|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2012 12:58 am
Az Timmy Ma végre véget ért a Szociális gondozó és ápoló képzésem, átmentem a vizsgán! cat_crying Gratula smile Ajj, remélem meg tudják javítani... Enyémmel még nem volt semmi ilyen max. hogy leejtettem és egy kis ideig nem volt térereje. Meg pici belassulás.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2012 11:49 am
Találtam egy vicces/jópofa játékot, Transformice a neve. Az objektumok mozgása kicsit az Elasto Mania nevű régebbi játékot juttatják eszembe. Lehet benne magyarra is váltani és akkor magyar szobákba dob de sajna van/volt köztük pár alpári, míg az angolnál kevésbé... rolleyes De amúgy jópofa szerintem és a neve is tetszik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2012 2:04 am
Obi Aoi Találtam egy vicces/jópofa játékot, Transformice a neve. Az objektumok mozgása kicsit az Elasto Mania nevű régebbi játékot juttatják eszembe. Lehet benne magyarra is váltani és akkor magyar szobákba dob de sajna van/volt köztük pár alpári, míg az angolnál kevésbé... rolleyes De amúgy jópofa szerintem és a neve is tetszik biggrin Az ott lévő magyarok átlag életkora kb 12 lehet. Ezért is voltam inkább másik szerveren.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2012 4:25 am
Hime_Yura Obi Aoi Találtam egy vicces/jópofa játékot, Transformice a neve. Az objektumok mozgása kicsit az Elasto Mania nevű régebbi játékot juttatják eszembe. Lehet benne magyarra is váltani és akkor magyar szobákba dob de sajna van/volt köztük pár alpári, míg az angolnál kevésbé... rolleyes De amúgy jópofa szerintem és a neve is tetszik biggrin Az ott lévő magyarok átlag életkora kb 12 lehet. Ezért is voltam inkább másik szerveren. Jah értem de vannak normálisabbak is azért. Mi a neved ott egyébként? smile (Nekem Obilia). Gyűjtöm a sajtokat smile Az angol részben találkoztam egy rendes magyarral aki 16 éves, ez még az előtt volt, hogy átmentem a magyar részre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2012 7:08 am
Obi Aoi Jah értem de vannak normálisabbak is azért. Mi a neved ott egyébként? smile (Nekem Obilia). Gyűjtöm a sajtokat smile Az angol részben találkoztam egy rendes magyarral aki 16 éves, ez még az előtt volt, hogy átmentem a magyar részre. Már nem játszok, egyébként Momobuta néven vagyok fent. Egy idő után unalmas és monoton lesz az egész meg idegesítőek a magyarok a beszólogatásaikkal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2012 10:47 pm
Hime_Yura Obi Aoi Jah értem de vannak normálisabbak is azért. Mi a neved ott egyébként? smile (Nekem Obilia). Gyűjtöm a sajtokat smile Az angol részben találkoztam egy rendes magyarral aki 16 éves, ez még az előtt volt, hogy átmentem a magyar részre. Már nem játszok, egyébként Momobuta néven vagyok fent. Egy idő után unalmas és monoton lesz az egész meg idegesítőek a magyarok a beszólogatásaikkal. Értem. Nekem nem olyan monoton még, valószínűleg az lesz, hogy angolra váltok vagy nem játszok egy ideig ha megunom. A beszólásokra meg nem figyelek, nem fogok mindenkivel leállni vitázni. volt, aki elég okosan mondta, hogy vannak akik, elfelejtik, hogy ők is voltak kezdők. De azért már kezdek belejönni, bár ha sámán vagyok akkor pályafüggő, hogy mennyire megy, amit csinálni kell/lehet... Megértem, ha monoton tud lenni, de azért jópofa smile Fura, rákerestem magamra azon az oldalon, amelyiken a profilod van és azt mondja összesen 77 sajt. Aha.. Most van kb 150 körül... Lehet, hogy nem frissült, nem tudom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2012 9:46 am
Én Szless néven transformiceozom néha napján.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2012 10:17 am
Ma az történt, hogy...
...nem tudom eldönteni, hogy örüljek-e vagy sem, de Anya kap karácsonyi jutalékot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2012 8:33 pm
Miért ne örülnél? Ma már az is jó aránynak számít, hogy mindkét szülőd dolgozik. És, hogy még fizetésen felül még pénzt is kapnak, hajjaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2012 5:57 am
Nekem apám már nyugdíjas pl...
Ma nagyimnak segítettem, kiváltottam a gyógyszerét és vettem neki almalevet. És nézegettünk néhány fotót, melyeket addig szerintem nem láttam és párat kölcsönkértem beszkennelésre. 3nodding Olyan pici volt akkor az unokatesónk (Xanvie-val) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2012 12:50 pm
Ma láttam egy hatalmas nagy hullócsillag....üstökös...ufó...meteoritot...inkább az utóbbi, mert három részre esett burning_eyes biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2012 3:59 am
Yuki Naoto Ma láttam egy hatalmas nagy hullócsillag....üstökös...ufó...meteoritot...inkább az utóbbi, mert három részre esett burning_eyes biggrin Jaj, de jó neked! Én is szívesen megnéztem volna, de akkor pont aludtam. (Igen, én nappal alszok.) Viszont, találtam róla egy videót, de sajnos fekete-fehér... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2012 11:42 am
Volt cicaforgalom (egyik szomszéd nem volt itthon), rendrakás és -szortírozás, regényolvasás stb. 3nodding És havaseső.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2012 10:12 am
Hát, igazából tegnap történt a lényeg, de mire végigolvassátok ezt, meg fogjátok érteni, hogy miért nem tegnap írtam meg. Szóval, tegnap ülök a gép előtt, csinálom a dolgom, egyszer csak a monitor képe elkezd összeszűkülni. Már így is volt egy kis hibája, azt hittem, valami érintkezési probléma, rá akarok csapni, hogy helyre rázódjon, ekkor látom meg, hogy sűrű füst jön a monitorból... Monitor kinyom, gép kinyom, áramtalanítás... Ma kénytelen voltam egy új monitort venni, de mindenhol csak 16:9-es képarányú volt... Most próbálom megszokni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|