|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:15 am
i jush musze leciec xp papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:31 am
Nowa?? Miło mi Christoff jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:34 am
Christoff_Gangrell Nowa?? Miło mi Christoff jestem... Nowa? sweatdrop Jestem tu od kwietnia... Mi rowniez milo cie poznac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:38 am
Driona Nowa? sweatdrop Jestem tu od kwietnia... Mi rowniez milo cie poznac smile oooo serio to jesteś chyba wcześniej ode mnie jakoś się musieliśmy mijać.... crying .... niemnij miło mi (chyba sie powtarzam... xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:44 am
Christoff_Gangrell Driona Nowa? sweatdrop Jestem tu od kwietnia... Mi rowniez milo cie poznac smile oooo serio to jesteś chyba wcześniej ode mnie jakoś się musieliśmy mijać.... crying .... niemnij miło mi (chyba sie powtarzam... xp ) Poprostu ostanio prawie mnie nie bylo(najpierw RO mnie wciagnelo i nie mialam czasu, a potem szlaban na komputer). A ty od kiedy jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:44 am
Driona Christoff_Gangrell Driona Nowa? sweatdrop Jestem tu od kwietnia... Mi rowniez milo cie poznac smile oooo serio to jesteś chyba wcześniej ode mnie jakoś się musieliśmy mijać.... crying .... niemnij miło mi (chyba sie powtarzam... xp ) Poprostu ostanio prawie mnie nie bylo(najpierw RO mnie wciagnelo i nie mialam czasu, a potem szlaban na komputer). A ty od kiedy jestes? Od wakacji... przełom lipca i sierpnia..... mniej wiecej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:50 am
Christoff_Gangrell Driona Christoff_Gangrell Driona Nowa? sweatdrop Jestem tu od kwietnia... Mi rowniez milo cie poznac smile oooo serio to jesteś chyba wcześniej ode mnie jakoś się musieliśmy mijać.... crying .... niemnij miło mi (chyba sie powtarzam... xp ) Poprostu ostanio prawie mnie nie bylo(najpierw RO mnie wciagnelo i nie mialam czasu, a potem szlaban na komputer). A ty od kiedy jestes? Od wakacji... przełom lipca i sierpnia..... mniej wiecej.... widze, ze tez lubisz wielokropek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:51 am
Hej! ALe sie zmienilas od kiedy cie ostatnio widzialam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:53 am
Driona Hej! ALe sie zmienilas od kiedy cie ostatnio widzialam! biggrin nyo to samo moge powiedziec o tobie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:53 am
Nooo lubie wielokropki..........^^
I j3n2yk l33t ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:57 am
Akiko Tamashii Driona Hej! ALe sie zmienilas od kiedy cie ostatnio widzialam! biggrin nyo to samo moge powiedziec o tobie ^^ ale podpis u mnie zostal ten sam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|