|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 10:22 am
RockNekoGirl94 én epret ettem ^^ megjött az eper-fanatizmusom megint gonk most fogyózok és gyümölcs gyümölccsel, répa répával! igaz a répát nem igazán bírom de megkell küzdenem a pocimmal pirate énis epret eperrel eszek whee megint van két vödörnyi itthon heart heart *epermániás* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 10:24 am
napsugar RockNekoGirl94 én epret ettem ^^ megjött az eper-fanatizmusom megint gonk most fogyózok és gyümölcs gyümölccsel, répa répával! igaz a répát nem igazán bírom de megkell küzdenem a pocimmal pirate énis epret eperrel eszek whee megint van két vödörnyi itthon heart heart *epermániás* 4laugh wihhaa dejo *_* énis eper-fanatikus vagyok.. xD és végre itt az eper-szezon és ha mindenfelé nézek epret látok xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 10:28 am
RockNekoGirl94 napsugar RockNekoGirl94 én epret ettem ^^ megjött az eper-fanatizmusom megint gonk most fogyózok és gyümölcs gyümölccsel, répa répával! igaz a répát nem igazán bírom de megkell küzdenem a pocimmal pirate énis epret eperrel eszek whee megint van két vödörnyi itthon heart heart *epermániás* 4laugh wihhaa dejo *_* énis eper-fanatikus vagyok.. xD és végre itt az eper-szezon és ha mindenfelé nézek epret látok xD 3nodding 3nodding és a legjobb h vagy én szedem le és így valahogy jobban esik whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 10:32 am
napsugar RockNekoGirl94 napsugar RockNekoGirl94 én epret ettem ^^ megjött az eper-fanatizmusom megint gonk most fogyózok és gyümölcs gyümölccsel, répa répával! igaz a répát nem igazán bírom de megkell küzdenem a pocimmal pirate énis epret eperrel eszek whee megint van két vödörnyi itthon heart heart *epermániás* 4laugh wihhaa dejo *_* énis eper-fanatikus vagyok.. xD és végre itt az eper-szezon és ha mindenfelé nézek epret látok xD 3nodding 3nodding és a legjobb h vagy én szedem le és így valahogy jobban esik whee saját munka gyümölcse biggrin énis elmegyek nővéremhez és felszedek soksok bokrot és hazahozom xDD najo azért nem tépem ki szegényt gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 10:34 am
RockNekoGirl94 saját munka gyümölcse biggrin énis elmegyek nővéremhez és felszedek soksok bokrot és hazahozom xDD najo azért nem tépem ki szegényt gonk eek ha kitéped nem nő rajta több
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 10:44 am
napsugar RockNekoGirl94 saját munka gyümölcse biggrin énis elmegyek nővéremhez és felszedek soksok bokrot és hazahozom xDD najo azért nem tépem ki szegényt gonk eek ha kitéped nem nő rajta több tudom biggrin azért írtam h azért nem tépem ki szegényt 3nodding az már bűncselekmény az eprek ellen O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 10:55 am
RockNekoGirl94 napsugar RockNekoGirl94 saját munka gyümölcse biggrin énis elmegyek nővéremhez és felszedek soksok bokrot és hazahozom xDD najo azért nem tépem ki szegényt gonk eek ha kitéped nem nő rajta több tudom biggrin azért írtam h azért nem tépem ki szegényt 3nodding az már bűncselekmény az eprek ellen O.O 3nodding eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:04 am
napsugar RockNekoGirl94 napsugar RockNekoGirl94 saját munka gyümölcse biggrin énis elmegyek nővéremhez és felszedek soksok bokrot és hazahozom xDD najo azért nem tépem ki szegényt gonk eek ha kitéped nem nő rajta több tudom biggrin azért írtam h azért nem tépem ki szegényt 3nodding az már bűncselekmény az eprek ellen O.O 3nodding eek xD szólj ha lefárasztalak mert akkor akkor akkor befogom az eprelesőm XD csak már ma kikészültem a biosztól wááá. hétfőn záróvizsga -_- stare és ezért nem mehettem a conraaa gonk gonk gonk te voltál?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:11 am
nem fárasztasz biggrin am nem voltam sjana mert 1. dolgoztam 2. szegedi vagyok, szal nekem ez nehezebben megoldható sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:13 am
napsugar nem fárasztasz biggrin am nem voltam sjana mert 1. dolgoztam 2. szegedi vagyok, szal nekem ez nehezebben megoldható sweatdrop huh akk jo *.* dolgoztál?:O mit?:O ÉNIS AKAROOOK >_< már tavaly is akartam xDD szegedi? O_O nemislaksz oan messze.. én szentesi vagyok.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:15 am
az off topicba menjünk át még mielőtt ejnye bejnyét kapunk egy moderátortól sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 12:36 pm
RockNekoGirl94 mézes dió *.* az non fincsaaa ^^ deén most fogyózok wááá -_- xD demostis eszek szal... xD bár ma másodjára eszek eek xD ien paprikáscsirkés knorr-os tészta xd [persze h hívhatsz így biggrin aztszeretem ha így hívnak 3nodding ] majd küldök nekedis epret ugyis annyi van.. biggrin
jöhet whee heart jajj annyira szeretem! tejszínhabbal, csokival, porcukorral gonk heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 12:43 pm
eper kopaszon jóóóó....ezt már megbeszéltük xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 12:53 pm
szegény eper... kopasz? eek crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 12:55 pm
Sztyanime szegény eper... kopasz? eek crying xd hát ne is legyen szőrös eek eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|