Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
A leírás, avagy hogyan csináljunk milliókat Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 44 45 46 47 48 49 ... 60 61 62 63 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Jun 08, 2010 2:50 am

PostPosted: Fri Jun 11, 2010 9:28 am

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Jun 14, 2010 8:38 am

arrow fish
meg volt egy 2350k-s kiki
bundle

PostPosted: Wed Jun 16, 2010 3:12 am

hello valaki megtudja mondani hol lehet szerezni a boltokon kivül Evolving cuccokat? mivel nem akarok rá goldot kidobni elöre is kösz

gabor2566

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Wed Jun 16, 2010 3:43 am

gabor2566
hello valaki megtudja mondani hol lehet szerezni a boltokon kivül Evolving cuccokat? mivel nem akarok rá goldot kidobni elöre is kösz
a marketplaceről kell venni őket (goldért), ha csak nem igazi pénzért veszed a cash shopból. Ha nem akarsz goldot költeni, akkor marad a jó magyar forint
PostPosted: Tue Jun 22, 2010 3:23 am

Van egy rossz hírem. A Dolphinmania-t sajnos most pénteken június 25-én bezárják. confused Ráadásul nem mondtak, nem mondanak el nekünk minden okot, vagyis a legtöbb okot, ez plusz bosszantó, mikor logikus, hogy tudni szeretné a legtöbb Booty-t és Dolphinmania-t használó. rolleyes Állítólag a Dolphinmania alkotója (_xX Es-One Xx_) és a Gaia kitalálója (Lanzer) megegyeztek ebben nemrég telefonon. De az okokat még senki se tudja igazán, max. tippelünk. De tudtommal nem volt szabályokba ütköző, vagy az infláció miatt van talán, vagy pedig eddig Lanzer nem tudott róla, csak az oldal moderátorai, fejlesztői és miután Lanzer megtudta, tiltakozott ellene. De ezek csak saját tippek. Itt a Dolphinmania guild, írtam oda pár helyre most is a bezárás miatt főleg, aki akarja nézze meg, olvassa el:
http://www.gaiaonline.com/guilds/?guild_id=245893
Onnan tudok a bezárásról, hogy a legutóbbi guild announcement-ben írt erről némi infót _xX Es-One Xx_. Aki gondolja, az nézze vissza a guild-ban az előző announcement-et. Tehát péntekig még ki lehet használni a maradék Dolphinmania időt, amennyire lehet, én is azt teszem. Még azt is javasoltam nekik ott, hogy lehetne erről egy petíció, hogy a Dolphinmania maradjon, persze ehhez hosszan tartó kitartás és rengeteg (akár több 100, vagy 1000) aláírás kéne. Még ha ez meg is lenne, akkor se biztos, hogy engedélyezve lesz, vagy pedig a Dolphinmania alkotója kitalál egy másik hasonló módszert, ezt még nem tudni. Remélem nem nagyon off. Szerintem ide tartozik, mert ez is egy gyors goldszerzési módszer, még ha nem is mindenki szereti annyira (igen Slash rád céloztam főleg razz , ugyanis anno mondtad, hogy te nem nagyon szeretsz Booty-zni), na meg itt (is) volt róla szó.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Stolenlight the Thief

PostPosted: Tue Jun 22, 2010 6:12 am

Dolphinmania-t akarok! crying
PostPosted: Tue Jun 22, 2010 6:14 am

Én örülök neki. Jóval több gold jut be naponta gaiaba, mint amennyi távozik. Az egyik főforrás a booty grab, ami kicsit több, mint 1 éve létezik és azóta tönkretette a gazdaságot (RIG fail tárgyakkal, zOMG-vel karöltve). A dolphinmania az eredeti játékot meg nagyon megkönnyítette, mert már nem kell 5 percet keresgéléssel tölteni, így valamilyen szinten csalás. Gaia végre elkezdett törődni a gazdasággal és én ezt is egy előrelépésnek tartom. Kivették a delfineket a phing phangből, növelik az arena nevezési díját, most megszüntetik a dm-et és remélhetőleg a nyári eventen tartanak egy jó nagy goldelnyelési akciót (tavaly a mentsük meg a boltokat volt ilyen), így végre nem fog két hetente 10 milliót emelkedi a nagyobb 03-as MC-k ára.

