|
|
|
|
Posted: Tue Sep 30, 2008 1:28 am
Czikus wazeliniarzu;]
Witamy w skromnych progach naszego przybytku rozpusty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 11:47 am
wiek: 19 poziom wykształcenia: średnie + studiuję na 2 roku na UW (MISMaP) chemię i biotechnologię ^^ zainteresowania: pisanie (grafomania jest to wielka ale moja własna^^); czytanie (Pratchett i cała fantastyka, ostatnio polska zwłaszcza); no, i jestem chyba uzależniona od internetu xD lubię: długo by wymieniać... najkrócej jak się da: ROCK pod niemal każdą postacią; RPG; chemię; biologię (zwłaszcza terenową-nietoperki ^^); oczywiście pisać, czytać Pratchetta; mojego psa; grać w Heros tudzież Wiedźmina; yaoi (nie pytajcie xD)... nie lubię: chamstwa, nietolerancji, głupoty, jak ktoś się nie umie przyznać do błędu; kiedy sama zachowuje się w ww. sposób...; spóźniających się autobusów; jak ktoś na mnie krzyczy i mówi mi co mam robić; visty...; wieszajacego się komputera imię: Kasia (kaś) miejsce zamieszkania: zróbmy to odnośnikowo: Warszawa -> Raszyn -> Dawidy -> Dawidy Bankowe (Raszyn nie jest dzielnicą Warszawy, dzieli je po prostu całe 100 metrów czy jakoś w tym stylu xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 5:44 am
ooo, a w jakie rpgi? crpg czy takie normalne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 9:06 am
bardziej takie normalne, aczkolwiek wszystko zależy od ludzi ^^ ja miałam szczęście mieć drużynę, z którą zazwyczaj pół nocy leżeliśmy ze śmiechu, a drugie pół nie starczało na jeden scenariusz, więc robiły się z tego dwie noce, itd. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 1:57 am
miss_nass wiek: 19 poziom wykształcenia: średnie + studiuję na 2 roku na UW (MISMaP) chemię i biotechnologię ^^ zainteresowania: pisanie (grafomania jest to wielka ale moja własna^^); czytanie (Pratchett i cała fantastyka, ostatnio polska zwłaszcza); no, i jestem chyba uzależniona od internetu xD lubię: długo by wymieniać... najkrócej jak się da: ROCK pod niemal każdą postacią; RPG; chemię; biologię (zwłaszcza terenową-nietoperki ^^); oczywiście pisać, czytać Pratchetta; mojego psa; grać w Heros tudzież Wiedźmina; yaoi (nie pytajcie xD)... nie lubię: chamstwa, nietolerancji, głupoty, jak ktoś się nie umie przyznać do błędu; kiedy sama zachowuje się w ww. sposób...; spóźniających się autobusów; jak ktoś na mnie krzyczy i mówi mi co mam robić; visty...; wieszajacego się komputera imię: Kasia (kaś) miejsce zamieszkania: zróbmy to odnośnikowo: Warszawa -> Raszyn -> Dawidy -> Dawidy Bankowe (Raszyn nie jest dzielnicą Warszawy, dzieli je po prostu całe 100 metrów czy jakoś w tym stylu xD) proszę przyłożyć cycki do monitora celem identyfikacji. to polubisz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 3:25 pm
Baranina proszę przyłożyć cycki do monitora celem identyfikacji. to polubisz mrgreen a czemu mnie nikt nigdy nie kazal przykladac cyckow do monitora? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 19, 2008 2:16 pm
Kyoko Suomi Baranina proszę przyłożyć cycki do monitora celem identyfikacji. to polubisz mrgreen a czemu mnie nikt nigdy nie kazal przykladac cyckow do monitora? crying zwykłe przeoczenie, przepracowanej władzy pirate mozesz naprawic nasz blad wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 19, 2008 11:26 pm
No powinien byc taki temat, gdzie gildiowiczki umieszczaja swoje zdjecia piersi :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 20, 2008 11:25 am
Jestem za!!!!! blaugh
eek *sama sie sobie dziwi* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 20, 2008 11:29 am
harab serapel No powinien byc taki temat, gdzie gildiowiczki umieszczaja swoje zdjecia piersi :3 moje cycki nie będą dopuszczone do oglądania przez hołotę ;p poza tym na tym forum są małoletni ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|