|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:24 am
Czarny Sei chan Czarny scream Nie śmiejsię, tylko mi ją odkleić pomóż! *Wyciąga otwieracz do puszek i zeskakuje z szafy*chociarz...siekara będzie lepsza xd xd eek sweatdrop To może po prostu odetnę ją sobie Nyaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:26 am
musze juz leciec sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:26 am
Sayokun Lethiel Sayokun heart witam wyciąga z szafy duurze wiadro bęzyny i wylewa na klej xd sei masz zapałki??? wink O.o ... biedny Czarny ! *zeskakooje z szafy i przytula czarnego* nie podpalac blaugh wciąga obu na szafę i rzuca zapałkę whee *proobooje puscic czarnego* O.o .... ups... sweatdrop ... chyba sie przykleilam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:28 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun heart witam wyciąga z szafy duurze wiadro bęzyny i wylewa na klej xd sei masz zapałki??? wink O.o ... biedny Czarny ! *zeskakooje z szafy i przytula czarnego* nie podpalac blaugh wciąga obu na szafę i rzuca zapałkę whee *proobooje puscic czarnego* O.o .... ups... sweatdrop ... chyba sie przykleilam... wyciąga piłę łańcuchową czrny puść ją domokun evil twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *proobooje puscic czarnego* O.o .... ups... sweatdrop ... chyba sie przykleilam... No to klops eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun wciąga obu na szafę i rzuca zapałkę whee *proobooje puscic czarnego* O.o .... ups... sweatdrop ... chyba sie przykleilam... wyciąga piłę łańcuchową czrny puść ją domokun evil twisted gonk Kiedy nie mogę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Lethiel *proobooje puscic czarnego* O.o .... ups... sweatdrop ... chyba sie przykleilam... No to klops eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:31 am
Czarny Sayokun Lethiel Sayokun wciąga obu na szafę i rzuca zapałkę whee *proobooje puscic czarnego* O.o .... ups... sweatdrop ... chyba sie przykleilam... wyciąga piłę łańcuchową czrny puść ją domokun evil twisted gonk Kiedy nie mogę! Sayo !! odloosh tą pile !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:34 am
Lethiel Czarny Sayokun wyciąga piłę łańcuchową czrny puść ją domokun evil twisted gonk Kiedy nie mogę! Sayo !! odloosh tą pile !! 'odkłada piłę i wyciąga rozpuszczalnik' xp a mogła być taka dobra zabawa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:35 am
Ok, momencik, w końcu podobno się znam na chemii! Zaraz coś wykombinuję... *miesza w kolbach i zlewkach różne dziwnie brzmiące związki* No, to powinno pomóc *wylewa zawartość probówki na siebie i Lethiel* Jej! Udało się, odkleiliśmy się! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:37 am
gonk Czarakter mi się nie chce na nowo utworzyć. Mozilla nie obsługuje tego w ogóle, a w IE jakiś błąd mi się pojawia! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:39 am
Czarny Ok, momencik, w końcu podobno się znam na chemii! Zaraz coś wykombinuję... *miesza w kolbach i zlewkach różne dziwnie brzmiące związki* No, to powinno pomóc *wylewa zawartość probówki na siebie i Lethiel* Jej! Udało się, odkleiliśmy się! biggrin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|