|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 8:53 am
kamilka3d Vykk ciiiiiiiiiiiiii...moja polowica mnie na to ciagnie a jej najlepsze psiapioly byly na premierze xp xd sweatdrop Karoolinka dobrze mowi!!!! Nie widzialam jeszcze czwartej czesci HP, ale poprzedniewersje sa duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo lepsze w wersji papierowej. wink wink heart heart rok maturalny nie sprzyja mi w czytaniu ksiazek...a moja polowka byla na tym w kinie z klasa i inna grupa 12latkow xd ...ale i tak obejrze wink ale niestety do kina chodze tylko na nieliczne filmy ostatnio z wlasnej woli bylem na APARTAMENCIE aka WICKER PARK i sie na nim nie zawiodlem...tak jak oczekiwalem byl to dobry film i musze koniecznie go obejrzec jeszcze raz... bedzie to moj kontrarumet na HP4 XD ...na szczescie oba obejrze na kompie blaugh bo bym sie nigdy nie wyplacil w kinie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:49 pm
Vykk kamilka3d Vykk ciiiiiiiiiiiiii...moja polowica mnie na to ciagnie a jej najlepsze psiapioly byly na premierze xp xd sweatdrop Karoolinka dobrze mowi!!!! Nie widzialam jeszcze czwartej czesci HP, ale poprzedniewersje sa duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo lepsze w wersji papierowej. wink wink heart heart rok maturalny nie sprzyja mi w czytaniu ksiazek...a moja polowka byla na tym w kinie z klasa i inna grupa 12latkow xd ...ale i tak obejrze wink ale niestety do kina chodze tylko na nieliczne filmy ostatnio z wlasnej woli bylem na APARTAMENCIE aka WICER PARK i sie na nim nie zawiodlem...tak jak oczekiwalem byl to dobry film i musze koniecznie go obejrzec jeszcze raz... bedzie to moj kontrarumet na HP4 XD ...na szczescie oba obejrze na kompie blaugh bo bym sie nigdy nie wyplacil w kinie sweatdrop Skad ja to znam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 4:54 am
Hmmm... IMHO jednym z lepszych filmow sa Egzorcyzmy Emilii Rose smile Dawno nie widzialem filmu ktory tak by mi siadl na psychice smile Godny Polecenia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:40 am
Mozesz powiedziec o czym jest fabula? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 10:16 am
Ibris Mozesz powiedziec o czym jest fabula? ^^ ...A jak dla mnie Egzorcyzmy E.R. byly wyjatkowo beznadziejne, hah ^^ (a moj brat to na tym usnal, hah ^^). Nic wartego polecenia, nudne, nieciekawe, niewciagajace. Ogolnie: Nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 10:23 am
RUFUS.ABBYSINIAN Ibris Mozesz powiedziec o czym jest fabula? ^^ ...A jak dla mnie Egzorcyzmy E.R. byly wyjatkowo beznadziejne, hah ^^ (a moj brat to na tym usnal, hah ^^). Nic wartego polecenia, nudne, nieciekawe, niewciagajace. Ogolnie: Nie. A co jest na TAK? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 12:56 pm
Ibris RUFUS.ABBYSINIAN Ibris Mozesz powiedziec o czym jest fabula? ^^ ...A jak dla mnie Egzorcyzmy E.R. byly wyjatkowo beznadziejne, hah ^^ (a moj brat to na tym usnal, hah ^^). Nic wartego polecenia, nudne, nieciekawe, niewciagajace. Ogolnie: Nie. A co jest na TAK? XD...SOAD! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:52 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Ibris Mozesz powiedziec o czym jest fabula? ^^ ...A jak dla mnie Egzorcyzmy E.R. byly wyjatkowo beznadziejne, hah ^^ (a moj brat to na tym usnal, hah ^^). Nic wartego polecenia, nudne, nieciekawe, niewciagajace. Ogolnie: Nie. a u mnie na roku wszyscy chwala... nie wiem musze sama obejrzec... a i tak najlepsze co mnie ostatnio spotkalo to FFVIIAC 4laugh heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:29 am
