|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 3:37 pm
Bee juz atomowki lepsze rofl
Kiray no powinien, ale jak sie juz tyle lat spoznia to mi sie nie chce jej opieprzac...... sweatdrop
Poslinilam sie na plyte Klootow moge isc spokojnie spac xp heart
//fju: Bloc Party - [Silent Alarm #02] Helicopter [3:40]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 3:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 5:03 am
BeeWolf_san Ridsu Kukus sypiam z twoim chomikiem... to prawdziwe uczucie, musiałem ci to powiedzieć, zamierzamy się pobrać czemu mi to Jerrym Springerem zalecialo? sweatdrop Za durzo TV ogladaszna Ophre sie przezuc. wlasnie w tym problem ze nie ogladam wcale confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:02 am
Ridsu BeeWolf_san Ridsu Kukus sypiam z twoim chomikiem... to prawdziwe uczucie, musiałem ci to powiedzieć, zamierzamy się pobrać czemu mi to Jerrym Springerem zalecialo? sweatdrop Za durzo TV ogladaszna Ophre sie przezuc. wlasnie w tym problem ze nie ogladam wcale confused no to kurwa zacznij. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:12 am
nie mam zamiaru! nikt nie bedzie mi mowil co mam robic a juz napewno nie ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 8:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 8:20 am
Ridsu BeeWolf_san no to kurwa zacznij. rofl nie mam zamiaru! nikt nie bedzie mi mowil co mam robic a juz napewno nie ty Ostatnio sie strasznie zrobilas chulaszcza, chyba trzeba cie dac klapsa. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 9:04 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san no to kurwa zacznij. rofl nie mam zamiaru! nikt nie bedzie mi mowil co mam robic a juz napewno nie ty Ostatnio sie strasznie zrobilas chulaszcza, chyba trzeba cie dac klapsa. mrgreen a ty nigdy nie slyszal ze jak kobieta ma okres to albo agresywana sie staje albo placzliwa? blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 9:05 am
Baliaur Bee juz atomowki lepsze rofl
Atomowki to diolszeczki jakich mało, ty wdziałaś te ich oczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 9:06 am
Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san no to kurwa zacznij. rofl nie mam zamiaru! nikt nie bedzie mi mowil co mam robic a juz napewno nie ty Ostatnio sie strasznie zrobilas chulaszcza, chyba trzeba cie dac klapsa. mrgreen a ty nigdy nie slyszal ze jak kobieta ma okres to albo agresywana sie staje albo placzliwa? blaugh whee A co mnie interesuje okres, zjawiska powtarzalne z jako taka regularnoscia nie sa ciekawe. słaba plec ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 9:09 am
BeeWolf_san A co mnie interesuje okres, słaba plec ... znalazl sie silacz, zaloze sie o wszystko ze na reke bym cie polozyla xp 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 9:11 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san no to kurwa zacznij. rofl nie mam zamiaru! nikt nie bedzie mi mowil co mam robic a juz napewno nie ty Ostatnio sie strasznie zrobilas chulaszcza, chyba trzeba cie dac klapsa. mrgreen a ty nigdy nie slyszal ze jak kobieta ma okres to albo agresywana sie staje albo placzliwa? blaugh whee A co mnie interesuje okres, zjawiska powtarzalne z jako taka regularnoscia nie sa ciekawe. otoz sie mylisz drogi panie bo za kazdym razem i kazda kobieta wscieka sie inaczej, jedna potrafi przez okno magnetofon wyrzucic a inna komputer jeszcze inna (ja) doniczke z kwiatkiem ktory nie podobal sie od dlozszego czasu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 9:21 am
Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san no to kurwa zacznij. rofl nie mam zamiaru! nikt nie bedzie mi mowil co mam robic a juz napewno nie ty Ostatnio sie strasznie zrobilas chulaszcza, chyba trzeba cie dac klapsa. mrgreen a ty nigdy nie slyszal ze jak kobieta ma okres to albo agresywana sie staje albo placzliwa? blaugh whee A co mnie interesuje okres, zjawiska powtarzalne z jako taka regularnoscia nie sa ciekawe. otoz sie mylisz drogi panie bo za kazdym razem i kazda kobieta wscieka sie inaczej, jedna potrafi przez okno magnetofon wyrzucic a inna komputer jeszcze inna (ja) doniczke z kwiatkiem ktory nie podobal sie od dlozszego czasu xp na to sa kropelki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|