Az adakozás állását a kis tökre kattintva lehet megnézni.
Az adakozásért járó jutalmak (a két spoiler gomb alatt) :
Egyéni adakozásért járó jutalmak: 10k gold - Jack's Celebration Hat item 100k gold - achievement: Jack's Pot, 100 pontos. Felhasználható fórumos címkék: Charitable, Hallowed, Tricky, Pumpkin, Bunny, Treater. 1M gold - 2x-es lesz a kezdő HP-d és energiád a halloweeni Battle systemben 10M gold - bekerülsz egy sorsolásba, esélyed lesz nyerni egy posztert a Gaia staff tagok kézjegyeivel ellátva (10 győztes lesz) 100M gold - olyan sorsolásba kerülsz, ahol esélyed lesz rá, hogy a te avid legyen lerajzolva, szerepeltetve a halloween-i minicomicban (5 győztes lesz)
És vannak globális jutalmak, azaz ha az összesen adakozott gold összege ér el bizonyos szinteket, akkor kapjuk a globális jutalmakat.
750M gold - megnyit egy egy itemet, melyet az eventen résztvevők kapnak meg majd az event után (Kipipálva!)
2 milliárd gold - megnyitja a Defender karaktert class-t a battle systemben (Kipipálva!)
7,5 milliárd gold - megnyitja a Rogue karaktert class-t a battle systemben
??? - akkor derül ki ez, ha a 7,5 milliárd el lett érve
??? - leendő jutalmak még, ha eléritek
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Posted: Fri Oct 04, 2013 12:35 am
Előhalloweeni Goldsink FAQ lefordítva!
Ha például 10 millió goldot adakozok, beleszámítja a 10 millió alatti adakozásért járó jutalmakat is? Igen! Ha eleget adakozol, hogy megkapd az egyik magasabb szintű jutalmat, akkor alapból megkapod az annál kisebb összegekért járókat is.
Meddig tart ezt az előhalloweeni gold sink? Egészen a Halloween event elejéig!
Információk a poszter jutalomról Azért nyomtattunk ki néhányat az eventes poszterekből, mert gyönyörűek és nagyon klasszak! Ezeket a posztereket különféle staff tagok fogják aláírni, köztük lanzer és az event csapat! Mindenki, aki 10 millió vagy több goldot adakozik az előhalloweeni eventben, az egy sorsolásba kerül - 10 győztes lesz! Sok szerencsét mindenkinek, aki bekerül! biggrin
Információk a mangában való vendégszereplés jutalomról Bárki, aki 100 millió vagy több goldot ad a prehalloween eventbe, az bekerül egy sorsolásba, és közülük lesz kiválasztva random módon 5 győztes, akiknek az avatarjai le lesznek rajzolva a mangában, miután a goldsinknek vége lett. PM-ben fogunk kapcsolatba lépni a győztesekkel és utána elmondhatják, hogy melyik avijukat akarják a mangában! Sok szerencsét az adakozóknak! biggrin
Információk a HP és az Energy megduplázásáról Azok, akik 1 millió vagy több goldot adakoznak, azok kétszer akkora HP-vel és energyvel indulnak az eventben, mint egyébként - jippé!
Rövid körvonalazás arról, hogyan fog a Halloween event menni, pontokba szedve
- a fő Halloween eventben egy battle system lesz, melyben mindenki részt vehet - a Gaiások 3 alap karakter class közül választhatnak - Knight, Cleric és Mage (Lovag, Pap és Mágus) - a Knightok a fizikai/melee támadásokra specializálódtak - a Mage-k a varázstámadásokra - a Clericek gyógyítani tudnak másokat - minden játékosnak 5 alap statja lesz - Health - a játékos HP-je - Energy - ettől függ, mennyiszer tud valai támadni/gyógyítani - Melee - a fizikai támadások/védekezések számát mutatja - Magic - a mágikus támadások/védekezések számát mutatja - Luck - a speed/agility (sebesség/gyorsaság) mérője, ettől függ, mekkora eséllyel tud valaki dodgeolni, illetve critical hitet kapni - a játékosok fel tudnak fejlődni szinteken keresztül de az event alatt maximum 10-es lehet
Megjegyzés: ezek még változhatnak!
Mi az a defender (védő) class, amit az adakozással meg lehet nyitni? (Már meg van nyitva)
Gratulálunk - ezt már elértétek! Szép volt! Megnyitottatok egy különleges karakter class-t az eventben, mely nagy sebzések elbírásában jó - kitünőőőőő!
