Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob - Kaisetsu! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 44 45 46 47 48 49 ... 57 58 59 60 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 1:33 pm

Megfejtésem:
Haroldot Megan ölte meg félelemből. Valamilyen módon veszélyeztette Megan jövőjét.

Shawn-t és Anne-t Helen ölte meg a vagyonért. Feltűnően elsőként szakadt le a csapattól azzal a kifogással, hogy menekülni akar. Valahol elbujt és várta az alkalmat, hogy öljön. A vagyonért és bosszúból, mert gyűlölte Annét, azért, mert viszonylag jól kijött Harolddal, míg élt. Ha a vagyon oldaláról nézzük Helen csak Shawn-t akarta egyedül megölni. senki mást, mert Rachel-ékkel mindent elsikálhat ezen a téren.

Helent Laura ölte meg, mert sokkolta a tényt, hogy anyja ilyesmire vetemedett.
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 1:38 pm

Nagyon nehéz helyzetbe hoztál.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 1:49 pm

Hajjaj. User Image Mivel könnyíthetném meg? sweatdrop
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 1:50 pm

A pontos, helyes válasszal.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 2:08 pm

Akkor át kell gondolnom megint mindent.
Talán a választott NPC által világos lesz valami.
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 2:11 pm

Hát... nem ártana... jó alaposan...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Doku no Hana

PostPosted: Sun Jan 18, 2009 3:06 am

nekem csak hülyébbnél hülyébb elméleteim vannak crying

talán Davidet lenne a leghasznosabb kikérdezni vagy Rachelt
PostPosted: Sun Jan 18, 2009 3:58 am

napsugar
nha van pár dolog amin gondolkoztam.....és gondoltam megosztom veletek
-harold gyilkosa ugye bárki lehet mert mindenkinek meg van az indoka (talán csak Adriánának nem)
-Anne és Shawn gyilkosságánál csak Rachel és Megan nem volt jelen(a fejezetben elég hallgatagok voltak) , helen sztem már halott volt mikor őket megölték (bár gyanús az h őt hasonló módon ölték meg mint haroldot)
-helen a 2. fejezet óta nem szerepel ezért szerintem
1. ő volt a második áldozat vagy 2. (ami sztem valószínűbb) ő ölte meg haroldot majd a 2. fejezet végén meg akarta támadni shawnt, de nem jött össze neki mert ugye megjelent wilfred és aztán elrejtőzött fent a toronyban ugye mert ott találta meg a testét geoff, talán arra várt h következő áldozatára lecsaphasson, de aztán a második gyilkos megláthatta és megölte fent, de az ő halálának pontos idejét nem tudhatjuk hiszen nem járt arra senki helenen és a gyilkoson kívül addig ott amíg geoff meg nem találta....
-Geoff nem lehet anne és shawn gyilkosa és mivel ő fent volt mikor megölték őket így kizárnám (sztem tiszta)
-anne és shawn meggyilkolásánál nálam csak ketten gyanúsak.... rechal és david (megnat konkrétan azért zártam ki mert ő az ebéddel foglalkozott és nem hagyhatta a tűzön magára az ebédet..)
-rachel feltűnően feldúlt volt anne és shawn gyilkosságának kb ideje körül
-laura teljesen egyedül volt anne és shawn gyilkosságának idejekor (3. fejezet elején még együtt annekkel, de csak mielött megtalálják a holttesteket bukkan fel újra
-am nekem megan hirtelen anyáskodása furi confused
nah asszem mindetn leírtam, ha meg nem majd írok még konkrét gyanúsításom csak kb van ezér még nem is írom le azt még finomítom...

u.i.: am megkértünk már vkit h szedje ki a kést a szekrényből?? amit a gyilkos dobott be oda mikor shawn-t nem tudta megtámadni....

jah és sztem rachel vagy laura kéne npc-nek...

nem geoff hanem david találta meg helent.

