Pici hír a filmről, ahol statisztáltam (Herkules): "hallottam" a neten, hogy állítólag 1-2 héten belül vége a forgatásnak, de még van forgatás (másoktól, hallottam).
Másik, Dwayne Johnson posztolt egy képet, egy Isaac Andrews nevű gyerekszereplő levelet írt neki (róluk is van kép). Én is láttam őt a forgatáson,. Amikor sokszor vették a jeleneteket, nem volt semmi gond, ügyesen ismételte újra a szövegét. https://twitter.com/TheRock/status/387813106002714624/photo/1
Hmm, Uncle Kenny nyitott egy Ask me anything topikot, mondván, hogy az ujjai belefáradtak a kódgépelésbe és szünetet tart smile De csak arra válaszol, ami nem spoileres dolog. Flynn's Bootyhoz neki nincs köze, ezért azzal kapcsolatban nem válaszol.
Fórum, battle system - lehet class-t váltani, de ahhoz cash-be kerülő potion kell és minden előző classban felszedett statot kitöröl - a játszáshoz NEM fog kelleni cash - a classok részletesebb tulajdonságai majd akkor kerülnek fel, amikor az event is - Cleric-ként lehet magadat healelni? - potionökkel tudod helalelni magad, tehát annak van értelme, hogy a Clericek skillekkel is tudják majd healelni magukat - az 1 milliót adakozók 2x-es HPvel és energyvel indulnak, így nagyobb lesz a különbség azokhoz képest, akiknek nem 2x-es, de ahogy mindenki fejlődik, ez a különbség már kevésbé lesz nyilvánvaló - maga a harc komplexebb lesz, mint a tavalyi eventben, de a rendszer hasonló (támadás gyógyítás) - lesz "How to" topik majd az event fórumban, amiben leírják, mit hogyan kell az eventben - minden csapatnak lesz egy saját alfóruma - kérdés: lesz több class, ha jó visszajelzéseket kap az event? - talán, de még nem tudja biztosan megmondani - ahogy fejlődsz, új támadások nyílnak meg (azt hiszem így volt ez a 2011-es vérfarkasos eventnél is - Obi) - lesznek-e classtól függő achievementek? - túl specifikus! wink
Itemek - két item készlet lesz: egy a bolti trick or treathez és egy a játékhoz - sok item és achievement lesz, wing stickerek szokás szerint kaphatóak lesznek az event alatt - lesznek power-upok meg potik goldért és cashért azoknak, akik gyorsabban akarnak átmenni a dolgokon, de minden
elérhető és játszható lesz gold és cash költése nélkül is - valószínűleg lesznek majd Treehouse-os itemek az event alkalmából - nem lesz soulbound cucc (a győzteseknek se) - lehet, hogy majd lesz néhány régebbi cucc a Flynn's Plunderben (nem booty!)
Egyéb - az event a hónap második felében fog kezdődni, az előevent (adakozás) az event elejéig tart - pontos dátum még nincs a kezdésre, de ebben a hónapban lesz később - két hetes lesz az event - a bolti trick or treatelés is az event kezdetekor kezdődik - az event végső kimenetelére hatással lesznek a csapatok helyzetei - fog még Halloween-es NPC posztolni a GCD fórumban? - "az a tippem, hogy Jack és Easter Bunny egyre többször fog körbejárni, ahogy közeledik az event" - a Towns 2 nem lesz belefoglalva ebbe az eventbe, az egész Battle a fórumban lesz - a kedvenc Halloweenjei a 2004-es és a 2005-ös voltak: egyszerűek és őrületesek a sok laggal - lesz egy új eventes témájú Flash játék, de az nem lesz szükséges a főjátékhoz - több mini comic lesz összesen, az első hamarosan jön - tervez leaderboardot (top lista), régebben is volt ilyen (ki támad/healel a legtöbbet stb) - kérdés: fogják még használni valamire a world mapet? - válasz: World Map? Hmm... - kérdés: lesz karakter, aki meghal? - ezt túlságosan is spoileres lenne - kérdés: grombie skin? - válasz: ki tudja! - kérdés: meglátjuk az Easter Bunny arcát a Mecha sisak mögött? - talán igen, talán nem, majd meglátjátok! - kérdés: a battle systemet a jövőben lehetne-e arra használni, hogy több páncélt és fegyvert kapunk, esetleg eventhez passzolót? - igen, sok lehetőséget nyit meg ez - Kenny nem hinné, hogy lesz Alchemy-s dolog az eventben - azt se hiszi, hogy most a halloweeni eventre megváltozna az oldal háttere (ahol centered) (majd kiderül - Obi) - kérdés: teljesen automatizáltak lesz az NPC-k írogatásai, vagy valamicel személyesebbek a csoportok számára, mint a Zurg eventen anno? - szerintem mindkettő - kérdés: lesznek zombik, vérfarkasok, boszik és vámpírok? - szerintem csak Jack, Easter Bunny, a csatlósaik és ti lesztek - Santa valószínűleg nem fog feltűnni az eventben - kérdés: mivel ez lesz a tizedik Halloween event, lesznek utalások a régebbi eventekre? - talán igen, talán nem
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Posted: Wed Oct 09, 2013 8:07 am
A kínai kultúrában ünnepelt "középőszi" (Mid-Autumn) fesztivál alkalmából újabb grant linkes ingyen cucc van (Finni profiljáról). Ezen a fesztiválon sok ceremónia és holdsüti van (innen a grant link neve).