Edit:

Quote:
Admin : Hello folks! I have some exciting news for you today. To fix the inflation problem we have decided to make a quick change in that popular game, Booty Grab. You will now be able to send your score once a day for a daily bonus such as Posting, Voting, Commenting, and Daily Chance give you. The one score you send for the day will be how you can get gold for Booty Grabbing. Otherwise you can just play for fun.

Enjoy the deflation! biggrin

na ez durva biggrin mindenki érti? Persze a forrás egyáltalán nem megbízható, sőt valószínűleg fake az egész, de azért durva lenne

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Jun 22, 2010 8:09 am

Gondolom azért örülsz neki Slash, mert nem nagyon szereted a Booty Grab-ot, ebből következik, hogy nem is nagyon érdekel téged és mert szerinted emiatt (is) van infláció. Ez nem bizonyított, plusz a valóságban is volt, van infláció, ne a Booty Grab-ot, meg a Dolphinmania-t hibáztassuk ezért. A többség nem örül a Dolphinmania megszüntetésének, ami teljesen jogos és logikus. Ha netán mégis az infláció miatt van ez, akkor nem túl jó, ne így akarja a Gaia ellensúlyozni! Igazából nem tudhatjuk (még) a valós okát a megszüntetésnek. De mindegy, sajnos ez van, én a hátralévő időt péntekig jobban kihasználom a Dolphinmania-n. Nem tehetünk arról, hogy sok mindennek magasabb az ára egy ideje.
PostPosted: Tue Jun 22, 2010 8:13 am

tudjuk a valós okát. le is írtam. Maga az infláció nem nagy dolog, de, ami most történik azt hiperinflációnak hívják és a rengeteg plusz gold beáramlásától van

több gold a rendszerben = gold elértéktelenedése = infláció

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Jun 22, 2010 8:16 am

Akkor nem kéne itt is inflációt csinálni, vagy mit tudom én, itt mindig egyformán értékes lehetne a gold, itt szabadabb kéz van felette, mint kint a valóságban. Na mindegy, akkor se a Booty-val kapcsolatban akarják ezt, szerintem elég az a gold elnyelő program, ami lesz! Még jó, hogy nem egyúttal a Booty Grab-ot szüntetik meg, remélem nem fogják, azért már sokkal szomorúbb és dühösebb lennék!
PostPosted: Tue Jun 22, 2010 8:44 am

Nem fogják megszüntetni csak az ilyen külső oldalakat kapcsoltatják le. A marketplaces adó naponta 100 milliót nyel el, de még ez sem elég. dolphinmania nélkül nem tudom mennyivel kevesebbet fognak majd összeségében keresni az emberek, de szerintem érezhető lesz a hatás ha pluszba még elnyelnek valami újítással pár milliárd aranyat.

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Wed Jun 23, 2010 4:15 am

vesztettem vagy 1,5 millát ezen a RIG-en, de már nagyjából visszakerestem
PostPosted: Wed Jun 23, 2010 10:02 am

Majd kiderül, de akkor se a Dolphinmania lenne az igazi megoldás a kiegyenlítési bajra, megoldhatnák másképp is, sokan szeretik a Dolphinmania-t (velem együtt), még akkor is, ha többlet kereset van, a lényeg az, hogy használ, nem csalás stb. Szerintem Dolphinmania nélkül jelentősen kevesebb kereslet lesz. Csak azt nem értem miért lenne baj, ha tovább működne a Dolphinmania, nem erre kéne az inflációt és nem kéne a Gaia-n is infláció, épp elég a valós életben! Jó tudom, ezt nem mi döntjük el, de akkor is! Nincs sok külső oldala a Gaia-nak, mindössze a Tektek és a Dolphinmania van (én legalábbis így tudom).

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Wed Jun 23, 2010 12:42 pm

Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 44 45 46 47 48 49 ... 60 61 62 63 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games