|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 11:24 am
BeeWolf_san Witaj kochanie jakie masz liczne kajdaneczki wink czyt moj dopisik pod sygnatorka wink :*:*:* heart WY DO jasnej cholery zkracajcie cyatty bo was kukus pozabija ... Ja jestem jak przawidziwy mod i pilnuje porzadku wlasnie skasowałem okolo 10 chmurek gdzie było ponad 5 cyt nie ponad 6 ..albo i 7 cytatów !!!:*:*:* heart ten dopisek dosc ciekawie wyglada w polaczeniu z naszymi podobiznami w sygnaturce eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 11:24 am
Miss_Karina mazak? hee przestan beczec ^^ juz nie palisz xd jestes z powrotem liskiem ^^ Blizej, blizej^^...ale nie do konca...i nie tylko, przyjrzyj sie gwiazdkom na niebie^^...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 11:25 am
Omega Sun BeeWolf_san Witaj kochanie jakie masz liczne kajdaneczki wink czyt moj dopisik pod sygnatorka wink :*:*:* heart WY DO jasnej cholery zkracajcie cyatty bo was kukus pozabija ... Ja jestem jak przawidziwy mod i pilnuje porzadku wlasnie skasowałem okolo 10 chmurek gdzie było ponad 5 cyt nie ponad 6 ..albo i 7 cytatów !!!:*:*:* heart ten dopisek dosc ciekawie wyglada w polaczeniu z naszymi podobiznami w sygnaturce eek :* blaugh xd 3nodding Wiem wiem kotku wink ..hihi i te twoje kajdanki ja też mam 2 pare wink :*******
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 11:25 am
*siada w fotelu...ziewa szerokogębnie* Tak to jest jak się po nocach Godzille ogląda...==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 11:26 am
Cirilla ok mykam juz. spotkamy sie w przyszly poniedzialek albo jutro rano 3nodding Nerai *przytu* *turlu turlu do drzwi* papapapapappa Turlaczu Cirillo crying crying crying *turlu turlu na twą cześć*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 11:26 am
Delein *siada w fotelu...ziewa szerokogębnie* Tak to jest jak się po nocach Godzille ogląda...== *spada jej na glowe kupka popiolu* ufffffff xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 11:28 am
Yumehayla Blizej, blizej^^...ale nie do konca...i nie tylko, przyjrzyj sie gwiazdkom na niebie^^... to nie wiem xp Hee ^^ to byla malutka kara wink mam nadzieje ze wiecej wariactw na mnie nie bedzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 11:29 am
Hee-chanX Delein *siada w fotelu...ziewa szerokogębnie* Tak to jest jak się po nocach Godzille ogląda...== *spada jej na glowe kupka popiolu* ufffffff xp *pokręciła głową strzepujac pył* *popatrzyła w górę* Nie mogłeś się powstrzymać...XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 11:30 am
Delein Hee-chanX Delein *siada w fotelu...ziewa szerokogębnie* Tak to jest jak się po nocach Godzille ogląda...== *spada jej na glowe kupka popiolu* ufffffff xp *pokręciła głową strzepujac pył* *popatrzyła w górę* Nie mogłeś się powstrzymać...XD blaugh oki oki Karina postaramy sie wiecej z Sei nie bawic sie na tobie xd ide sobie pograc w PS2 papatki wszystkim smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Omega Sun :*:*:* heart ten dopisek dosc ciekawie wyglada w polaczeniu z naszymi podobiznami w sygnaturce eek :* blaugh xd 3nodding Wiem wiem kotku wink ..hihi i te twoje kajdanki ja też mam 2 pare wink :******* eek dobrze wiedziec sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *siada w fotelu...ziewa szerokogębnie* Tak to jest jak się po nocach Godzille ogląda...== ja ogladałem też ..też ogladałęm ja ... a potem sie uczyłęm a dziś miałem kolosa crying ...witaj biggrin Podoba wam sie moj stroj ala Fetysz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 11:31 am
Miss_Karina Yumehayla Blizej, blizej^^...ale nie do konca...i nie tylko, przyjrzyj sie gwiazdkom na niebie^^... to nie wiem xp Hee ^^ to byla malutka kara wink mam nadzieje ze wiecej wariactw na mnie nie bedzie blaugh Gruby, czarny marker, i...blyszczyk do ust XDDDDDDDDDDDDDDDD!!! Bo do czego uzywa sie blyszczyka do ust? Oczywiscie ze nie do ust stare ! Tylko do rysunkow xd !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 11:33 am
BeeWolf_san Delein *siada w fotelu...ziewa szerokogębnie* Tak to jest jak się po nocach Godzille ogląda...== ja ogladałem też ..też ogladałęm ja ... a potem sie uczyłęm a dziś miałem kolosa crying ...witaj biggrin Podoba wam sie moj stroj ala Fetysz ?? Tak, boski jest XD Ano już ten film chyba z dziesiąty raz widziałam, ale zawsze mi się smutno robi jak ją zabijaja... I tak te małe wymiatały XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 11:35 am
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun :*:*:* heart ten dopisek dosc ciekawie wyglada w polaczeniu z naszymi podobiznami w sygnaturce eek :* blaugh xd 3nodding Wiem wiem kotku wink ..hihi i te twoje kajdanki ja też mam 2 pare wink :******* eek dobrze wiedziec sweatdrop ;* hi ... przykówa sie do Omegi" nono" i co teraz :*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 11:36 am
BeeWolf_san ;* hi ... przykówa sie do Omegi" nono" i co teraz :*:* i tera spoojrz gdzie sie przykułeś, matołku... *pokazuje mu łańcuch przypięty do swojej łydki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|