És fordíthatsz mangát szankciók nélkül! xp (Most már úgy tűnik, nincs Story update jelzés vagy nem tudom).
Posted: Sat Oct 12, 2013 10:13 am
Na ja. smile Lehetsz még akár elf, tündér, troll (nem a spam-előkre gondolok, hanem mint lény fajra), faun, vámpír, démon, földönkvüli, kentaur, avagy ezek bármilyen jellegű keveréke. wink Na meg talán egyéb is, de ezek lehetünk itt főleg.
Teljesen egyetértek. Mangákat is lehet szabadon fordítani, amíg azt hobbiból ingyen csinálod eladások nélkül. Ha már ez szóba jött, nem tudom miért, de engem valahogy a Gaia-n lévő mangák többsége nem szokott érdekelni. Bár ezt talán már említettem egyszer korábban (is). De ezeken kívül szeretek mangákat olvasni már jó ideje, néha szoktam is. Néha 1-1 animét is megnézek, amit találok és érdekel(het). Bár ezzel itt még talán néhányan így vannak, ki ezt, ki azt, ki ritkábban, ki sűrűbben.
Xanvie
Pure-hearted Dark Elf
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Posted: Sat Oct 12, 2013 11:00 am
Itt egy újabb kép a "Rocktól", ugyanott készült ez, ahol én és mások is voltak, de mi már nem kellünk. Darus kamera befigyel smile
Posted: Mon Oct 14, 2013 7:15 am
úgy szeretem az őszt whee olyan szép színes emotion_kirakira szeretek ilyenkor sétálhatni biggrin
úgy szeretem az őszt whee olyan szép színes emotion_kirakira szeretek ilyenkor sétálhatni biggrin
Amen. smile Nekem mindig ősszel születnek az elmerengős-lélektani novelláim, érzem, hogy megint érik egy a sok meló alatt. Tegnap megszállt az ihlet, már csak ki kell hordanom és meg kell szülnöm - azt hiszem, ez így két év után már hagyomány. biggrin
Posted: Tue Oct 15, 2013 8:41 pm
Majdnem öt óra szenvedés a semmiért. Kétszer csináltuk végig azt a szájba baszott Yellow Maze-t a csapattal és mindkétszer reset-elt. A csapat folytatta a Green Room leirtását, mivel rajtam kívül mindenki Attuned volt. Engem pedig kirúgtak.
Majdnem öt óra szenvedés a semmiért. Kétszer csináltuk végig azt a szájba baszott Yellow Maze-t a csapattal és mindkétszer reset-elt. A csapat folytatta a Green Room leirtását, mivel rajtam kívül mindenki Attuned volt. Engem pedig kirúgtak.
There, there... Amint lesz egy kis időm játszani, felrántom magam übertáp Dragon Priestre, és kirázzuk a kisujjunkból azt a helyet! biggrin
Posted: Wed Oct 16, 2013 11:14 am
DemiMurgos
Malreni
There, there... Amint lesz egy kis időm játszani, felrántom magam übertáp Dragon Priestre, és kirázzuk a kisujjunkból azt a helyet! biggrin
Sajnos, körülbelül fél év felfejlődni Cl.12-re... Minden esetre, köszönöm és alig várom. biggrin
Az announcementekből a lényeg: Az adminosból: - erősítés, hogy még mindig ingyenes sokminden az oldalon - terveznek meg nem nevezett dolgokat is, ha minden igaz (new features)... - meg lesz szüntetve az ATA, mert mostanság olyan sok kérdés, poszt jön, hogy nem tudnak mindenre válaszolni, DE lesz valami új dolog az ATA helyén
- lanzer announcementje: - régen még adakozásokat fogadott el a Gaia, amikor nem kértek semmit a cuccokért - a bevétel az ott dolgozóknak (is) megy meg a Gaia fenntartására is - a csapat azon van, hogy továbbra is ingyenesek legyenek a központi részei az oldalnak és nagy munkával fognak is még ingyen elérhető dolgokat csinálni - minél több anyagi támogatást kapnak, annál többet tudnak csinálni - sokmindent azért csinálnak, hogy többet építsenek hozzá az oldalhoz - tudja, hogy a múltban sokminden támogatást nyert, más dolgok meg sokaktól kétségeket és kritikákat hozottt elő - próbálnak előrehaladni és tudja, hogy nem tehetnek meg mindent, ami mindenkit boldoggá tenne - a korábban leírt okok miatt lesznek még funkciók és itemek, melyek bevételt biztosítanak, és ezt csinálniuk is kell - megígéri (lanzer), hogy segíteni fognak azokon, akik aggódnak és jutalmat szeretnének azért, hogy benne vannak a Gaia közösségében - az itemek másfajta beszerzési módjától a másfajta jutalmakig továbbra is új dolgokat fognak csinálni, ami könnyíteni fog a gazdasággal, a marketplace-szel és a ritka cuccokkal kapcsolatos aggodalmakon. - sok event és update lesz benne, amikkel kiegyensúlyozhatják a dolgot, de soha nem felejtik el, hogyan segítsenek a gondokon, és mindig meghallgatnak