|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:02 pm
Sayokun 'odwraca się' ozz coś ty zrobił z tymi kieliszkami scream *zataczając sie podchodzi i odpowiada* nie pozwoliłem żeby wszystkie % uciekły wiec wypiłem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:03 pm
Ozzwald Rynn the Vampire nyu, to ja też przyszłam... cześć Rynn mozę się napijesz ? margeritę? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:03 pm
*odstawia piwko na stolik, wyjmuje z lodoowy wielką butlę finlandii żurawinowej i polewa... drugą ręką wystawia zgrzeweczkę Bacardi Watermelon* nom, to mamy wszystko... lokal, ludzi, klymat, zaopatrzenie, muze... więc...
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:04 pm
Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire nyu, to ja też przyszłam... cześć Rynn mozę się napijesz ? margeritę? 3nodding myślałem o czymś bardziej polskim... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz Delein *wpda z wywieszonym jęzorem* Avsko! Jestem dzisiaj taka bizi łomen, że nnawet nie zdążyłam nic porządnego zjeść...no i się spóźniam na własną imprezę ==' *wyciąga bolsa* Na kłopoty procenty... *przytula się do Pisarza* Wybacz... w porzadku heart *całuje* Noc jeszcze młoda *^^* ale zimna ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Delein Pisarz Delein *wpda z wywieszonym jęzorem* Avsko! Jestem dzisiaj taka bizi łomen, że nnawet nie zdążyłam nic porządnego zjeść...no i się spóźniam na własną imprezę ==' *wyciąga bolsa* Na kłopoty procenty... *przytula się do Pisarza* Wybacz... w porzadku heart *całuje* Noc jeszcze młoda *^^* Moze bedziemy mieli pierwsza ciarze Elektroniczna biggrin Hm..wiesz istnieje coś takiego jak zabezpieczenia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:05 pm
Delein Hm..wiesz istnieje coś takiego jak zabezpieczenia XD ale takie 100% nie istnieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:05 pm
Ozzwald Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire nyu, to ja też przyszłam... cześć Rynn mozę się napijesz ? margeritę? 3nodding myślałem o czymś bardziej polskim... sweatdrop np. spiryt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:06 pm
*Podbiega do ..Nagłosnienia ... trzeba dac czadu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Delein Pisarz Delein *wpda z wywieszonym jęzorem* Avsko! Jestem dzisiaj taka bizi łomen, że nnawet nie zdążyłam nic porządnego zjeść...no i się spóźniam na własną imprezę ==' *wyciąga bolsa* Na kłopoty procenty... *przytula się do Pisarza* Wybacz... w porzadku heart *całuje* Noc jeszcze młoda *^^* ale zimna ^^*przytula się* czas się ogrzać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ozzwald Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire nyu, to ja też przyszłam... cześć Rynn mozę się napijesz ? margeritę? 3nodding myślałem o czymś bardziej polskim... sweatdrop np. spiryt o tuż to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:07 pm
Ozzwald Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire nyu, to ja też przyszłam... cześć Rynn mozę się napijesz ? margeritę? 3nodding myślałem o czymś bardziej polskim... sweatdrop to nie chcę...ja mam ochotę na margeritę w takim kieliszku z solą na obrzeżach...albo wściekłego psa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Delein Hm..wiesz istnieje coś takiego jak zabezpieczenia XD ale takie 100% nie istnieje Jestem druidką, specjalizuję się w eliksirach...wiem, co dobre XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no to następna kolejka dla tej pani...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:08 pm
Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire nyu, to ja też przyszłam... cześć Rynn mozę się napijesz ? margeritę? 3nodding myślałem o czymś bardziej polskim... sweatdrop to nie chcę...ja mam ochotę na margeritę w takim kieliszku z solą na obrzeżach...albo wściekłego psa 3nodding ehh no dobra ozz zapodaj margeritę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|