|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:02 pm
revcat *siada przy stole* tu i tam i siam....zasadniczo wloczylem sie po rewirach a Ty? ja zdobylem przyczolek imperialistycznego wroga w Lublinie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:09 pm
opcy revcat *siada przy stole* tu i tam i siam....zasadniczo wloczylem sie po rewirach a Ty? ja zdobylem przyczolek imperialistycznego wroga w Lublinie.....
oooo ja od lipca zdobede w Warszawie.... musze leciec tymczasem Tawarisz....oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:28 pm
revcat opcy revcat *siada przy stole* tu i tam i siam....zasadniczo wloczylem sie po rewirach a Ty? ja zdobylem przyczolek imperialistycznego wroga w Lublinie..... oooo ja od lipca zdobede w Warszawie.... musze leciec tymczasem Tawarisz....oi! oi! oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:41 pm
mowi swoje slynne:
taaa mhm....*akcetujac h*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:56 pm
Ridsu mowi swoje slynne: taaa mhm....*akcetujac h* pierwsze slysze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:54 am
Mnie tu chyba nie ma ninja //Fju: The Doors - You're lost little girl
A wszyscy sie w pracy albo na uczelnii mecza. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 5:23 am
Baliaur Mnie tu chyba nie ma ninja //Fju: The Doors - You're lost little girl
A wszyscy sie w pracy albo na uczelnii mecza. 4laugh uwierz nie wszyscy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 5:55 am
Kiray Baliaur Mnie tu chyba nie ma ninja //Fju: The Doors - You're lost little girl
A wszyscy sie w pracy albo na uczelnii mecza. 4laugh uwierz nie wszyscy... No dobra, Ci mondrzejsi sie nie mecza cool heart rofl
A niektorzy znowu musza czekac poldnia na spozniarskie lachony scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 6:03 am
Baliaur Kiray Baliaur Mnie tu chyba nie ma ninja //Fju: The Doors - You're lost little girl
A wszyscy sie w pracy albo na uczelnii mecza. 4laugh uwierz nie wszyscy... No dobra, Ci mondrzejsi sie nie mecza cool heart rofl heart mrgreen mysle ze jak juz sie zjawi taki pozniony lachon to powinien uslyszec opieprz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 6:50 am
zaprawde powiadam wam...nadgorliwosc gorsza od faszyzmu jest....Chuck Norris zalatwia to z pol obrotu zapewne a ja wole kalacha.....co za pojeby sa na tym swiecie.....*wychyla lyk bimbru*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 7:22 am
El-P [Fantastic Damage #04] Tuned Mass Damper [4:05]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 8:24 am
sypiam z twoim chomikiem... to prawdziwe uczucie, musiałem ci to powiedzieć, zamierzamy się pobrać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:05 am
Kusza, biggrin chyba opierdoliłem prawo cywilne biggrin heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:20 pm
Kukus sypiam z twoim chomikiem... to prawdziwe uczucie, musiałem ci to powiedzieć, zamierzamy się pobrać czemu mi to Jerrym Springerem zalecialo? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 7:45 am
Ridsu Kukus sypiam z twoim chomikiem... to prawdziwe uczucie, musiałem ci to powiedzieć, zamierzamy się pobrać czemu mi to Jerrym Springerem zalecialo? sweatdrop Za durzo TV ogladaszna Ophre sie przezuc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|