a ja wybieram sie za 2 tygodnie na noc filmowa, bedzie Creep, Underworld, Underworld Evolution i..uwaga..Bekarty Diabla blaugh takie tam chyba bajki sie szykuja, niby thrillery, ale jakos mam ochote na takie klimaty. poza tym bardzo chcialabym pojsc na Wyznania Gejszy, filmowa adaptacje powiesci pod tym samym tytulem..widzialam zapowiedz i wiem, ze film bedzie przepiekny ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:49 am
FeaRan a ja wybieram sie za 2 tygodnie na noc filmowa, bedzie Creep, Underworld, Underworld Evolution i..uwaga..Bekarty Diabla blaugh takie tam chyba bajki sie szykuja, niby thrillery, ale jakos mam ochote na takie klimaty. poza tym bardzo chcialabym pojsc na Wyznania Gejszy, filmowa adaptacje powiesci pod tym samym tytulem..widzialam zapowiedz i wiem, ze film bedzie przepiekny ^^ yez musze sie wybrac na underowld evolution bo zapowaida sie ciekawie 1 czesc byla super tylko zbytnio skrocili zakonczenie xp poza tym ostatnio ogladalem Closer...film fajny ale chory naprawde chory
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:58 am
Thomassus Hmmm... IMHO jednym z lepszych filmow sa Egzorcyzmy Emilii Rose smile Dawno nie widzialem filmu ktory tak by mi siadl na psychice smile Godny Polecenia smile Haaaałaaaaa !! gonk gonk gonk Ten film to porazka ;/ poprostu brak mi słow zeby opisać jego dobaniowość. Mnie sie nie podobał bardzo ! fuj !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:05 am
Mr. Smokey Thomassus Hmmm... IMHO jednym z lepszych filmow sa Egzorcyzmy Emilii Rose smile Dawno nie widzialem filmu ktory tak by mi siadl na psychice smile Godny Polecenia smile Haaaałaaaaa !! gonk gonk gonk Ten film to porazka ;/ poprostu brak mi słow zeby opisać jego dobaniowość. Mnie sie nie podobał bardzo ! fuj ! brawa dla tego pana! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:55 pm
opcy Mr. Smokey Thomassus Hmmm... IMHO jednym z lepszych filmow sa Egzorcyzmy Emilii Rose smile Dawno nie widzialem filmu ktory tak by mi siadl na psychice smile Godny Polecenia smile Haaaałaaaaa !! gonk gonk gonk Ten film to porazka ;/ poprostu brak mi słow zeby opisać jego dobaniowość. Mnie sie nie podobał bardzo ! fuj ! brawa dla tego pana! 3nodding ...Hej, ja wyrazilem podobne zdanie juz jakis czas temu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:17 pm
RUFUS.ABBYSINIAN opcy Mr. Smokey Thomassus Hmmm... IMHO jednym z lepszych filmow sa Egzorcyzmy Emilii Rose smile Dawno nie widzialem filmu ktory tak by mi siadl na psychice smile Godny Polecenia smile Haaaałaaaaa !! gonk gonk gonk Ten film to porazka ;/ poprostu brak mi słow zeby opisać jego dobaniowość. Mnie sie nie podobał bardzo ! fuj ! brawa dla tego pana! 3nodding ...Hej, ja wyrazilem podobne zdanie juz jakis czas temu. I nikt Cie nie docenil...
Ame Agaru - polceam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:32 pm
Co do Underworlda - skora, fura i fryzura, czyli 100% latexu, syntetycznej krwi, wypasnej broni, i sztucznego mroku. Ale jako odmozdzacz dobre ^_^ Dobrze sie przy tym bawilem, z tego co pamietam. Najbardziej podobal mi sie pan Craven, no i Selena. Ciekawy jestem co teraz wymysla z tym 'brakujacym ogniwem' i ile blejdowato-matrixowych akcji w tym bedzie ^__~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|