Mi az a rogue class, amit adakozással lehet felnyitni? Ez a class a nagy szerencse szintes gyorsaságban jó. Ez az ötödik és utolsó class az eventre.
Posted: Fri Oct 04, 2013 7:14 am
kell is a gold sink. a minim ára egy hónap alatt 270 millióra ment fel és én 156ért vettem O_O
Örülök, hogy ennyire készülődnek a Halloween event-re, már jobban várom. Így most már többet megtudtam a spoiler-ből, érdekes lesz valamennyire. Én nagy valószínűséggel a mágust fogom választani.
Posted: Sat Oct 05, 2013 7:44 am
Rálépek a My Gaia fülre erre bedobja nekem Diedrich-et, hogy vegyem meg a Runcible Spoon 3rd genes cuccát 999 cashért. Szakadjanak már le rólam, úgy nézek ki mint aki úton-útfélen cash-t szór a világnak??
Az Timmy
Kind Miko
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Posted: Sat Oct 05, 2013 9:39 am
III Slash III
kell is a gold sink. a minim ára egy hónap alatt 270 millióra ment fel és én 156ért vettem O_O
Jaja. Már jó sokat adtak be, kíváncsi vagyok idővel elérjük-e a Rogue class-t meg a kettő hátralévő, most még ismeretlen jutalmat.
Posted: Sat Oct 05, 2013 12:11 pm
Obi Aoi
És még egy, a bronie-s cucc (azt írják egy topikban, hogy a MLP Freidnship is Magic fanjait hívják bronieknak(?) )
Egyébként igen a Brony-k a pony fanatisták férfi tagjai Bro-k.. hasonló sémán ma lányok meg Pegasister-ként szoktak szerepelni.
Az Timmy
Kind Miko
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Posted: Sat Oct 05, 2013 12:53 pm
Az Timmy
Obi Aoi
És még egy, a bronie-s cucc (azt írják egy topikban, hogy a MLP Freidnship is Magic fanjait hívják bronieknak(?) )
Egyébként igen a Brony-k a pony fanatisták férfi tagjai Bro-k.. hasonló sémán ma lányok meg Pegasister-ként szoktak szerepelni.
Ezeket sose hallottam, érdekes elnevezések. Nálunk csak a 80-as évekbeli "nagyfilmben" merült ki az MLP nézés anno...
Posted: Sun Oct 06, 2013 12:44 am
Elértük a következő célt (Rogue osztály), így fel lett fedve az azutáni: egy régi item lesz a következő jutalom.
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Xanvie
Pure-hearted Dark Elf
Posted: Sun Oct 06, 2013 1:32 am
Nekem ezek eléggé idegen fogalmak, de nem baj és nem annyira érdekel.
Posted: Sun Oct 06, 2013 7:05 am
A 7,5 milliárdos jutalomról (régi itemről) néhány pici infót posztolt Uncle Kenny:
- Nem lesz Cash Shopba tartozó -.Nem kerül majd több millió goldba - Az egyik boltban lesz (gold shop) - Köze lesz a Halloweenhez
Feltettem egy picit hosszú, de remélhetőleg átlátható Maszk item listát, akár halloween-i avi tervezéshez is jó lehet smile Konstruktív hozzászólások jöhetnek. 3nodding
Posted: Mon Oct 07, 2013 3:44 pm
Obi Aoi
Feltettem egy picit hosszú, de remélhetőleg átlátható Maszk item listát, akár halloween-i avi tervezéshez is jó lehet smile Konstruktív hozzászólások jöhetnek. 3nodding
cat_eek Le a kalappal! Ez nem semmi.
Köszi smile Wordben raktam össze előre, de rájöttem, hogy Jegyzettömbben könnyebb (Wordben automatikusan linkké alakít, kép url-eknél berak elé egy szóközt stb.) Csak volt már rá példa, hogy a Jegyzettömbből böngészőbe másolt szövegbe bekerülnek üres sorok, de ebben az esetben mégse nagyon esik meg. Belejöttem a listakészítésbe, de azért átgondolom, mi az, ami nem "felesleges"... Gondoltam pl. goggle-s fejfedők "összeszedésére", de az nem biztos.
Másik: Cindy és Easter Bunny után Jack is új avit kapott. A póz picit szokatlan, de nem rossz szerintem.