|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 10:46 am
Hee-chanX Akiko Tamashii Hee-chanX ehhh...... miuu sad .... *lisek chodzi dookola* bo ci sie zakreci w glowie Heerciu xd hehehehehe biggrin nic nic Cirilla po prostu tesknie za kims smile *wtula sie w nie* czyzby Melania MooN? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 10:46 am
dest bardzo prawdopodobne ze imprezka ... jesli przem nie stwierdzi ze jest chory.... domokun ale vodka dobre lekarstwo na to .. ja nic nie wiem... nikt mnie nie zapraszał, więc się nie wypowiadam na ten temat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 10:47 am
Lavagetas_heqetai ciekawie - dzisiaj psorek wyrzucil nas z wykladu a ja wyjezdzam we czwartek wink wyrzycicl z wykladu, a za cio? eek a wyjezdzma do mojej best przyjacioly niedaleko Katowic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 10:47 am
Cirilla Hee-chanX Akiko Tamashii Hee-chanX ehhh...... miuu sad .... *lisek chodzi dookola* bo ci sie zakreci w glowie Heerciu xd hehehehehe biggrin nic nic Cirilla po prostu tesknie za kims smile *wtula sie w nie* czyzby Melania MooN? wink miuuu whee *zaczyna latac dookola pokoju obijajac sie lekko o wszystkich zgromadzonych* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 10:48 am
Kukus dest bardzo prawdopodobne ze imprezka ... jesli przem nie stwierdzi ze jest chory.... domokun ale vodka dobre lekarstwo na to .. ja nic nie wiem... nikt mnie nie zapraszał, więc się nie wypowiadam na ten temat przem cos gadal tobie ze moze w srode..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Nerai Kuuuuuuuuuuuuuukus... ale co sie stało z wizerunkiem ogrodnika mordeeeercy.... xd ? spodnie są w pralce bo przesadzając krzaka imieniem Mary-Jane sie ubrudziłem pi.es. moja Mary-Jane ma już 30cm wysokości i wypuszcza pierwsze kiełki... ale będzie ubaw blaugh Oooooo...wzruszające... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hee-chanX miuuu whee *zaczyna latac dookola pokoju obijajac sie lekko o wszystkich zgromadzonych* 3nodding eek aaajajajajaj, spokojnei spokojnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 10:49 am
Hee-chanX Cirilla Hee-chanX Akiko Tamashii Hee-chanX ehhh...... miuu sad .... *lisek chodzi dookola* bo ci sie zakreci w glowie Heerciu xd hehehehehe biggrin nic nic Cirilla po prostu tesknie za kims smile *wtula sie w nie* czyzby Melania MooN? wink miuuu whee *zaczyna latac dookola pokoju obijajac sie lekko o wszystkich zgromadzonych* 3nodding xd ah ta milosc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Lavagetas_heqetai ciekawie - dzisiaj psorek wyrzucil nas z wykladu a ja wyjezdzam we czwartek wink wyrzycicl z wykladu, a za cio? eek a wyjezdzma do mojej best przyjacioly niedaleko Katowic wink wlasnie za co??!!! eek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Lavagetas_heqetai ciekawie - dzisiaj psorek wyrzucil nas z wykladu a ja wyjezdzam we czwartek wink wyrzycicl z wykladu, a za cio? eek a wyjezdzma do mojej best przyjacioly niedaleko Katowic wink no bo podczas przerwy ludzie sie schodzili przez 10 min i psorek nie mogl dojsc do slowa wiec po jakims czasie zwinął manatki i podziekował nam za "uwage" troche sie wkurzylem na tych idiotow no ale jakos przelecialo- zobaczymy co bedzie na egzaminie heh. A ja jade do szczecina 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 10:50 am
Hee-chanX Cirilla Hee-chanX Akiko Tamashii Hee-chanX ehhh...... miuu sad .... *lisek chodzi dookola* bo ci sie zakreci w glowie Heerciu xd hehehehehe biggrin nic nic Cirilla po prostu tesknie za kims smile *wtula sie w nie* czyzby Melania MooN? wink miuuu whee *zaczyna latac dookola pokoju obijajac sie lekko o wszystkich zgromadzonych* 3nodding jak tylko uczepisz się mojej nogi to zginiesz... nie chcę mieć nie dwuznacznych plam na spodniach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 10:50 am
Lavagetas_heqetai Cirilla Lavagetas_heqetai ciekawie - dzisiaj psorek wyrzucil nas z wykladu a ja wyjezdzam we czwartek wink wyrzycicl z wykladu, a za cio? eek a wyjezdzma do mojej best przyjacioly niedaleko Katowic wink no bo podczas przerwy ludzie sie schodzili przez 10 min i psorek nie mogl dojsc do slowa wiec po jakims czasie zwinął manatki i podziekował nam za "uwage" troche sie wkurzylem na tych idiotow no ale jakos przelecialo- zobaczymy co bedzie na egzaminie heh. A ja jade do szczecina 3nodding co? eek a ja wlasnei z Szczecina wyjzedzam whee moze znacie moze nie... byla tu ze dwa razy morrigan wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 10:51 am
*wskakuje na szafe, poruszajac uszami zaczyna sobie nucic Only Hope*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 10:51 am
dest Kukus dest bardzo prawdopodobne ze imprezka ... jesli przem nie stwierdzi ze jest chory.... domokun ale vodka dobre lekarstwo na to .. ja nic nie wiem... nikt mnie nie zapraszał, więc się nie wypowiadam na ten temat przem cos gadal tobie ze moze w srode.. powiedział, że nie jest to wykluczone... ale nic nie obiecywał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|