|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:12 am
Sei chan *Wylewa klej na podłogę*Nyaaa xd *wskakuje na szafę* *wylewa na podłogę rozpuszczalnik do kleju* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:14 am
Czarny Sei chan *Wylewa klej na podłogę*Nyaaa xd *wskakuje na szafę* *wylewa na podłogę rozpuszczalnik do kleju* twisted *Wrzuca mu na głowę puszkę po kleju*Nyaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:15 am
Sei chan Czarny Sei chan *Wylewa klej na podłogę*Nyaaa xd *wskakuje na szafę* *wylewa na podłogę rozpuszczalnik do kleju* twisted *Wrzuca mu na głowę puszkę po kleju*Nyaaa xd lol.. zaczyna sie robic niebespiecznie xd *wskakooje na szafe obok Sei*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:15 am
Lethiel Sei chan *Wylewa klej na podłogę*Nyaaa xd *wskakuje na szafę* O.o *przeskakooje w bok przed kaloosha kleju* skacze z nią wciąż ją obejmując xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:16 am
Sayokun Lethiel Sei chan *Wylewa klej na podłogę*Nyaaa xd *wskakuje na szafę* O.o *przeskakooje w bok przed kaloosha kleju* skacze z nią wciąż ją obejmując xd xd whee *wciaga go na szafe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:17 am
Sei chan Czarny Sei chan *Wylewa klej na podłogę*Nyaaa xd *wskakuje na szafę* *wylewa na podłogę rozpuszczalnik do kleju* twisted *Wrzuca mu na głowę puszkę po kleju*Nyaaa xd gonk Puszka mi się przykleiła do głowy!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:17 am
Czarny Sei chan Czarny Sei chan *Wylewa klej na podłogę*Nyaaa xd *wskakuje na szafę* *wylewa na podłogę rozpuszczalnik do kleju* twisted *Wrzuca mu na głowę puszkę po kleju*Nyaaa xd gonk Puszka mi się przykleiła do głowy!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:18 am
Czarny Sei chan Czarny Sei chan *Wylewa klej na podłogę*Nyaaa xd *wskakuje na szafę* *wylewa na podłogę rozpuszczalnik do kleju* twisted *Wrzuca mu na głowę puszkę po kleju*Nyaaa xd gonk Puszka mi się przykleiła do głowy!!! eek xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:19 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sei chan *Wylewa klej na podłogę*Nyaaa xd *wskakuje na szafę* O.o *przeskakooje w bok przed kaloosha kleju* skacze z nią wciąż ją obejmując xd xd whee *wciaga go na szafe* heart witam wyciąga z szafy duurze wiadro bęzyny i wylewa na klej xd sei masz zapałki??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:20 am
Sayokun wyciąga z szafy duurze wiadro bęzyny i wylewa na klej xd sei masz zapałki??? wink *Grzebie w scarfiku*Są xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:21 am
Lethiel Czarny Sei chan Czarny *wylewa na podłogę rozpuszczalnik do kleju* twisted *Wrzuca mu na głowę puszkę po kleju*Nyaaa xd gonk Puszka mi się przykleiła do głowy!!! xd xd xd scream Nie śmiejsię, tylko mi ją odkleić pomóż!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:21 am
Sayokun heart witam wyciąga z szafy duurze wiadro bęzyny i wylewa na klej xd sei masz zapałki??? wink O.o ... biedny Czarny ! *zeskakooje z szafy i przytula czarnego* nie podpalac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:22 am
Czarny scream Nie śmiejsię, tylko mi ją odkleić pomóż! *Wyciąga otwieracz do puszek i zeskakuje z szafy*chociarz...siekara będzie lepsza xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:23 am
Lethiel Sayokun heart witam wyciąga z szafy duurze wiadro bęzyny i wylewa na klej xd sei masz zapałki??? wink O.o ... biedny Czarny ! *zeskakooje z szafy i przytula czarnego* nie podpalac blaugh wciąga obu na szafę i rzuca zapałkę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:23 am
Sei chan Czarny scream Nie śmiejsię, tylko mi ją odkleić pomóż! *Wyciąga otwieracz do puszek i zeskakuje z szafy*chociarz...siekara będzie lepsza xd xd eek sweatdrop To może po prostu odetnę ją sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|