|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 6:32 am
wyluzuj, przecież żartuję se rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 10:00 am
Insane Lady-sama wyluzuj, przecież żartuję se rolleyes ja też?
zauważyłam, że jak się nie używa w postach emotek ani żadnych innych minek to ludzie zaraz piszą, że: 1: jestem smutna 2: wkurzona, zła 3: mówię serio...
tak tylko wtrąciłam, bo akurat do sytuacji pasuje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 4:12 pm
wicked que.en Insane Lady-sama wyluzuj, przecież żartuję se rolleyes ja też?
zauważyłam, że jak się nie używa w postach emotek ani żadnych innych minek to ludzie zaraz piszą, że: 1: jestem smutna 2: wkurzona, zła 3: mówię serio...
tak tylko wtrąciłam, bo akurat do sytuacji pasuje ninja no właśnie, emotki są ważne, bo przez tekst nie da się przekazać emocji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 8:47 am
racja, zależy, ale emotki podkreślają charakter wypowiedzi.. mozna, też łątwiej zaznaczyć, że coś jest żartem, ironią lub sarkazem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 9:12 am
kittykittyboo racja, zależy, ale emotki podkreślają charakter wypowiedzi.. mozna, też łątwiej zaznaczyć, że coś jest żartem, ironią lub sarkazem ninja oj tam, olać to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 11:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 11:35 am
Kitty Twoje autko mi się podoba bardzo whee .  Spaczona ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 4:52 am
P a t e l n i a Kitty Twoje autko mi się podoba bardzo whee .  Spaczona ja. mam nadziejeę, że nie dasz mnie jak jem pocketa. prosze. błagam. musze se obciac wlosy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 5:04 am
patelnio, nie obraź się, ale myślałam, że na tym zdjęciu jest jakiś taki dziewczęcy chłopak ninja
to pewnie dlatego bo jest takie ciemne wstaw jakieś jaśniejsze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 5:07 am
wicked que.en patelnio, nie obraź się, ale myślałam, że na tym zdjęciu jest jakiś taki dziewczęcy chłopak ninja
to pewnie dlatego bo jest takie ciemne wstaw jakieś jaśniejsze mrgreen mogę popracować w Ps nad tym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 5:09 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en patelnio, nie obraź się, ale myślałam, że na tym zdjęciu jest jakiś taki dziewczęcy chłopak ninja
to pewnie dlatego bo jest takie ciemne wstaw jakieś jaśniejsze mrgreen mogę popracować w Ps nad tym. nie cwaniakuj, bo ja też jestem obcykana w pe.esie mrgreen
note: zapisałam sobie zdjęcie na dysku i po nazwie stwierdzam, iż zostało wzięte z grona. to znaczy, że patelnia ma grono! xp
note2: po rozjaśnieniu zdjęciam stwierdzam, że patelnia ma grzywkę! i wcale nie wygląda już mi na chłopaka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 5:15 am
tak niewiele mi do szczęścia potrzeba whee  zawsze głupio na zdjęciach wychodze stare teraz to jakbym zeza miał czy coś sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 5:18 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en patelnio, nie obraź się, ale myślałam, że na tym zdjęciu jest jakiś taki dziewczęcy chłopak ninja
to pewnie dlatego bo jest takie ciemne wstaw jakieś jaśniejsze mrgreen mogę popracować w Ps nad tym. nie cwaniakuj, bo ja też jestem obcykana w pe.esie mrgreen
note: zapisałam sobie zdjęcie na dysku i po nazwie stwierdzam, iż zostało wzięte z grona. to znaczy, że patelnia ma grono! xp
note2: po rozjaśnieniu zdjęciam stwierdzam, że patelnia ma grzywkę! i wcale nie wygląda już mi na chłopaka xp uaaau! i visible ghost też@!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 5:28 am
tyszek: pewnie polubisz ten topic a zwłaszcza moje posty, bo ja też uwielbiam czekoladę xd [link]
cziken: no widzisz, już trzy osoby!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|