|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:04 am
Czarny Witay! Ładny scarfik 3nodding Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:05 am
Lethiel lol.. ja chce przytulasa... whee *wiesza siem Sayo na szyji* do tego zawsze gotowy whee 'obejmuje lethiel mooooocnio ja przytula i caluje...' heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:06 am
Sayokun Lethiel lol.. ja chce przytulasa... whee *wiesza siem Sayo na szyji* do tego zawsze gotowy whee 'obejmuje lethiel mooooocnio ja przytula i caluje...' heart 4laugh *wtoola sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:09 am
*Wyciąga kubełek z klejem*Nyu xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel lol.. ja chce przytulasa... whee *wiesza siem Sayo na szyji* do tego zawsze gotowy whee 'obejmuje lethiel mooooocnio ja przytula i caluje...' heart 4laugh *wtoola sie* 'przytula jeszcze mocniej i caluje' heart heart heart heart heart kociaczek szczesliwy? wink heart heart heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
... ...wr ... ...ja będe spadał ...trzymajcię się ciepło...miłego dnia życze... ... ... ...sayonara... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'przytula jeszcze mocniej i caluje' heart heart heart heart heart kociaczek szczesliwy? wink heart heart heart whee 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:10 am
Ja- Yosei ... ...wr ... ...ja będe spadał ...trzymajcię się ciepło...miłego dnia życze... ... ... ...sayonara... ... ...papatki.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:11 am
Ja- Yosei ... ...wr ... ...ja będe spadał ...trzymajcię się ciepło...miłego dnia życze... ... ... ...sayonara... ... ... eek co się stało??? narazie... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ...wr ... ...ja będe spadał ...trzymajcię się ciepło...miłego dnia życze... ... ... ...sayonara... ... ...papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ale ciemu Yosei warknol ? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Wylewa klej na podłogę*Nyaaa xd *wskakuje na szafę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun 'przytula jeszcze mocniej i caluje' heart heart heart heart heart kociaczek szczesliwy? wink heart heart heart whee 3nodding whee 'całuje' heart to i ja jestem szczesliwy xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:12 am
Sei chan *Wylewa klej na podłogę*Nyaaa xd *wskakuje na szafę* O.o *przeskakooje w bok przed kaloosha kleju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|