|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 6:54 am
*wygląda zza framugi* Cześćwszystkim! Jak tam życie płynie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 6:54 am
lol... co tak cicho... O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 6:55 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześćwszystkim! Jak tam życie płynie? *skok na czarnego* *przytulas* witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 6:55 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześćwszystkim! Jak tam życie płynie? jakos za szybko.. ta piep$^%% rzeka.... mi by pasiowalo gdyby doba miala 36 h wtedy byloby cudnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 6:56 am
Lethiel Cirilla *bawi sie fireballem (swoim) nadajac mu pzrerozne ksztalty* o smoczek... 4laugh fireballki są slodkie whee *kladzie sie na podlodze i zaczyna bawić malym plomyczkiem* nyu i przydaja sie w obronie *nad Lethiel bawily sie dwa ogniste kociaki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 6:56 am
Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Cześćwszystkim! Jak tam życie płynie? *skok na czarnego* *przytulas* witaj 4laugh *przytula Lethiel I Ciri*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 6:57 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześćwszystkim! Jak tam życie płynie? witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 6:57 am
Cirilla Lethiel Cirilla *bawi sie fireballem (swoim) nadajac mu pzrerozne ksztalty* o smoczek... 4laugh fireballki są slodkie whee *kladzie sie na podlodze i zaczyna bawić malym plomyczkiem* nyu i przydaja sie w obronie *nad Lethiel bawily sie dwa ogniste kociaki* O.o ........ 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 6:59 am
Czarny Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Cześćwszystkim! Jak tam życie płynie? *skok na czarnego* *przytulas* witaj 4laugh *przytula Lethiel I Ciri* duble hug xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 7:01 am
Lethiel Czarny Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Cześćwszystkim! Jak tam życie płynie? *skok na czarnego* *przytulas* witaj 4laugh *przytula Lethiel I Ciri* duble hug xd 4laugh niach niach *kociaczki znikaja* co u pana panie czarny? *pzrzytula czarnego i lethiel* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 7:02 am
Cirilla niach niach *kociaczki znikaja* co u pana panie czarny? *pzrzytula czarnego i lethiel* 4laugh *przytula Ciri i czarnego* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 7:03 am
Cirilla niach niach *kociaczki znikaja* co u pana panie czarny? *pzrzytula czarnego i lethiel* 4laugh Jak zwyle, nic szczególnego. Jutro nie mam matmy, więc mam niezły humor biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Cirilla niach niach *kociaczki znikaja* co u pana panie czarny? *pzrzytula czarnego i lethiel* 4laugh *przytula Ciri i czarnego* xd heh... juz sie wszyscy wyprzytulalismy ne? wink co u was?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Cirilla Baliaur Rynn the Vampire Ja właśnie skończyłam lekcję...papa ^^ idę do cienia. Narxy wszystkim :** papathus smile Baliaur co ty w samych gatkach poganaisz? eek robie prostest przeciwko ciuchom... zaczynalo mnie to jush powoli wqrzac.. i nkit nie kce sie przylaczyc crying crying crying ~ To ja sie przyłaczam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 7:04 am
musze znikać... niedloogo wracam... (za jakieś 10 -15 minootek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|