Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 44 45 46 47 48 49 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 8:53 am

kamilka3d
Vykk
ciiiiiiiiiiiiii...moja polowica mnie na to ciagnie a jej najlepsze psiapioly byly na premierze xp xd sweatdrop

Karoolinka dobrze mowi!!!! Nie widzialam jeszcze czwartej czesci HP, ale poprzedniewersje sa duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo lepsze w wersji papierowej. wink wink heart heart
rok maturalny nie sprzyja mi w czytaniu ksiazek...a moja polowka byla na tym w kinie z klasa i inna grupa 12latkow xd ...ale i tak obejrze wink ale niestety do kina chodze tylko na nieliczne filmy ostatnio z wlasnej woli bylem na APARTAMENCIE aka WICKER PARK i sie na nim nie zawiodlem...tak jak oczekiwalem byl to dobry film i musze koniecznie go obejrzec jeszcze raz...
bedzie to moj kontrarumet na HP4 XD ...na szczescie oba obejrze na kompie blaugh bo bym sie nigdy nie wyplacil w kinie sweatdrop
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:49 pm

Vykk
kamilka3d
Vykk
ciiiiiiiiiiiiii...moja polowica mnie na to ciagnie a jej najlepsze psiapioly byly na premierze xp xd sweatdrop

Karoolinka dobrze mowi!!!! Nie widzialam jeszcze czwartej czesci HP, ale poprzedniewersje sa duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo lepsze w wersji papierowej. wink wink heart heart
rok maturalny nie sprzyja mi w czytaniu ksiazek...a moja polowka byla na tym w kinie z klasa i inna grupa 12latkow xd ...ale i tak obejrze wink ale niestety do kina chodze tylko na nieliczne filmy ostatnio z wlasnej woli bylem na APARTAMENCIE aka WICER PARK i sie na nim nie zawiodlem...tak jak oczekiwalem byl to dobry film i musze koniecznie go obejrzec jeszcze raz...
bedzie to moj kontrarumet na HP4 XD ...na szczescie oba obejrze na kompie blaugh bo bym sie nigdy nie wyplacil w kinie sweatdrop

Skad ja to znam...

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Thomassus

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 4:54 am

Hmmm... IMHO jednym z lepszych filmow sa Egzorcyzmy Emilii Rose smile Dawno nie widzialem filmu ktory tak by mi siadl na psychice smile Godny Polecenia smile
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 6:40 am

Mozesz powiedziec o czym jest fabula? ^^

Gailenquen

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 10:16 am

Ibris

...A jak dla mnie Egzorcyzmy E.R. byly wyjatkowo beznadziejne, hah ^^ (a moj brat to na tym usnal, hah ^^). Nic wartego polecenia, nudne, nieciekawe, niewciagajace. Ogolnie: Nie.
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 10:23 am

RUFUS.ABBYSINIAN
Ibris

...A jak dla mnie Egzorcyzmy E.R. byly wyjatkowo beznadziejne, hah ^^ (a moj brat to na tym usnal, hah ^^). Nic wartego polecenia, nudne, nieciekawe, niewciagajace. Ogolnie: Nie.
A co jest na TAK? XD

Gailenquen

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 12:56 pm

Ibris
RUFUS.ABBYSINIAN
Ibris

A co jest na TAK? XD

...SOAD! mrgreen
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 11:52 pm

RUFUS.ABBYSINIAN
Ibris

a u mnie na roku wszyscy chwala... nie wiem musze sama obejrzec... a i tak najlepsze co mnie ostatnio spotkalo to FFVIIAC 4laugh heart 4laugh

Raticiel

SangekiNoYoru

PostPosted: Mon Jan 09, 2006 6:29 am

a ja wybieram sie za 2 tygodnie na noc filmowa, bedzie Creep, Underworld, Underworld Evolution i..uwaga..Bekarty Diabla blaugh takie tam chyba bajki sie szykuja, niby thrillery, ale jakos mam ochote na takie klimaty. poza tym bardzo chcialabym pojsc na Wyznania Gejszy, filmowa adaptacje powiesci pod tym samym tytulem..widzialam zapowiedz i wiem, ze film bedzie przepiekny ^^
PostPosted: Tue Jan 10, 2006 10:49 am

FeaRan
a ja wybieram sie za 2 tygodnie na noc filmowa, bedzie Creep, Underworld, Underworld Evolution i..uwaga..Bekarty Diabla blaugh takie tam chyba bajki sie szykuja, niby thrillery, ale jakos mam ochote na takie klimaty. poza tym bardzo chcialabym pojsc na Wyznania Gejszy, filmowa adaptacje powiesci pod tym samym tytulem..widzialam zapowiedz i wiem, ze film bedzie przepiekny ^^
yez musze sie wybrac na underowld evolution bo zapowaida sie ciekawie 1 czesc byla super tylko zbytnio skrocili zakonczenie xp
poza tym ostatnio ogladalem Closer...film fajny ale chory naprawde chory

Vykk

Mr. Smokey

PostPosted: Tue Jan 10, 2006 10:58 am

Thomassus
Hmmm... IMHO jednym z lepszych filmow sa Egzorcyzmy Emilii Rose smile Dawno nie widzialem filmu ktory tak by mi siadl na psychice smile Godny Polecenia smile

Haaaałaaaaa !! gonk gonk gonk
Ten film to porazka ;/ poprostu brak mi słow zeby opisać jego dobaniowość. Mnie sie nie podobał bardzo ! fuj !
PostPosted: Tue Jan 10, 2006 11:05 am

Mr. Smokey
Thomassus

Ten film to porazka ;/ poprostu brak mi słow zeby opisać jego dobaniowość. Mnie sie nie podobał bardzo ! fuj !
brawa dla tego pana!
3nodding

opcy

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Tue Jan 10, 2006 12:55 pm

opcy
Mr. Smokey
Thomassus

brawa dla tego pana!
3nodding

...Hej, ja wyrazilem podobne zdanie juz jakis czas temu.
PostPosted: Tue Jan 10, 2006 2:17 pm

RUFUS.ABBYSINIAN
opcy
Mr. Smokey
Thomassus

brawa dla tego pana!
3nodding

...Hej, ja wyrazilem podobne zdanie juz jakis czas temu.
I nikt Cie nie docenil...

Ame Agaru - polceam :3

Gailenquen

Kagenoyami

PostPosted: Tue Jan 10, 2006 3:32 pm

Co do Underworlda - skora, fura i fryzura, czyli 100% latexu, syntetycznej krwi, wypasnej broni, i sztucznego mroku. Ale jako odmozdzacz dobre ^_^
Dobrze sie przy tym bawilem, z tego co pamietam. Najbardziej podobal mi sie pan Craven, no i Selena.
Ciekawy jestem co teraz wymysla z tym 'brakujacym ogniwem' i ile blejdowato-matrixowych akcji w tym bedzie ^__~
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 44 45 46 47 48 49 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games