|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 9:01 am
opcy YumiTao opcy ja juz sam nie wiem....... świrujesz.... ciekawe dlaczego się temu nie dziwie.oswiec mnie....... a nie : P ...
ide narazie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 9:03 am
Ozzwald Moca praw nadanych mi z chwila urodzenia, oswiadczam iz degraduje major Twisted do stopnia plutonowego. Z decyzji sie nie bede tlumaczyl.. nie podjalem jej sam, zeby nie bylo... stressed szczerze mam to gdzies juz stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 9:13 am
dzis zdecydowanie nie jest dobry dzien........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 9:15 am
opcy dzis zdecydowanie nie jest dobry dzien........ stressed zdecydowanie popieram i pierdole juz cala sytuacje niech robia sobie co chca mnie to zwisa nie bede sie przejmowac..... stressed stressed kurwa mac stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 9:19 am
Twisted_Exile opcy dzis zdecydowanie nie jest dobry dzien........ stressed zdecydowanie popieram i pierdole juz cala sytuacje niech robia sobie co chca mnie to zwisa nie bede sie przejmowac..... stressed stressed kurwa mac stressed twisted a ja nie wiem....... niewazne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 9:21 am
opcy Twisted_Exile opcy dzis zdecydowanie nie jest dobry dzien........ stressed zdecydowanie popieram i pierdole juz cala sytuacje niech robia sobie co chca mnie to zwisa nie bede sie przejmowac..... stressed stressed kurwa mac stressed twisted a ja nie wiem....... niewazne... stressed ehhhhhh...mam dosc juz zmeczona jestem cala stuacja i falszywoscia niektorych ludzi esz ....czego nie wiesz sad ? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 9:23 am
Twisted_Exile ....czego nie wiesz sad ? twisted niczego..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 9:26 am
opcy Twisted_Exile ....czego nie wiesz sad ? twisted niczego.. tia niech ten dzien albo lepiej rok juz sie skonczy.... stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 9:37 am
Twisted_Exile opcy Twisted_Exile ....czego nie wiesz sad ? twisted niczego.. tia niech ten dzien albo lepiej rok juz sie skonczy.... stressed twisted mozliwe.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:14 am
opcy Twisted_Exile opcy Twisted_Exile ....czego nie wiesz sad ? twisted niczego.. tia niech ten dzien albo lepiej rok juz sie skonczy.... stressed twisted mozliwe.....
prawdopodobne nawet bym dodal....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:17 am
revcat opcy Twisted_Exile opcy Twisted_Exile ....czego nie wiesz sad ? twisted niczego.. tia niech ten dzien albo lepiej rok juz sie skonczy.... stressed twisted mozliwe..... prawdopodobne nawet bym dodal.... nie przesadzajmy z tym optymizmem.... Blockhead [Music By Cavelight #03] Carnivores Unite [4:49]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:19 am
opcy revcat opcy Twisted_Exile opcy Twisted_Exile ....czego nie wiesz sad ? twisted niczego.. tia niech ten dzien albo lepiej rok juz sie skonczy.... stressed twisted mozliwe..... prawdopodobne nawet bym dodal.... nie przesadzajmy z tym optymizmem.... Blockhead [Music By Cavelight #03] Carnivores Unite [4:49]
w sumie racja.....pierdolic to.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:25 am
*bunkruje sie*
te Kot.. a ty gdzie byles jak cie nie bylo.....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:33 am
Kot przyszedl *wita sie na misia* oi oi oi
a ja musze spadac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:42 am
opcy *bunkruje sie* te Kot.. a ty gdzie byles jak cie nie bylo.....?
*siada przy stole* tu i tam i siam....zasadniczo wloczylem sie po rewirach a Ty?
witaj Kiray szkoda ze idziesz bo mam swiezy bimber....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|