) de ezt Kotetsu "poénból" mondja, miután magához tér és megment valakit.

Nem mondok semmit, játssz vele és kiderül, miért mondja. biggrin

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Oct 27, 2013 1:47 am

DemiMurgos
Obi Aoi
DemiMurgos
Obi Aoi
DemiMurgos
Obi Aoi

Godot Kotetsu

Nem mondok semmit, játssz vele és kiderül, miért mondja. biggrin

Oké smile
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 11:40 am

Itt van egy jó grant linkes ingyen item lista biggrin

És találtam benne egy mostanság felkerült grant linket, amihez még nem volt szerencsém, Welcome to the World of a neve:
http://www.gaiaonline.com/grant/?key=iherduliek Accesorries-ba kerül, pár kiegészítőcucc.

És mini tophat rajongók figyelem: készítettem egy listát a Gaiás minikalapokról és minikoronákról 3nodding Kategóriákra vannak bontva.
Klikk ide!

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 6:00 pm

A hangulatom, az óriási!

Ezt a gyöngyszemet találtam az egyik gyógyszerem betegtájékoztatójában:

Öngyilkossági gondolatok és depressziójának vagy szorongásos betegségének súlyosbodása
Ha Ön depresszióval és/vagy szorongással járó betegségben szenved, előfordulhatnak önkárosító vagy öngyilkossági gondolatai. Ezek gyakoribbak lehetnek az antidepresszáns kezelés kezdeti szakaszában, mert ezeknél a gyógyszereknél a hatás kialakulásához időre van szükség.
Ez általában két hét, de olykor hosszabb időbe is telhet.
Nagyobb valőszínűséggel lehetnek ilyen gondolatai:
- Ha korábban voltak már öngyilkossági vagy önkárosító gondolatai.
- Ha Ön egy fiatal felnőtt. Klinikai vizsgálatokból származó információk szerint az antidepresszánsokkal kezelt, pszichiátriai betegségben szenvedő fiatal felnőttek (25 évnél fiatalabbak) esetén magasabb az öngyilkos magatartás kialakulásának veszélye.
Ha bármikor önkárosító vagy öngyilkossági gondolatai támadnak, azonnal keresse fel orvosát, vagy menjen kórházba.

Ezt esküszöm felfestem a plafonra, hogy reggel, mikor felébredek, ez legyen az első, amit meglátok.
PostPosted: Wed Oct 30, 2013 1:33 am

Anno én is találtam, elmentettem egy grant free item fórumlistát. Megvan elmentve, azt hiszem ez az:
http://www.gaiaonline.com/forum/chatterbox/granted-items/t.67490571/

Érdekes és kicsit elgondolkodtató egy betegtájékoztató.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 458 459 460 461 462 463 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games