|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 4:15 am
Áhh! Sosem fogom elfeledni, mikor szólt az infótanár, aki egy lestrapált, vén, púpos bácsika, hogy kapcsoljuk ki a gépünket. Barátom, erre ezt válaszolta: "Igenis domina!" Én majdnem meghaltam a röhögéstől.
Hasonló ilyen eset, ugya ezzel a tanárral: Csináljuk órán a feladatot. Áramkört szimuláltunk. Szemben, osztálytársam, ekezd hülyéskedni. Halkan azt suttogja, hogy bácsi... Újra és újra. Végül felállt a tanár és ennyit mondott. "Várjon már, mingyárt megyek." LOL!
Ez a tanár annyira jól szivatható. Még mndig ez a fószer és informatika. Kivételesen, én voltam a genya. De, nem direkt! Vége az órána, megyek ki az ajtón. Megcsörren a telefonom. Nagyapám zaklat megint. Felveszem, köszönök neki: "Szia papi!" Pont akkor mentem ki az ajtón. Úgy, jött ki, mintha a tanárnak mondtam volna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 5:25 am
Egyszer órán a tanár gyorsan akart valamit csinálni a gépen, amihez billentyű kombináció kellett, de nem jutott eszébe, hogy melyik és segítséget kért a diákoktól. Az egyik nagyokos meg bekiabálta, hogy alt+f4. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 5:35 am
Mivel nem gondolta át a dolgot 2 másodpercre rá már le is nyomta. sweatdrop Aki mondta tök büszke volt magára, mintha ő találta volna föl a spanyol viaszt. A többi tanárnál is próbálkozott.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 5:54 am
Ennyi lehetett az össz tudása...
A mi infó tanárunknak volt egy csúny autóbalesete, attól nyomorodott meg annyira. sweatdrop Csak nagyon lassan tudja forgatni a fejét.
Régen csomószor el lett vele játszva, hogy femutattunk a falra, tanárúr, az mi? Lassan odanézett. Áh, semmi tanárúr hagyja, már elrepült.
Egy másik, szintén infó tanár. Van vagy 40 éves. Droid a gúnyneve... Úgy játkál, mint a C3PO... (szíszipirtyó) EGyszer megkérdezték tőle órán, tök spontán, hogy a tanárú, még szűz? A faja olyan vörös lett, mint a paradicsom. Néma csönd. Semmi válasz. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:49 am
*körülnéz*
helloooooooo, az eniván dér? Hol vagy, eniván? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 1:58 pm
Szeretnék lefürdeni, de nem merem itthagyni a Torrentet... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 10:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 7:05 am
Hihiii emberek, keressetek rá a házamra, és ha tetszik szavazzatok rám!!!!! 23. havi nyugdíj, ingyenes gáz, 400%-os bruttó jövedelem kiegészítés XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 7:50 am
Rendben, megyek, nézek, szavazok. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 9:02 am
Akitta-chan MÁ MEGEN HENTÁJT SZEDSZ?  Nem, kérlek a Rebuild of Evangelion 1.0: You are (not) alone-t szedtem le. Végre. Ez a legszebb születésnapi ajándék, amit kaphattam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 12:40 pm
Ríböld ov Evángélion egypontnulla? Benne van Rei! Akkor hentai is van belőle. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 2:19 pm
Hmm... Szexuális dolgok mik is voltak benne... Hmm... Pucér Rei, Pucér Shinji, Pucér Kaworu. Rei cici, Shinji fütyi... Ez a felhozatal. Ja! És Misato cici! Sajna, a fiúk vanak többségben...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 2:23 pm
KIT ÉRDEKEL??? blaugh blaugh blaugh REI IS FAWKING HAWT!!! 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 2:43 pm
Tudod kicsoda egyáltalán Rei?
Amúgy, hajmeresztő... ...habár, már szerintem a szarmeresztő kategóriát is megüti az, hogy már másodszorra álmodtam a Naruto-val... Álmomban az egyik Hokage felkért, hogy vigyázzak a csapatra és edzemőket egy óráig, amíg nincs felügyelet... Ott basztattam Naruto-t, meg a többi szereplőt. A második álmomban, pedig ramen-t ettem és figyeltem, hogy Naruto és Sasuke összevetrekednek, majd ebből, hatalmas tömegverekedés keletkezik...
Ami, a vicces, hogy én, még életemben egy részt sem láttam a Naruto-ból... Nem is szeretem. Sőt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|