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Jan 18, 2009 5:38 am

Elleine
napsugar
nha van pár dolog amin gondolkoztam.....és gondoltam megosztom veletek
-harold gyilkosa ugye bárki lehet mert mindenkinek meg van az indoka (talán csak Adriánának nem)
-Anne és Shawn gyilkosságánál csak Rachel és Megan nem volt jelen(a fejezetben elég hallgatagok voltak) , helen sztem már halott volt mikor őket megölték (bár gyanús az h őt hasonló módon ölték meg mint haroldot)
-helen a 2. fejezet óta nem szerepel ezért szerintem
1. ő volt a második áldozat vagy 2. (ami sztem valószínűbb) ő ölte meg haroldot majd a 2. fejezet végén meg akarta támadni shawnt, de nem jött össze neki mert ugye megjelent wilfred és aztán elrejtőzött fent a toronyban ugye mert ott találta meg a testét geoff, talán arra várt h következő áldozatára lecsaphasson, de aztán a második gyilkos megláthatta és megölte fent, de az ő halálának pontos idejét nem tudhatjuk hiszen nem járt arra senki helenen és a gyilkoson kívül addig ott amíg geoff meg nem találta....
-Geoff nem lehet anne és shawn gyilkosa és mivel ő fent volt mikor megölték őket így kizárnám (sztem tiszta)
-anne és shawn meggyilkolásánál nálam csak ketten gyanúsak.... rechal és david (megnat konkrétan azért zártam ki mert ő az ebéddel foglalkozott és nem hagyhatta a tűzön magára az ebédet..)
-rachel feltűnően feldúlt volt anne és shawn gyilkosságának kb ideje körül
-laura teljesen egyedül volt anne és shawn gyilkosságának idejekor (3. fejezet elején még együtt annekkel, de csak mielött megtalálják a holttesteket bukkan fel újra
-am nekem megan hirtelen anyáskodása furi confused
nah asszem mindetn leírtam, ha meg nem majd írok még konkrét gyanúsításom csak kb van ezér még nem is írom le azt még finomítom...

u.i.: am megkértünk már vkit h szedje ki a kést a szekrényből?? amit a gyilkos dobott be oda mikor shawn-t nem tudta megtámadni....

jah és sztem rachel vagy laura kéne npc-nek...

nem geoff hanem david találta meg helent.

de, geoff volt az:
"Geoff Wrote:
Mi a…

Lenyúlt, hogy megtapogassa azt, ami útját állta.

Geoff Wrote:
Úr isten!

Azonnal felismerte Helen fekete tollakkal díszített ruháját."
PostPosted: Sun Jan 18, 2009 6:36 am

Na már hárman szavazunk Davide-re. (Doku no Hana, Napsugár, Bíbortetű)

Elleine te?

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

sgergely

PostPosted: Sun Jan 18, 2009 7:56 am

Mér gondoljátok mindenkép hogy Hellent a toronyban ölték meg? Csak a holtestét találták meg ott. A holttest nem egy helyhezkötöt dolog. Elcipelhették eredeti helyéröl hogy ne találja meg senki.
PostPosted: Sun Jan 18, 2009 9:38 am

de mikor megan volt az npcnk akkor azt mondta h nem látott semmi dulakodásnyomot vagy vérnyomokat, mert ugye akkor vérnyomoknak kell lennie (de ha mondjuk helent megan ölte meg akkor ez bukta...) de bíbor szerint laura ölte meg anyját

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Jan 18, 2009 11:33 am

nekem Rachel vagy David jöhet..... Nekem eddig Napsugár gondoloat menete tetszik Daviddel kapcsolatban, de szerintem végig ő a gyilkos és Laura azért menekült meg mert bevédtük Megannal....
PostPosted: Sun Jan 18, 2009 12:06 pm

vaaagy mert eddig laura még nem került igazán képbe.... mert ugye shawn volt az első számú örökös ezért halt meg anyja azért mert őt védte, helen meg sztem azért mer ugye ő ölte meg shawnékat a gyilkos útjába került és megölte őtis
am sztem abban egyetértünk h 2 db gyilkos van 1 aki megölte haroldot és helent és sztem 2 helen aki megölte shawnt és annet

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Boli-chan

PostPosted: Sun Jan 18, 2009 1:29 pm

bibortetu

Helent Laura ölte meg, mert sokkolta a tényt, hogy anyja ilyesmire vetemedett.

Azért ölt mert az anyja ölt?! eek Akkor őt ki fogja megölni? min. öngyilkosnak kellet volna lennie.
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 44 45 46 47 48 49 ... 57 58 59 60 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games